Alaattin Çakıcı

Alaattin Çakıcı

Son dakika alaattin çakıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alaattin çakıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alaattin çakıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alaattin Çakıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alaattin çakıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 alaattin çakıcı haberi bulunmuştur. Tüm alaattin çakıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı Demir-çelik fiyatlarını manipüle eden, tam 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan Erol Evcil adıyla bilinen Erol Eşrefoğlu, Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak liderliğini yaptığı 3 suç örgütüne operasyon düzenlenmişti. Örgütle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öldürme iddialarının yanısıra Paris'e giden özel jet ve getirdikleri, her delikten adeta para fışkırması gibi birbirinden ilginç detayların olduğu operasyondan şoke eden detaylar.
1.07.2022 Yaşam
İzmit'te tünelde 3 araç birbirine girdi!
İzmit'te tünelde 3 araç birbirine girdi! İzmit'te, TEM otoyolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.
23.03.2022 Gündem
Yargıtay'dan Alaattin Çakıcı talebi
Yargıtay'dan Alaattin Çakıcı talebi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, yerel mahkemece "Tasarlayarak öldürmeye azmettirmeye teşebbüs" suçundan 17 yıl hapse çarptırılan Alaattin Çakıcı’nın temyiz başvurusunu inceledi. Başsavcılık, yetersiz gerekçelerle hükümler kurulduğunu ve karar duruşmasında Çakıcı’nın savunmasının alınmadığını belirtilerek, kararın bozulmasını talep etti. Yargıtay 1. Ceza Dairesi’nin karara dair incelemesini sürdürdüğü öğrenildi.
23.03.2022 Gündem
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
18.02.2022 Yaşam
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı dün akşam saatlerinde İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde Cevizlibağ mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?” sorularına yanıt aranıyor.
16.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltına alınan 17 kişiden 8’i tutuklandı, 8’i adli kontrolle serbest bırakıldı. Şüphelilerin ifadelerinden, olayın para meselesi değil, ‘racon’ tartışması olduğu ortaya çıktı. Tetiği çeken Kadir Yasak’ın sorgusunda, “Görüşmeye gittiğimizde bizimle hemen görüşmedi. ‘5 dakika bekleyin’ dedi. Bu tavır canımızı sıktı” dediği iddia edildi.
8.02.2022 Gündem
Alaattin Çakıcı'ya, Kılıçdaroğlu'na hakaretten 1 yıl 8 ay hapis cezası
Alaattin Çakıcı'ya, Kılıçdaroğlu'na hakaretten 1 yıl 8 ay hapis cezası Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle açılan 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.10.2021 Gündem
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
Alaattin Çakıcı ile ilgili flaş gelişme!
Alaattin Çakıcı ile ilgili flaş gelişme! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle Alaattin Çakıcı hakkında "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret" ve "tehdit" suçlarından iddianame hazırladı.
3.02.2021 Gündem
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik?
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik? Arama motoru devi Google "Yılın Arama Trendleri 2020" listesini yayınladı. Türkiye'de Google'da genel kategoride en çok EBA arandı. Dünyada ise 'koronavirüs' Google aramalarının ilk sırasında yer aldı. İşte Türkiye ve dünya genelinde Google'da en çok aratılan konular...
11.12.2020 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, İYİ Parti lideri Akşener'e ziyaret
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, İYİ Parti lideri Akşener'e ziyaret CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti.
25.11.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. "Belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir. Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir." diyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, " MHP ve AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı al-ver süreci ile kurulmamıştır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, KESK ve Birleşik Kamu-İş heyetlerini kabul etti
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, KESK ve Birleşik Kamu-İş heyetlerini kabul etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün kışkırtmalara rağmen kararlılıkla demokrasiyi, insan haklarını savunmak, hak ihlallerine karşı çıkmak, haksızlığa uğrayanların yanında olmak gibi bir görevi üstlenmek zorundayız." ifadesini kullandı.
