Çakıcı

Çakıcı

Son dakika çakıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 814 çakıcı haberi bulunmuştur. Tüm çakıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi İzmir'in Dikili ilçesinde 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde öldüren Haydar Çakıcı'nın (35) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi, ardından Hanife Çakıcı'nın C.G. ile mesajlarını gerekçe gösterip, cezayı 22 yıl hapse çevirdi.
11.08.2023 Yaşam
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk!
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk! Birçok yapımda rol alan 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yansıyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 aylık Lina bebeği sevdi, oyuncak hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 aylık Lina bebeği sevdi, oyuncak hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı programın ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde incelemelerde bulundu, Tarabya'da vatandaşlarla sohbet etti. Burada, 8 aylık bir bebeği makam aracında seven Erdoğan, ona oyuncak hediye etti. 
25.03.2023 Gündem
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Ritim müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan Berkant Çakıcı sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Berkant Çakıcı, Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.
8.01.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Sebebi şok etti
16 yıllık eşini bıçaklayarak öldürmüştü! Sebebi şok etti İzmir'in Dikili ilçesinde, 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde 4 bıçak darbesiyle öldüren Haydar Çakıcı'nın (34) ifadesi ortaya çıktı. Çakıcı, polisteki ifadesinde, "Otogarda gördüm, beni aldattığını düşündüm, öldürdüm" dedi.
15.08.2022 Yaşam
Boyabat Belediye Başkanlığı’na Hüseyin Coşar seçildi
Boyabat Belediye Başkanlığı’na Hüseyin Coşar seçildi Boyabat Belediyesi meclis toplantısında Hüseyin Coşar, belediye başkanı seçildi.
8.07.2022 Siyaset
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı Demir-çelik fiyatlarını manipüle eden, tam 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan Erol Evcil adıyla bilinen Erol Eşrefoğlu, Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak liderliğini yaptığı 3 suç örgütüne operasyon düzenlenmişti. Örgütle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öldürme iddialarının yanısıra Paris'e giden özel jet ve getirdikleri, her delikten adeta para fışkırması gibi birbirinden ilginç detayların olduğu operasyondan şoke eden detaylar.
1.07.2022 Yaşam
Belediye başkanı istifa etti!
Belediye başkanı istifa etti! Sinop'un Boyabat Belediye Başkanı AK Parti'li Şefik Çakıcı, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
30.06.2022 Siyaset
Gecelik giydirip ağzına silah namlusu soktular! Davada flaş gelişme
Gecelik giydirip ağzına silah namlusu soktular! Davada flaş gelişme Bursa’da Erhan M.'yi (26) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden tutuklu sanıklar Yaşar Deniz Çakıcı (27) ile arkadaşları Ebubekir Tokatlı (30), Gökhan Yılmaz (36) ile müşteki sanık Mehmet Şahin (28) ve tartışmada adı geçen tutuksuz sanık Gamze Ü. (23), ilk kez hakim karşısına çıktı. Bursa 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nce güvenlik nedeniyle gazeteci ve izleyicilerin alınmadığı duruşmada, 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıkların savunmaları, kamera ile kayda alındı.
19.06.2022 Yaşam
Ereğli'de yaklaşık 250 kişi hastanelik oldu
Ereğli'de yaklaşık 250 kişi hastanelik oldu Konya'nın Ereğli ilçesinde yaklaşık 250 kişi, bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurdu.
15.05.2022 Gündem
Bakanlık acı haberi verdi: Bir askerimiz şehit oldu
Bakanlık acı haberi verdi: Bir askerimiz şehit oldu İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Eren Abluka- 5 operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada 2 teröristin etkisiz hale getirildiği, 1 askerin şehit olduğu bir askerin de yaralandığı belirtildi.
30.04.2022 Gündem
İzmit'te tünelde 3 araç birbirine girdi!
İzmit'te tünelde 3 araç birbirine girdi! İzmit'te, TEM otoyolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.
23.03.2022 Gündem
Yargıtay'dan Alaattin Çakıcı talebi
Yargıtay'dan Alaattin Çakıcı talebi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, yerel mahkemece "Tasarlayarak öldürmeye azmettirmeye teşebbüs" suçundan 17 yıl hapse çarptırılan Alaattin Çakıcı’nın temyiz başvurusunu inceledi. Başsavcılık, yetersiz gerekçelerle hükümler kurulduğunu ve karar duruşmasında Çakıcı’nın savunmasının alınmadığını belirtilerek, kararın bozulmasını talep etti. Yargıtay 1. Ceza Dairesi’nin karara dair incelemesini sürdürdüğü öğrenildi.
23.03.2022 Gündem
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
18.02.2022 Yaşam
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı dün akşam saatlerinde İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde Cevizlibağ mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?” sorularına yanıt aranıyor.
16.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltına alınan 17 kişiden 8’i tutuklandı, 8’i adli kontrolle serbest bırakıldı. Şüphelilerin ifadelerinden, olayın para meselesi değil, ‘racon’ tartışması olduğu ortaya çıktı. Tetiği çeken Kadir Yasak’ın sorgusunda, “Görüşmeye gittiğimizde bizimle hemen görüşmedi. ‘5 dakika bekleyin’ dedi. Bu tavır canımızı sıktı” dediği iddia edildi.
8.02.2022 Gündem
Kura sonuçları belli oldu! Devlet korumasındaki 1050 gencin ataması yapıldı!
Kura sonuçları belli oldu! Devlet korumasındaki 1050 gencin ataması yapıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devlet korumasındaki 1050 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2003'ten 2021 yılına kadar toplam 34 bin 560 gencimizi kamuya yerleştirmiş durumdayız. İstihdam hakkına sahip gençlerimizin başvuru süresini 2 yıldan 5 yıla çıkardığımız gibi, atamalarda sınav uygulaması yerine kura yöntemini getirerek, onların hayata atılmalarını kolaylaştırdık" dedi.
3.11.2021 Çalışma Hayatı
Alaattin Çakıcı'ya, Kılıçdaroğlu'na hakaretten 1 yıl 8 ay hapis cezası
Alaattin Çakıcı'ya, Kılıçdaroğlu'na hakaretten 1 yıl 8 ay hapis cezası Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle açılan 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.10.2021 Gündem
Bakan Dönmez: Keşfedilen doğal gazı cumhuriyetimizin 100'üncü yılında çıkaracağız
Bakan Dönmez: Keşfedilen doğal gazı cumhuriyetimizin 100'üncü yılında çıkaracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Zonguldak Filyos'ta yaklaşık 130 milyar metreküplük ilave keşifle birlikte 540 milyar metreküplük doğal gazın keşfini yaptık. İnşallah cumhuriyetimizin 100’üncü yılında sisteme entegre edeceğiz yani karaya çıkaracağız" dedi.
17.06.2021 Ekonomi
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.