Can Aslantuğ

Can Aslantuğ

Son dakika can aslantuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can aslantuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can aslantuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Aslantuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can aslantuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 can aslantuğ haberi bulunmuştur. Tüm can aslantuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini Can Aslantuğ sevgilisinin doğum gününü aşk pozlarıyla kutladı. Arzum Onan, bayramı Bodrum'da biricik oğlu Can Aslantuğ ve müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu ile kutlamıştı. Sık sık birlikte pozlarını paylaşan genç aşıklardan son olarak, Lal Gümüşçüoğlu'nun doğum gününde kareler geldi. İşte Aslantuğ ailesinin müstakbel gelini Can Aslantuğ'un sevgilisi...
21.04.2024 Magazin
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi!
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi! Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.
14.04.2024 Magazin
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can sevgilisiyle paylaştı! 'Annene benziyor'
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can sevgilisiyle paylaştı! 'Annene benziyor' Magazin dünyasında mutlu evlilikleriyle örnek olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin oğlu Can, kız arkadaşıyla bir pozunu Instagram hesabından paylaştı. Anne babasının yolundan gitmeyi tercih ederek oyuncu olan Can Aslantuğ'un sevgilisi Arzum Onan'a benzetildi. Aslantuğ'un bazı takipçileri ise iki sevgiliye "Birbirinize benziyorsunuz" yorumlarında bulundu.
4.10.2022 Magazin
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can'ın sevgilisi bakın kime benziyor!
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can'ın sevgilisi bakın kime benziyor! Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu gündem yarattı. 21 yaşındaki Can Aslantuğ'un sevgilisini görenler "Arzum Onan'ın aynısı" yorumları yaptı. Arzum Onan ise iddialara göre bu konuda "Biz benzetmiyoruz" dedi.
15.05.2022 Magazin
Can Aslantuğ aşık oldu! İşte sevgilisi...
Can Aslantuğ aşık oldu! İşte sevgilisi... Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin oğulları Can, aşık oldu.
20.04.2022 Magazin
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğulları Can büyüdü! İşte yeni mesleği...
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğulları Can büyüdü! İşte yeni mesleği... Magazin dünyasında evlilikleriyle örnek teşkil eden Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin 21 yaşındaki oğulları Can Aslantuğ büyüdü! Koç Üniversitesi Konservatuar bölümünde Piyano üzerine müzik eğitimi alan Can'ın meslek seçimi belli oldu.
11.03.2022 Magazin
Aslantuğ Ailesi tatilde! Bu kareleri paylaştılar...
Aslantuğ Ailesi tatilde! Bu kareleri paylaştılar... Oyuncu Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan ve oğlu Can Aslantuğ ile Ege turuna çıktı. Ünlü çift, tatil karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.
7.09.2020 Magazin
Aslantuğ çiftinin oğulları Can 19 yaşına bastı
Aslantuğ çiftinin oğulları Can 19 yaşına bastı Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin oğulları Can Aslantuğ, 19 yaşına bastı. Gözde çift, oğulları için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
21.11.2019 Magazin
Denize girmedi, tişörtüyle duş aldı
Denize girmedi, tişörtüyle duş aldı Mehmet Aslantuğ oğlu Can ve eşi Arzum Onan ile mavi tura çıktı
2.08.2019 Magazin
Oğlu Arzum Onan’ın boyunu geçti!
Oğlu Arzum Onan’ın boyunu geçti! Arzum Onan, oğlu Can Aslantuğ ile birlikte geride bıraktığımız gün İstinye'deki bir AVM'de görüntülendi.
12.07.2019 Magazin
Annesinin boyunu geçti
Annesinin boyunu geçti Mehmet Aslantuğ ile örnek bir evliliği olan oyuncu Arzum Onan, önceki gün oğlu Can Aslantuğ ile Vadistanbul AVM’deydi.