20.11.2020 Siyaset
Meral Akşener: Tehdidi milli iradeye karşı yapılmış olarak görüyorum
Meral Akşener: Tehdidi milli iradeye karşı yapılmış olarak görüyorum İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Savcılığın soruşturma açtığına dair haber geldi ve ben bunu olumlu karşılıyorum. Bunun, milli iradeye karşı yapılmış bir tehdit olarak görmekte olduğumu da belirtmek isterim" dedi.
19.11.2020 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Çakıcı açıklaması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Çakıcı açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı ile ilgili savcılığın başlattığı soruşturmayla ilgili, "Bir partinin genel başkanının bir mafya liderine sahip çıkması; asıl üzücü olan bu. Geri tartışmaların hiçbir önemi yok. Bu konuda beni duygulandıran telefon sayın Seval Türkeş'e ait. Aradı, büyük üzüntülerini dile getirdi" dedi.
19.11.2020 Siyaset
MHP'li Yalçın: CHP, siyasetin mafyası hâline geldi
MHP'li Yalçın: CHP, siyasetin mafyası hâline geldi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "CHP; Kemal Kılıçdaroğlu ve avenesinin ellerinde siyasetin mafyası, demokrasinin altını oyan yeraltı dünyası hâline gelmiştir. CHP sözcülerinin iddia ettiği gibi Türkiye'de bir devlet krizi kesinlikle yoktur ama CHP'de Kılıçdaroğlu sorunu, Türk siyasetinde de CHP krizi vardır" dedi.
19.11.2020 Siyaset
Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı! AK Partili Turan açıkladı
Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı! AK Partili Turan açıkladı AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakarette bulunan Alaattin Çakıcı ile ilgili savcılık soruşturması başlatıldığını söyledi.
19.11.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Alaattin Çakıcı açıklaması!
Devlet Bahçeli'den Alaattin Çakıcı açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP Genel Başkanı'nın hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepki gösteren değerli ülküdaşım Alaattin Çakıcı'ya mafya bozuntusu demek, yer altı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir" dedi.
18.11.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan 'tehdit' açıklaması: Ciddiye alınacak bir olay değil
Kılıçdaroğlu'ndan 'tehdit' açıklaması: Ciddiye alınacak bir olay değil CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben Erdoğan'ı eleştiriyorum, Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli'yi eleştiriyorum, yeraltı dünyasının bir lideri cevap veriyor. Ciddiye alınacak bir olay değil" dedi.
18.11.2020 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mektupla kendisini tehdit eden Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.
18.11.2020 Siyaset
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı Cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a CHP'den tepki geldi. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
28.10.2020 Gündem
Kendi bacağına sıktı! Çakıcı davasında flaş gelişme!
Kendi bacağına sıktı! Çakıcı davasında flaş gelişme! Alaattin Çakıcı’nın 17 yıl hapis cezası aldığı davanın dosyasından yeni detaylar çıktı. Davanın iddianamesine göre Çakıcı’nın bir adamı ‘adını kullandığı’ için Çakıcı’dan ‘özür dilemek amacıyla’ kendini bacağından vurarak videoya kaydetti. Bu video kaydı da dosyaya girdi. Kendini vuran şahıs ifadesinde ‘Dedikodusu dönen olayı gerçekleştirmediğimi, bunu kanıtlamak için ve ne kadar üzüldüğümü belirtmek için de ayağıma ateş ettim’ dedi.
16.10.2020 Gündem
Alaattin Çakıcı 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
Alaattin Çakıcı 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Alaattin Çakıcı, üç yıl önce silahlı saldırıya uğrayan yeğeniyle ilgili davada, "tasarlayarak öldürmeye azmettirmeye teşebbüs" suçundan 17 yıl hapis cezasında çarptırıldı.
10.10.2020 Gündem
Alaatin Çakıcı'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret
Alaatin Çakıcı'dan Devlet Bahçeli'ye ziyaret Alaattin Çakıcı cezaevinden çıktıktan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.
2.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Alaattin Çakıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alaattin çakıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.