Caz

Caz

Son dakika caz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.099 caz haberi bulunmuştur. Tüm caz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak İki Grammy ödüllü caz sanatçısı Gregory Porter, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali’nde dinleyicisi ile buluşacak. 8 Temmuz’da sahne alacak sanatçının biletleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi sitesinde satışa çıktı.
6.02.2024 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Vitrin
Bozkurt İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı
Bozkurt İlham Gencer son yolculuğuna uğurlandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 101 yaşındaki caz sanatçısı ve piyanist Bozkurt İlham Gencer, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı Bora Gencer, babasının vasiyetinin yerine getirildiğini açıkladı.
26.05.2023 Magazin
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
Türk caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, 101 yaşında vefat etti
Türk caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, 101 yaşında vefat etti Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Gencer'in ölüm haberini, oğlu şarkıcı Bora Gencer sosyal medya hesabından duyurdu.
24.05.2023 Magazin
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.
8.04.2023 Magazin
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin misyon şefleriyle buluşmasında Hollanda'da yaşayan ve depremde 10 akrabasını kaybeden caz sanatçısı Karsu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
İlham Gencer'e kalp pili takıldı!
İlham Gencer'e kalp pili takıldı! Usta müzisyen Bozkurt İlham Gencer, ameliyat oldu. Ünlü ismin oğlu Bora Gencer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda operasyona ve babasının sağlık durumuna ilişkin bilgi vererek; piyaniste kalp pili takıldığını paylaştı. Bora Gencer, babasına gelen 'geçmiş olsun' dileklerine de kayıtsız kalamadı.
1.03.2023 Magazin
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak İstanbul’un buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren sömestr atölyeleri ve dijital hayvanlar alemi sergisi Digizoo ile çocukların yarıyıl tatilini renklendiriyor.
19.01.2023 Eğitim
Ayşe Gencer hayatını kaybetti
Ayşe Gencer hayatını kaybetti Türkiye’nin ilk piyanist şantörlerinden İlham Gencer ve caz müziğin öncülerinden Ayten Alpman’ın kızı, Ayşe Gencer hayatını kaybetti.
31.12.2022 Magazin
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları… Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Melek Mosso oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
3.12.2022 Televizyon
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant İstanbul’a geliyor Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, 'Biletinial Yaz Konserleri' kapsamında 13 Ağustos akşamı hayranları ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde buluşacak. Konser öncesi Türkiye’deki hayranları için video mesaj yayımlayan Brillant, “Covid başlamadan önce Türkiye’de konser vermiştim. Tekrar geleceğim için çok mutluyum. 13 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde sizlerle buluşmak beni çok mutlu edecek. Fiesta, dans, salsa, caz, hepsi orada olacak. Türkiye’yi seviyorum. Yakında görüşürüz” dedi.
1.08.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Caz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.