Caner Erdeniz

Caner Erdeniz

Son dakika caner erdeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caner erdeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caner erdeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner Erdeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner erdeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 caner erdeniz haberi bulunmuştur. Tüm caner erdeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
20.10.2023 Magazin
Müge Boz: Herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var
Müge Boz: Herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var Müge Boz ve basketbolcu eşi Caner Erdeniz, kızları Vina ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Yaşanan depremler sonrası hayata dönmeye çalıştıklarını belirten Müge Boz,“Bizim de deprem korkumuz var. 'Kendi evimizde neler yapabiliriz?' diye düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.
10.03.2023 Magazin
Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız
Müge Boz: Caner ile tekliflere açığız Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. Tam bir doğa tutkun olan ve her fırsatta karavan tatiline çıkan Boz, "Gitmek istediğiniz bir yer var mı?" sorusunu cevapladı. İşleri nedeniyle eşinin olmadığı zamanlarda Vina’yla ilgilenen 35 yaşındaki basketbolcuya da "Oyuncu eşi olmak zor mu?" sorusu yöneltildi.
10.11.2022 Magazin
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz'un ikinci bebeğine hamile olduğu ve bir kez daha anne olmaya hazırlandığı iddia edildi. 38 yaşındaki Boz, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
22.08.2022 Magazin
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor!
Müge Boz arkadaşlarıyla kamp yapıyor! Müge Boz, tam bir doğa tutkunu. Önceki gün kızı Vina’yı eşi Caner Erdeniz’e emanet edip arkadaşlarıyla kamp yapan Boz, bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
20.04.2022 Magazin
Caner Erdeniz ve Anıl Altan kızlarını parka götürdü!
Caner Erdeniz ve Anıl Altan kızlarını parka götürdü! Pelin Akil'in oyuncu eşi Anıl Altan ile Müge Boz'un basketbolcu eşi Caner Erdeniz, geçtiğimiz akşam kızlarını da alarak Bebek’te bir mekanda yemek yedi. Babalar ve kızları, yemek yedikten sonra parkın yolunu tuttular.
8.04.2022 Magazin
'Aşkımız özgür ve kendine münhasır'
'Aşkımız özgür ve kendine münhasır' Müge Boz ve Caner Erdeniz, birbirlerinin ruh eşi olduğunu söylüyor. Tanıştıktan 15 gün sonra aile olmaya karar veren çift, “Bizim aşkımız özgür ve kendine münhasır. Konuşmadan anlaştığımız çok olur. Yin ve yang gibiyiz” dedi
13.05.2021 Magazin
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması!
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması! Oyuncu Müge Boz (36), basketbolcu eşi Caner Erdeniz (33) ve kızı Vina ile yürüyüşe çıktığı Belgrad Ormanı'nda objektiflere takıldı.
3.03.2021 Magazin
Müge Boz'dan aşk dolu paylaşım: Seni çok beğeniyorum
Müge Boz'dan aşk dolu paylaşım: Seni çok beğeniyorum Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile tanışma yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı.
2.02.2021 Magazin
Galatasaray'dan 3 transfer... Barış Ermiş, Galatasaray'da!
Galatasaray'dan 3 transfer... Barış Ermiş, Galatasaray'da! Son dakika haberi... Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme yenilendiğinin açıklanması sonrası transferler konusunda harekete geçen Galatasaray, yerli oyuncu rotasyonunun oluşturulduğunu açıklarken TOFAŞ'tan Barış Ermiş, MZT Skopje'den Ragıp Berke Atar ve Eray Erdoğan'ın transfer edildiğini açıkladı.
16.07.2020 Basketbol
"Açıklama yaptık, artık konuşmuyoruz"
"Açıklama yaptık, artık konuşmuyoruz" Oyuncu Müge Boz, önceki gece basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile birlikte Bebek’te objektiflere yanısıdı.
28.02.2020 Magazin
Caner Erdeniz'e 'cinsel saldırı' suçundan 2 yıl hapis cezası
Caner Erdeniz'e 'cinsel saldırı' suçundan 2 yıl hapis cezası Bebek'te bulunan bir barda 3 yıl önce Deniz B. isimli kadına yönelik "Cinsel taciz" suçundan 5 bin 400 lira para cezasına çarptırılan basketbolcu Caner Erdeniz, kararın istinaf mahkemesinde bozulmasının ardından yeniden yargılandı.
7.02.2020 Basketbol
Güldüren düşünce
Güldüren düşünce Müge Boz, Caner Erdeniz’le Etiler’deydi.
26.01.2020 Magazin
"İkinci çocuğu düşünüyoruz"
"İkinci çocuğu düşünüyoruz" Müge Boz’un eşi, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ikinci çocuk fikrine sıcak baktıklarını söyledi.
13.01.2020 Magazin
'İyi ki yaptık bu çocuğu'
'İyi ki yaptık bu çocuğu' Geçtiğimiz haziran ayında Barcelona’da nikah masasına oturan Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz'in kızları Vina, kasım ayında dünyaya geldi. Güzel oyuncu, kızı ve eşiyle fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
28.12.2019 Magazin
Müge Boz: Kızımı kendim büyüteceğim
Müge Boz: Kızımı kendim büyüteceğim Geçtiğimiz ay kızları Vina’yı kucaklarına alan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu eşi Caner Erdeniz, akşam yemeği yedi.
9.12.2019 Magazin
Müge Boz gözyaşlarına boğuldu! Artık...
Müge Boz gözyaşlarına boğuldu! Artık... Geçtiğimiz hafta kızı Vina’yı kucağına alan Müge Boz, doğum sürecinde yaşadıklarını kendi Youtube kanalında anlattı. Güzel oyuncu, ameliyathaneye girdiği anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
3.12.2019 Magazin
Müge Boz anne oldu! Bebeğin cinsiyeti...
Müge Boz anne oldu! Bebeğin cinsiyeti... Bebeğinin cinsiyetini 'doğumda öğreneceğiz' diyen Müge Boz, bir kız bebek dünyaya getirdi.
24.11.2019 Magazin
'Kendimi daha kadınsı hissediyorum'
'Kendimi daha kadınsı hissediyorum' Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz'le sürpriz bir şekilde evlenen ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Müge Boz, kendiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
11.11.2019 Magazin
Müge Boz, derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti
Müge Boz, derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti Nişantaşı'nda görüntülenen 7 aylık hamile olan oyuncu Müge Boz, derin yırtmaçlı elbisesiyle frikik vermekten son anda kurtuldu.
24.10.2019 Magazin
Karnı burnunda eşinin maçına gitti
Karnı burnunda eşinin maçına gitti Basketbolcu Caner Erdeniz'le dünyaevine giren Müge Boz, eşinin maçında karnı burnunda tezahürat yaptı.
13.10.2019 Magazin
Müge Boz'dan açıklama!
Müge Boz'dan açıklama! Müge Boz ve Caner Erdeniz çifti; anne-baba olmak için gün sayıyor...
10.10.2019 Magazin
Müge Boz-Caner Erdeniz'den aşk pozu
Müge Boz-Caner Erdeniz'den aşk pozu Müge Boz, geçtiğimiz haziran ayında Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine girmişti. Güzel oyuncu, kısa süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı İkili, mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.
24.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Caner Erdeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner erdeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.