Mehmet Aslantuğ

Mehmet Aslantuğ

Son dakika Mehmet Aslantuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Aslantuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Aslantuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Aslantuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet aslantuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 mehmet aslantuğ haberi bulunmuştur. Tüm mehmet aslantuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini Can Aslantuğ sevgilisinin doğum gününü aşk pozlarıyla kutladı. Arzum Onan, bayramı Bodrum'da biricik oğlu Can Aslantuğ ve müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu ile kutlamıştı. Sık sık birlikte pozlarını paylaşan genç aşıklardan son olarak, Lal Gümüşçüoğlu'nun doğum gününde kareler geldi. İşte Aslantuğ ailesinin müstakbel gelini Can Aslantuğ'un sevgilisi...
21.04.2024 Magazin
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan birlikte yurt dışına mı çıktı? Milano fotoğrafındaki detay dikkat çekti
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan birlikte yurt dışına mı çıktı? Milano fotoğrafındaki detay dikkat çekti Oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirmişti. Can adında bir oğulları olan ikili, bu kez Arzum Onan'ın paylaşımıyla adlarından söz ettirdi.
7.03.2024 Magazin
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye'
Arzum Onan'a büyük sürpriz! 'Aldığım en güzel hediye' 1993 Miss Turkey'de Türkiye Güzeli, aynı yıl Miss Europe yarışmasında Avrupa Güzeli seçilen Arzum Onan, 1996'da Mehmet Aslantuğ'la dünyaevine girmiş, yaklaşık altı ay önce boşanmıştı. Kasım 2000'de anne olma mutluluğu yaşayan tescilli güzel, 50'nci yaş günü için oğlu Can'ın organize ettiği sürpriz doğum günü partisi hakkında konuştu.
12.11.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ'dan eski eşi Arzum Onan'a doğum günü şiiri! ‘Ağlarım’
Mehmet Aslantuğ'dan eski eşi Arzum Onan'a doğum günü şiiri! ‘Ağlarım’ Türkiye’nin örnek çiftleri arasında gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini sürpriz şekilde bitirmişti. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan ikiliden Aslantuğ, eski eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.
1.11.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ defalarca konuştu, Arzum Onan sessizce bekledi ve şimdi sessizliğini bozdu
Mehmet Aslantuğ defalarca konuştu, Arzum Onan sessizce bekledi ve şimdi sessizliğini bozdu 'Örnek çift' olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığın ardından pek çok iddiada gündeme geldi. Mehmet Aslantuğ’un Arzum Onan’ı aldattığı ileri sürülürken yaptığı paylaşımlar 'pişmanlık' olarak nitelendirildi. Tüm bu süreci sessiz bir şekilde takip eden Arzum Onan ise ilk kez konuştu.
13.10.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ'dan video açıklaması geldi: Acındıracak bir kafada mıyım sanırsın
Mehmet Aslantuğ'dan video açıklaması geldi: Acındıracak bir kafada mıyım sanırsın 27 yıldır evli olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs'ta boşanmıştı. Aslantuğ'un Gözde Akpınar ile yaşadığı aşk nedeniyle boşandığı öne sürülmüştü. Bu iddiayı yalanlayan Aslantuğ boşanmanın gerçek nedenini açıklamıştı. Mehmet Aslantuğ yeni hayatını takipçileri ile paylaşan Aslantuğ'a 'kendini acındırdı' yorumları yapılmıştı. Ünlü sanatçı o yorumlara cevap verdi.
26.09.2023 Magazin
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ önce paylaştı sonra sildi! İşte o video...
Mehmet Aslantuğ önce paylaştı sonra sildi! İşte o video... Oyuncu Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık eşi Arzum Onan'dan tek celsede boşanan Mehmet Aslantuğ, yeni hayatını takipçileri ile paylaştı.
20.09.2023 Magazin
Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini sonlandıran Mehmet Aslantuğ 'bekar hayatını' önce paylaştı sonra sildi
Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini sonlandıran Mehmet Aslantuğ 'bekar hayatını' önce paylaştı sonra sildi 27 yıldır evli olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs'ta boşanmıştı. Aslantuğ'un Gözde Akpınar ile yaşadığı aşk nedeniyle boşandığı öne sürülmüştü. Bu iddiayı yalanlayan Aslantuğ dün de boşanmanın gerçek nedenini açıkladı. Mehmet Aslantuğ yeni hayatını takipçileri ile paylaştı. Ancak yayınladığı son videoyu kısa bir süre içinde sildi.
20.09.2023 Magazin
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor?
