Burak Serdar Şanal

Burak Serdar Şanal

Son dakika Burak Serdar Şanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Serdar Şanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Serdar Şanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Serdar Şanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak serdar şanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 burak serdar şanal haberi bulunmuştur. Tüm burak serdar şanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan 'ilişki durumu' açıklaması!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan 'ilişki durumu' açıklaması! 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakteriyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen Özgü Kaya, iki yıldır meslektaşı Burak Serdar Şanal ile yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Ünlü oyuncu önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaya, Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’le baş başa yemek yemesi hakkında konuştu.
4.08.2022 Magazin
Burak Serdar Şanal'dan ihanet açıklaması!
Burak Serdar Şanal'dan ihanet açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya ile iki yıldır yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz haftalarda sonlandıran oyuncu Burak Serdar Şanal, geçtiğimiz gece Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak ihanet iddialarına yanıt veren ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.07.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda! 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Burak Serdar Şanal ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Rol aldığı dizinin çekimleri bitince Ayvalık'tan İstanbul'a gelen güzel oyuncu, önceki gün bir erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı.
28.06.2022 Magazin
Burak Serdar Şanal'dan romantik paylaşım!
Burak Serdar Şanal'dan romantik paylaşım! Meslektaşı Özgü Kaya ile iki yıldır aşk yaşayan oyuncu Burak Serdar Şanal, duygusal bir paylaşımda bulundu. Sevgilisiyle yer aldığı bir fotoğrafı yayınlayan Şanal, "Ben seversem ruhumla severim. O ne durur, ne de unutur..." ifadelerini kullandı.
11.11.2021 Magazin
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Ünlü çiftten aşk paylaşımları....
Ünlü çiftten aşk paylaşımları.... Özgü Kaya ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Burak Serdar Şanal, birlikteliklerinin birinci yılını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kutladı.
18.08.2020 Magazin
Burak Serdar Şanal'dan bayram pozu
Burak Serdar Şanal'dan bayram pozu Bir süredir kendisi gibi oyuncu Özgü Kaya ile aşk yaşayan Burak Serdar Şanal, takipçilerinin bayramını kutladı.
26.05.2020 Magazin
Aşklarını sosyal medyada ilan etmişlerdi! İlk kez el ele...
Aşklarını sosyal medyada ilan etmişlerdi! İlk kez el ele... Aşkları birlikte rol aldıkları “Kimse Bilmez” dizisiyle başlayan Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal ilk kez el ele görüntülendi.
24.01.2020 Magazin
'Kimse Bilmez'  dizisinde sürpriz isim
'Kimse Bilmez' dizisinde sürpriz isim Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosu genişliyor ve diziye sürpriz bir isim dahil oluyor.
28.07.2019 Televizyon
‘Deniz ve  Güneş’in  hikayesi
‘Deniz ve Güneş’in hikayesi ŞAFAK Pekdemir ile Burak Serdar Şanlı’nın başrolü paylaştığı ‘Deniz ve Güneş’ filminin galası Kanyon AVM’de gerçekleşti.
30.05.2018 Magazin
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe Trt 1 28 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı 05.58’de İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı ile başlayacak. Daha sonra Trt 1 yayın akışı Doktor Geldi, İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz adlı yerli dizinin yayınlanması ile devam edecek. Beni Böyle Sev adlı yerli dizinin ardından tekrar Doktor Geldi, Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı yerli diziler Trt 1 ekranlarında olacak. Erhan Çelik ile Ana Haber’den sonra Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı Konyaspor Vitoria Guimaeres ve Yalaza Trt 1’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe 7 Eylül tarihli TRT 1 yayın akışı, İstiklal marşı ve günün program akışı ile başlayacak. Seksenler, Böyle bitmesin, El Emeği, Yeşil Deniz ve Lise devriyesi gibi programlar sabah kuşağında yayınlanacak. Akşam kuşağının başlamasından önce, tekrar Seksenler dizisi, Hava Durumu ve Ana Haber programı TRT 1 ekranlarında olacak. Akşam kuşağında ise Ekisporter adlı yabancı sinema, ardından Kendi Düşen Ağlamaz adlı bilgi yarışma programı ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı!
Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı! Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı. Rüzgarın Kalbi dizisinin final bölümünde neler yaşandı? Detaylar Rüzgarın Kalbi haberimizin devamında...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi yayından kaldırılıyor
Rüzgarın Kalbi yayından kaldırılıyor Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi Rüzgarın Kalbi ile ilgili final söylentileri dolaşıyordu. Konu ile ilgili açıklama geldi.
21.10.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza!
Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza! Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölümünde heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Yaşanan kaza sonucunda Zeynep'in dedesi ölecek mi? Bu kazada asıl hedef Rüzgar mıydı? Gerilim dolu 8. bölümüyle Rüzgarın Kalbi bu akşam ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
'Rüzgarın Kalbi' gün değiştirdi!
'Rüzgarın Kalbi' gün değiştirdi! FOX TV'de yayınlanan 'Rüzgarın Kalbi' dizisinin günü değişti.
12.10.2016 Magazin
Organ bağışına anlamlı destek
Organ bağışına anlamlı destek Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı 'Rüzgarın Kalbi' dizisi, organ bağışı konusunu yeniden gündeme getirdi.
12.10.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı!
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı! Rüzgarın Kalbi yayınlanan son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren hayran kitlesini giderek genişleten Rüzgarın Kalbi reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Merakla beklenen Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! Rüzgarın Kalbi son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Rüzgarın Kalbi dizisine dair merak edilen soruların cevapları ve 4. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi 3. bölümde nefes kesen sahneler!
Rüzgarın Kalbi 3. bölümde nefes kesen sahneler! Rüzgarın Kalbi Star yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yayın hayatına yeni başlayan Rüzgarın Kalbi heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Fox TV ekranlarının yeni gözdesi olan Rüzgarın Kalbi’ nde 3. Bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte diziye ait detaylar ve yeni bölüm fragmanı haberimizde….
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi 3. bölüm fragmanı olay yarattı!
Rüzgarın Kalbi 3. bölüm fragmanı olay yarattı! Rüzgarın Kalbi yayınlanan ilk iki bölümü ile alkış toplamayı başardı. İlgi çekici dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Çiçeği burnunda dizi Rüzgarın Kalbi yeni bölümünde neler olacağı merak konusu? İşte Rüzgarın Kalbi 3. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...
29.08.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Rüzgarın Kalbi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı ve ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor...
26.08.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi reytingleri salladı!
Rüzgarın Kalbi reytingleri salladı! FOX'un aşkı yaşayan herkesin kalbine dokunacak yeni dizisi "Rüzgarın Kalbi" oyuncu ve yapım ekibi ilk bölüm izlemesinde bir araya geldi...
22.08.2016 Televizyon
Hepimiz hayran kaldık
Hepimiz hayran kaldık FOX’un yeni dizisi “Rüzgarın Kalbi”nin oyuncu ve yapım ekibi ilk bölümü izlemek için bir araya geldi...
21.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Serdar Şanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak serdar şanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.