Cemal Kaşıkçı

Cemal Kaşıkçı

Son dakika cemal kaşıkçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemal kaşıkçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemal kaşıkçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemal Kaşıkçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemal kaşıkçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 790 cemal kaşıkçı haberi bulunmuştur. Tüm cemal kaşıkçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’ Osman Kavala kararı ile ilgili Türkiye’ye gelen eleştirilere yanıt veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Gelen tepkilerin sebebini anlıyoruz. Fonladıkları ve kullandıkları kişi hapse girdi” ifadesini kullandı…
1.05.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: Gaziosmanpaşa’daki saldırı eş zamanlı
Bakan Bozdağ: Gaziosmanpaşa’daki saldırı eş zamanlı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dün Bursa'da bugün sabah saatlerinde ise İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan patlamaların eş zamanlı olduğunu söyledi.
21.04.2022 Gündem
Akşener: 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı
Akşener: 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Enflasyon son 20 yılın zirvesini gördü. 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı. Milletimiz, ekmek ve yağ kuyruğunda bekliyor. Domatesi biberi taneyle alıyor" dedi
20.04.2022 Siyaset
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' davasında tahliye talebine ret
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' davasında tahliye talebine ret Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yurt dışında yakalanıp, Türkiye'ye getirilen FETÖ/PDY'nin sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın yargılanmasında, yine MİT operasyonuyla Özbekistan'dan getirilen FETÖ sanığı Gürbüz Sevilay tanık olarak dinlendi. Mahkeme, sanığın tahliye talebini reddetti.
14.04.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı kararına itiraz!
Cemal Kaşıkçı kararına itiraz! Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasının durmasına ve Suudi Arabistan'a devredilmesine ilişkin karara Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in avukatı tarafından itiraz edildi.
14.04.2022 Gündem
Türkiye'den flaş F-16 açıklaması!
Türkiye'den flaş F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, canlı yayında soruları yanıtladı. Rusya'nın Ukrayna saldırısı ile ilgili konuşan Çavuşoğlu, "Sorun uzadıkça çözümü daha zor hale geliyor" derken, "Buça'da yaşananlar müzakereyi olumsuz anlamda etkiledi" diye konuştu. Liderlerin Türkiye'de görüşmesi, Putin'in evet demesine bağlı" diyen Çavuşoğlu, Mariupol'deki Türk vatandaşlarının tahliyesi için gemiye ihtiyaç olmadığını söyledi. Birleşmiş Milletler'in yaptırımı olması durumunda uyacaklarını söyleyen Çavuşoğlu, "Türkiye uluslararası hukuka uygun hareket ediyor. Biz dengeli tutumumuzu sürdüreceğiz" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Türkiye'den stratejik diplomasi hamlesi!
Türkiye'den stratejik diplomasi hamlesi! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ilişkilerin bir süreden beri sıkıntılı olduğu ülkelerle başlatılan yeni dönemi anlattı. İşte Mısır, İsrail, Ermenistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’la yürütülecek yeni diplomasi takviminin detayları...
12.04.2022 Siyaset
CHP'li Öztrak: Adayın ismi değil nitelikleri önemli
CHP'li Öztrak: Adayın ismi değil nitelikleri önemli CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, ''Bizim için adayın ismi değil adayın nitelikleri önemli. Vakti geldiğinde masanın etrafındaki 6 siyasi partinin genel başkanları, Türkiye'nin 13'üncü cumhurbaşkanı seçilecek ismi açıklayacak'' dedi.
11.04.2022 Siyaset
Bakan Varank, TOGG'un Gemlik'teki tesisinde işçilerle iftar yaptı
Bakan Varank, TOGG'un Gemlik'teki tesisinde işçilerle iftar yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un Gemlik'te bulunan tesislerinde işçilerle birlikte iftar yaptı. Bakan Varank, fikri ve sınai mülkiyet hakları tamamen Türkiye'ye ait olan TOGG'un, Türkiye'ye çağ atlatacak proje olduğunu belirterek, "Türkiye'nin otomobili, bir işaret fişeği; endüstrimizi değiştirecek, tedarikçilerimizi dönüştürecek bir proje" dedi.
