Hamile

Hamile

Son dakika hamile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamile gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.812 hamile haberi bulunmuştur. Tüm hamile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! . Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024 Magazin
Boğa dönemi başlıyor, 20 Nisan’a dikkat! 1 burç araba alıyor, 2 burç hamile kalıyor, 1 burç da borçlarından kurtuluyor
Boğa dönemi başlıyor, 20 Nisan’a dikkat! 1 burç araba alıyor, 2 burç hamile kalıyor, 1 burç da borçlarından kurtuluyor Bugün itibari ile Güneş artık Boğa burcuna geçiyor ve 1 ay bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş sabit, düzenli ve keyifli zamanların habercisidir. Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı…
19.04.2024 Astroloji
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu Eşi, yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada sanık hakkında mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı sanığın, 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
27.03.2024 Gündem
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile ikinci çocuklarını bekliyor.
22.03.2024 Magazin
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı Elazığ'da 1,5 yıl önce oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu Yasemin Uçar’ı (45) tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan Yaşar Uçar (47), saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.
21.03.2024 Gündem
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü Oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisiyle evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.
21.03.2024 Magazin
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi Hakkari'de yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
18.03.2024 Gündem
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi . Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Adana
Survivor yarışmacısı baba olacak, haberi yok! Eşinden paylaşım geldi: Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim
Survivor yarışmacısı baba olacak, haberi yok! Eşinden paylaşım geldi: Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu.
11.03.2024 Magazin
Erkekler arasında giderek yayınlaşıyor! Uzman isim açıkladı: Yöntem kalıcı ama geri dönüşümü yok
Erkekler arasında giderek yayınlaşıyor! Uzman isim açıkladı: Yöntem kalıcı ama geri dönüşümü yok Artık doğum kontrolü, sadece kadınların sorumluluğu değil. Erkekler için de doğum kontrolü, giderek daha fazla çeşitlilik sunuyor; Kondom, vazektomi, spermisidler, hormonal ilaçlar ve implantlar… Kondomlar, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları ve gebelik riskini azaltmak için etkili bir seçenek sunarken, vazektomi gibi kalıcı çözümler de mevcut. Daha esnek bir yöntem olan spermisidler de doğum kontrol yöntemi olarak kullanılıyor. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sinan Erdal de erklere uygulanan doğum kontrol yöntemlerini açıklarken bu yöntemlerin avantajlarını ve dezavantajlarını detaylandırdı.
10.03.2024 Yaşam
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi?
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi? Üç ayların son ayı olan ve Onbir Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı bu yıl 11 Mart’ta başlıyor. Buna göre; 2024 Ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü idrak edilecek. İlk oruç için sahura 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece kalkılacak. Ramazan ayı için geri sayım başlarken, oruç ile ilgili sorular da başladı. Peki, Hamileler oruç tutabilir mi? Hamile oruç fidyesi ne kadar?
8.03.2024 Dini Bilgiler
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Ailesinden gizlice dünyaya getirdiği bebeği 1. kattan aşağı attı
Ailesinden gizlice dünyaya getirdiği bebeği 1. kattan aşağı attı Pendik'te bir kadın ailesinden gizli dünyaya getirdiği bebeği oturduğu evin 1. katından aşağı attı. Kadın ve sevgilisi gözaltına alınırken bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
5.03.2024 Gündem
7 aylık hamile Gonca Vuslateri evlilik tarihini açıkladı
7 aylık hamile Gonca Vuslateri evlilik tarihini açıkladı Geçtiğimiz haftalarda YouTube’da kendi kanalını açan ve 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, yakın arkadaşı Selim Akar’a poz verdi. Renkli karaktere sahip oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Magazin
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Gonca Vuslateri ilk kez açıkladı: ‘Bebeğimin babası devlet memuru’
Gonca Vuslateri ilk kez açıkladı: ‘Bebeğimin babası devlet memuru’ Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına bu hafta Gonca Vuslateri konuk oldu. 7 aylık hamile olan Vuslateri kızının babasının devlet memuru olduğunu söyledi.
21.02.2024 Magazin
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi Son zamanlarda sağlık sektöründe online mecralar vasıtasıyla gündeme gelen, siyah ve yeşil çay arasında bir fark yok hatta kafeinin ilaç kullanılan hastalıklara bile iyi geldiği tarzda açıklamalara Prof. Dr. Okan Yıllar’dan “Medyatik olmak adına genel geçer sağlık açıklamaları sakıncalı sonuçlar doğurabilir” uyarısı geldi.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.