John Wick

John Wick

Son dakika john wick haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan john wick ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını john wick haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Wick

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john wick gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 john wick haberi bulunmuştur. Tüm john wick haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesini kazandı!
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesini kazandı! 'Gothika', 'James Bond: Başka Gün Öl' ve 'John Wick: Parabellum' gibi yapımlara yer alan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, uzun süredir yüksek miktarlarda nafaka ödediği eski sevgilisi ve Nahla Ariela adını verdiği kızının babası olan Gabriel Aubry'ye karşı mahkemede zafer kazandı.
29.05.2023 Magazin
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay Kocası kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ve teknesinin motoru bozulan 68 yaşındaki Brezilyalı kadın, bir hafta boyunca kocasının cansız bedeni ile Amazon nehrinde sürüklendi. 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' denecek hikaye bugün dünya basınında dikkat çekti.
8.04.2023 Dünya
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.
8.04.2023 Magazin
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu: Ya paramı ver, ya uzaya gönder
Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu: Ya paramı ver, ya uzaya gönder Yıllar önce uzaya gidebilmek için bir şirketle anlaşan Ahu Aysal, şirketin Elon Musk’a satılması üzerine hem parasından hem de hayallerinden olduğunu söyledi.
18.03.2023 Magazin
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
'Kasımpaşalı John Wick' yakalandı! Tam bir suç makinesi
'Kasımpaşalı John Wick' yakalandı! Tam bir suç makinesi Beyoğlu’nda farklı günlerde 8 kişiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralayan “Kasımpaşalı John Wick” lakaplı suç makinesi, polis tarafından günlerce süren çalışma sonucu saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. İntikam yemini ettiği öne sürülen şahsın, suç dosyası polisi dehşete düşürdü.
4.02.2023 Yaşam
John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak?
John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak? Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisinin dördüncü filmi John Wick 4 için nefesler tutuldu. Sinemaseverlerin merakla beklediği serinin son filminin çıkış tarihi beklenirken film ile ilgili gelen haberler dikkatle takip ediliyor. İzlenme rekorları serinin sinemalara geleceği tarih pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak? John Wick 4 fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
18.12.2022 Kültür Sanat
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı!
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı! John Wick efsanesi geri dönüyor. Dünyada izlenme rekorları kıran John Wick serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pandemi nedeniyle iki yıl ertelenen John Wick serisinin son filmi John Wick 4 yeni tanıtımıyla gündemde. Peki, John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 oyuncuları kim? İşte John Wick 4 oyuncu kadrosu!
26.07.2022 Kültür Sanat
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda Uzun süredir merakla beklenen John Wick 3’ün çekimleri sona erdi. Filmin çıkış tarihinin ise 2019 Mayıs’ı olacağı açıklandı.
27.11.2018 Kültür Sanat
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Makyajsız kraliçe
Makyajsız kraliçe Başrolünü Keanu Reeves’in üstlendiği ‘John Wick 3’ filminin kadrosuna katılan Halle Berry (51), John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda görüntülendi.
23.05.2018 Magazin
Mayıs’ta Türkiye’de!
Mayıs’ta Türkiye’de! Keanu Reeves’i (53) sahalara geri döndüren ‘John Wick’ serisinin 3. filminin yerli vizyon tarihi açıklandı.
10.10.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi Kanal D 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışı, 06.15’te eğlenceli içeriklerin ve çeşitli sevilen çizgi filmlerin yayınlandığı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak, bir başka komedi programı yerli dizi Ankara’nın Dikmen’i ile devam edecek. Şans Kapıyı Kırınca adlı komedi dizisi ile süren yayın akışında, Magazin D ve Ver Elini Aşk gibi programlar da yayınlanacak. Akşam kuşağından önce Meryem ve Kanal D Haber yayınlanırken, akşam kuşağında tv’de ilk kez John Wick ve daha sonra Zorlu ikili adlı yabancı sinemalar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Bu kez intikam peşinde
Bu kez intikam peşinde Jennifer Garner, aksiyona geri dönüyor.
10.08.2017 Magazin
Diziye transfer oldu
Diziye transfer oldu Beyazperdeden televizyon ekranlarına transfer olan en son karakter belli oldu: John Wick.
16.06.2017 Magazin
Recep İvedik 5'i 7.3 milyon kişi izledi!
Recep İvedik 5'i 7.3 milyon kişi izledi! Yılın ilk 4 ayında sinema salonlarında Recep İvedik rüzgarı esti. Film 7.3 milyon kişiyle 85 milyon lira gişe yaptı.
3.05.2017 Magazin
Çekimler başladı
Çekimler başladı Keanu Reeves’in başrollerini Ana Ularu ve Pasha Lychnikoff’la paylaştığı ‘Siberia’ filminin çekimleri başladı.
28.04.2017 Magazin
İşte 'Deadpool 2'nin vizyon tarihi
İşte 'Deadpool 2'nin vizyon tarihi Hasılat rekortmeni 'Deadpool' filminin merakla beklenen devam bölümünün vizyon tarihi belli oldu.
24.04.2017 Kültür Sanat
Şaşıracaksınız! İşte Recep İvedik'in sırrı...
Şaşıracaksınız! İşte Recep İvedik'in sırrı... Sinemia, vizyona girdiği tarihten itibaren rekor üzerine rekor kıran 'Recep İvedik 5’in izleyici profilini araştırdı.
6.04.2017 Kültür Sanat
Baş başa sinema keyfi!
Baş başa sinema keyfi! Oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz gün eşi Tolga Karakaş ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
23.02.2017 Magazin
Rafet’in yeni sevgilisi
Rafet’in yeni sevgilisi Rafet El Roman adını sır gibi sakladığı yeni sevgilisiyle Nişantaşı City’s AVM’de görüntülendi
16.02.2017 Magazin
Karizmatik tetikçi gişeyi ele geçirdi
Karizmatik tetikçi gişeyi ele geçirdi Türkiye box office’in 10-12 Şubat verilerine göre ‘John Wick’ serisinin ikinci filmi zirveyi ele geçirdi.
14.02.2017 Magazin
Anne kızın sinema keyfi
Anne kızın sinema keyfi Ece Erken, annesi Leyla Hanım ile önceki gün Zorlu AVM’deydi.
13.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

John Wick ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john wick haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.