7.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu, 5 haftadır toplanmıyordu! Açıklama geldi
Bilim Kurulu, 5 haftadır toplanmıyordu! Açıklama geldi Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, son toplantısını 2 Mart'ta yaptıktan sonra Covid-19 vaka sayılarının düşüş trendine girmesiyle birlikte 5 haftadır toplanmadı. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Sema Turan, "En son 2 Mart’ta toplandık. Ama şu anda aktif olarak toplanmayı gerektirir ya da karar almayı gerektirir bir durumun olmadığını söyleyebilirim" dedi.
7.04.2022 Gündem
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti Kripto para skandalı ile gündem olan Thodex soruşturması iddianamesinde, firari şüpheli Faruk Fatih Özer'in etkin pişmanlıktan yararlanmak için bazı mağdurların zararını karşıladığına ilişkin dekontları dosyaya sunduğu ortaya çıktı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Özer'in bu talebiyle ilgili mahkemenin karar vermesini istedi.
7.04.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi!  Adalet Bakanlığı duyurdu
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi! Adalet Bakanlığı duyurdu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesine ilişkin 26 sanıklı davada, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine dosyanın Suudi Arabistan'a devrine karar verildi.
7.04.2022 Gündem
Semra Güzel firar mı etti? Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması...
Semra Güzel firar mı etti? Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması... Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kaldırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e ulaşılamadığını belirterek, "Şu anda nerede olduğuna dair elimizde kesin ve resmi bir veri yok. Resmi kanallardan yurt dışına çıkış gözükmüyor" dedi.
1.04.2022 Gündem
Polislerin mesai saatlerinde yeni dönem! Bakanlık talimat verdi, artık değişiyor
Polislerin mesai saatlerinde yeni dönem! Bakanlık talimat verdi, artık değişiyor Polislerin mesai saatleri ile ilgili son dakika gelişmesi! Emniyet Genel Müdürlüğü 81 ile yazı gönderdi, tamamen değişti. Polislerin çalıştığı 12/24 çalışma sisteminin personelin moral ve motivasyonu ile verimliliğini düşürdüğü ifade edilen yazıda, Polis Merkezi Amirlikleri ve resmi ekiplerde 8/24 ve 12/36 çalışma sistemine tamamen geçilmesi talimatı verildi.
31.03.2022 Gündem
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış Mersin merkezli 3 ilde polisin düzenlediği operasyonda, cezaevindeki FETÖ/PDY üyeleri ile ailelerine yardım ettikleri tespit edilen biri ABD'li, 12 şüpheli gözaltına alındı. ABD uyruklu şüphelinin, ailelere toplam 200 bin dolar dağıttığı belirlendi.
31.03.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme!
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, dosyanın sürüncemede kaldığı belirtilerek yargılamanın durdurulması ve dosyanın Suudi Arabistan’a gönderilmesi talep edildi.
31.03.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmesi!
Cemal Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmesi! Son dakika haberi... Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı öldüren 15 kişilik suikast timinde yer alan 1 şüpheli, Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles-de-Gaulle Havaalanında gözaltına alındı.
7.12.2021 Dünya
Doğu Akdeniz'de Türkiye'den Mısır'a yeni teklif!
Doğu Akdeniz'de Türkiye'den Mısır'a yeni teklif! Doğu Akdeniz'de yeni dönem başlıyor. Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile peş peşe askeri anlaşmalar imzaladığı bir dönemde Türkiye'nin dış politikasında hareketli günler yaşanıyor. Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkilerde normalleşme sürecini başlatan Türkiye, İsrail'le de benzer adımlar atılmasına sıcak bakıyor. Normalleşme görüşmelerinin aylardır yapıldığı Mısır'a da Doğu Akdeniz'de kazan-kazan anlaşması sunuluyor.
1.12.2021 Dünya
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den Justin Bieber'a Suudi Arabistan çağrısı
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den Justin Bieber'a Suudi Arabistan çağrısı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'a Suudi Arabistan'da vereceği konseri iptal etmesi çağrısında bulundu.  
21.11.2021 Dünya
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Kaşıkçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemal kaşıkçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.