Gazete Vatan Logo

Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza!

Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölümünde heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Yaşanan kaza sonucunda Zeynep'in dedesi ölecek mi? Bu kazada asıl hedef Rüzgar mıydı? Gerilim dolu 8. bölümüyle Rüzgarın Kalbi bu akşam ekranlarda olacak.

Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza!

Rüzgarın Kalbi dizisi artık Cumartesi yerine Pazartesi günleri yayınlanacak. Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölümünde Rüzgar ile Zeynep arasındaki aşk ilişkisini başkaları da duyuyor. Bu durum ilişkileri üzerinde neler yaratacak? Hepsinin cevabı bu akşam Rüzgarın Kalbi'nin yeni bölümünde...

Filmevi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyunculuğunu Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Başak Daşman, Ahmet Saraçoğlu, Batuhan Begimgil, Ebru Aykaç, Mehmetcan Mincinozlu ve Cezmi Baskın paylaşıyor. Rüzgarın Kalbi Pazartesi günleri saat 20:00'de FOX'ta.

RÜZGARIN KALBİ 8. BÖLÜM FRAGMANI



RÜZGARIN KALBİ 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI


RÜZGARIN KALBİ 7. BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Yaşadıkları olaylar Rüzgar ve Zeynep’i birbirlerine daha çok yaklaştırmıştır. Ama Zeynep kalbinin sahibiyle ilgili sorular sormaya devam ettikçe Rüzgar huzursuz olur. Kemal Ayla ilişkisinden hoşlanmayan Vahide, Ayla’nın kafasını karıştırır. Öte yandan Rüzgar’a olan nefreti ve takıntısı her geçen gün artan Kutay'ın Rüzgar için korkunç planları vardır. Ama bu planlar ayağına dolanır ve hiç ummadığı şekilde sonuçlanır. Rüzgar Zeynep’le beraber olabilmek için hayatını düzene sokmaya karar verir ama hayat ona hiç hesapta olmayan sürprizler hazırlamıştır. Kalbinin sahibini arayan Zeynep, Meltem’in izini sürerken İstanbul’a kadar gelir. Bakalım orada kiminle karşılaşacaktır.
RÜZGARIN KALBİ DİZİSİNİN KONUSU
Öylesine büyük bir aşktı ki onların yaşadığı ama sonu mutlu bitmedi. Bir trafik kazasında kaybetti canından çok sevdiği Meltem’i. Sevdiğini kaybettikten sonra her şeyden uzaklaşmak için Bosna Hersek’e gider ve uzun bir süre ailesi dahil hiç kimse ile irtibat kurmaz. Ailesi çok zengin olan Boran Holding’in sahibi olan annesi Vahide ve Dayısı Kemal ile uzun araştırmalar sonucuna Rüzgar’ın yerini bulurlar. Dayısı Kemal gidip Rüzgar’ı olduğu yerden alıp İstanbul’a getirir. Ancak Rüzgar hala acılarını, anılarını unutamamıştır. Kalabalıktan insanlardan sürekli kaçar olmuştur.
Hayatları ileride kesişecek olan Zeynep ile Kutay’ın düğünlerine 1 hafta vardır tüm hazırlıklar sürerken aldatıldığını öğrenen Zeynep her şeyi herkesi bırakıp kaçar ve dedesi Muammer’in ve teyzesi Ayla’nın yaşadığı Foça’ya gider. Gittiği sırada Rüzgar’ın kulübesinin yakınlarında baygınlık geçirir. Zeynep ile Rüzgar’ın hikayesi tamda bu noktada başlamış olur.

Haberin Devamı