13.06.2018 Magazin
Bodrum yolunda
Bodrum yolunda Arzum Onan önceki akşam oğlu Can Aslantuğ ile birlikte Levent’teydi.
8.11.2017 Magazin
Şezlong tatiline karşıyım
Şezlong tatiline karşıyım Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan ve oğlu Can Aslantuğ’la Bodrum tatiline devam ediyor.
25.06.2017 Magazin
Ailece alışveriş turu
Ailece alışveriş turu Arzum Onan, annesi Serap Onan ve oğluyla birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
24.01.2017 Magazin
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu mezun oldu
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu mezun oldu Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin oğlu Can, Hisar Okulları’ndan mezun oldu...
1.07.2015 Magazin
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan birlikte yurt dışına mı çıktı? Milano fotoğrafındaki detay dikkat çekti
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan birlikte yurt dışına mı çıktı? Milano fotoğrafındaki detay dikkat çekti Oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirmişti. Can adında bir oğulları olan ikili, bu kez Arzum Onan'ın paylaşımıyla adlarından söz ettirdi.
7.03.2024 Magazin
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye'
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye' 1993 Miss Turkey'de Türkiye Güzeli, aynı yıl Miss Europe yarışmasında Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, 1996'da Mehmet Aslantuğ'la dünyaevine girmiş, yaklaşık altı ay önce boşanmıştı. Kasım 2000'de anne olma mutluluğu yaşayan tescilli güzel, 50'nci yaş günü için oğlu Can'ın organize ettiği sürpriz doğum günü partisi hakkında konuştu.
12.11.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sonrası açıklama!
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sonrası açıklama! Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini sonlandırdığı eski eşi Arzum Onan ile ilgili duygularını yazdı. Boşanmayı eşinin istediğini söyleyen sanatçı, Onan'ı aldatmadığını belirtti.
16.06.2023 Magazin
Arzum Onan'dan boşanma açıklaması! 'Sevgimiz asla değişmeyecek'
Arzum Onan'dan boşanma açıklaması! 'Sevgimiz asla değişmeyecek' Ünlü oyuncu Arzum Onan, son günlerde boşanma haberleriyle gündemden düşmüyordu. Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Onan ile Mehmet Aslantuğ, sürpriz şekilde boşandı. Güzel oyuncu, 27 yıllık eşi ile ayrılığına dair konuştu.
2.06.2023 Magazin
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi!
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi! Son olarak Fox TV'de yayınlanan 'Masumiyet' dizisinde rol alan Deniz Çakır, Bodrum tatilini bitirip İstanbul'a döndü. Önceki gün arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülenen güzel oyuncu, yeni bir projede rol alacağını duyurdu.
9.01.2022 Magazin
Arzum Onan sezonu açtı
Arzum Onan sezonu açtı Karantina günlerini evde eşi Mehmet Aslantuğ ve oğlu Can ile geçiren Arzum Onan, normalleşme sürecinin başlamasıyla tatile çıktı.
17.07.2020 Magazin
Arzum Onan: Genetik olarak torpilliyim!
Arzum Onan: Genetik olarak torpilliyim! 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, Instagram'da 1993 Avrupa Güzeli Arzum Onan ile canlı yayında röportaj yaptı. Onan, evliliğinden güzellik sırlarına kadar merak edilenleri anlattı.
4.05.2020 Magazin
"O söylentileri duyduğumda çok üzülmüştüm"
"O söylentileri duyduğumda çok üzülmüştüm" Heykeltıraş olarak kariyerine devam eden Arzum Onan, Madame Figaro dergisinin bahar sayısına konuk oldu. Onan, en büyük arzusunu, "Büyük meydanlarda yaptığım heykelleri görmek" şeklinde açıkladı.
21.04.2020 Magazin
Mehmet Aslantuğ merak edilen soruları yanıtladı
Mehmet Aslantuğ merak edilen soruları yanıtladı Buket Aydın ile 40'ın konuğu ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ oldu.
12.06.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Can Aslantuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can aslantuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.