Pınar Şipaloğlu kimdir, ne iş yapıyor, nereli? Pınar Şipaloğlu ile Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor? Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Arzu Onan 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs'ta tek celsede bitirdi. Mehmet Aslantuğ geçtiğimiz günlerde yayınlandığı videoda evliliğinin ihanet yüzünden bittiği iddiasını yalanladı. Öte yanda Aslantuğ'un Bozcada'da tanıştığı Pınar Şipaloğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Peki, Pınar Şipaloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1.09.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Yeni aşk açıklaması
Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Yeni aşk açıklaması Arzum Onan ile 27 yıllık evliliklerini mayıs ayında sonlandıran Mehmet Aslantuğ’un sevgilisi olduğu iddia edilen Pınar Şipaloğlu sosyal medya hesabından “Duyduğunuz dedikodular asılsız değildir” mesajını paylaştı. Mehmet Aslantuğ’dan yeni açıklama geldi.
1.09.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ aldatma iddialarına yanıt verdi! İlk ve son sözler dedi ve boşanmayı kimin istediğini açıkladı!
Mehmet Aslantuğ aldatma iddialarına yanıt verdi! İlk ve son sözler dedi ve boşanmayı kimin istediğini açıkladı! Türkiye’nin örnek gösterdiği Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ evliliği, geçtiğimiz aylarda 27 yılın ardından sona erdi. Aldatma iddialarıyla gündeme gelen Aslantuğ, konuya açıklık getirirken, boşanmayı kimin istediğini de itiraf etti.
29.08.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan neden ayrıldı? İşte boşanmanın gerçek nedeni!
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan neden ayrıldı? İşte boşanmanın gerçek nedeni! 27 yıldır evli olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ 29 Mayıs'ta boşanmıştı. Aslantuğ'un Gözde Akpınar ile yaşadığı aşk nedeniyle boşandığı öne sürülmüştü. Bu iddiayı yalanlayan Aslantuğ dün de boşanmanın gerçek nedenini açıkladı.
17.06.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sonrası açıklama!
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sonrası açıklama! Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini sonlandırdığı eski eşi Arzum Onan ile ilgili duygularını yazdı. Boşanmayı eşinin istediğini söyleyen sanatçı, Onan'ı aldatmadığını belirtti.
16.06.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor?
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin evlilikleri geçtiğimiz hafta bitmişti. Arzum Onan’la 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ’un Gözde Akpınar’la yakınlaştığını duydum.
12.06.2023 Magazin
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım!
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım! Modacı Ivana Sert, önceki gün Burçin Göksu'nun 'Görmenin Paikolojisi' isimli sergisine katıldı. Sert, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerine nokta koyması ile ilgili konuştu.
8.06.2023 Magazin
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ'dan boşanan Arzum Onan İstanbul'dan gitti! Doğayla iç içe pozlar
Mehmet Aslantuğ'dan boşanan Arzum Onan İstanbul'dan gitti! Doğayla iç içe pozlar Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde tek celsede bitiren Arzum Onan boşanma davasına eski eşiyle el ele gelince gündem olmuştu. Arzum Onan boşandıktan sonra soluğu Foça'da aldı. Oyuncunun doğa ile iç içe pozlarına beğeni yağdı.
4.06.2023 Magazin
Arzum Onan'dan boşanma açıklaması! 'Sevgimiz asla değişmeyecek'
Arzum Onan'dan boşanma açıklaması! 'Sevgimiz asla değişmeyecek' Ünlü oyuncu Arzum Onan, son günlerde boşanma haberleriyle gündemden düşmüyordu. Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Onan ile Mehmet Aslantuğ, sürpriz şekilde boşandı. Güzel oyuncu, 27 yıllık eşi ile ayrılığına dair konuştu.
2.06.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan boşandı! Duruşmaya el ele geldiler
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan boşandı! Duruşmaya el ele geldiler Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Aslantuğ ve Onan çifti duruşmaya el ele geldi.
29.05.2023 Magazin
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin sonuçları belli oldu. Hangi milletvekili adaylarının seçilip seçilmediği de belirlendi. 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay gibi isimler de meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...
15.05.2023 Magazin
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can sevgilisiyle paylaştı! 'Annene benziyor'
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can sevgilisiyle paylaştı! 'Annene benziyor' Magazin dünyasında mutlu evlilikleriyle örnek olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin oğlu Can, kız arkadaşıyla bir pozunu Instagram hesabından paylaştı. Anne babasının yolundan gitmeyi tercih ederek oyuncu olan Can Aslantuğ'un sevgilisi Arzum Onan'a benzetildi. Aslantuğ'un bazı takipçileri ise iki sevgiliye "Birbirinize benziyorsunuz" yorumlarında bulundu.
4.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Aslantuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet aslantuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.