Burak Kut

Burak Kut

Son dakika Burak Kut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Kut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Kut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Kut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak kut gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 burak kut haberi bulunmuştur. Tüm burak kut haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.
18.06.2023 Magazin
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
25.10.2022 Magazin
Oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti!
Oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti! 90'lı yıllara damga vuran manken ve oyuncu Sinem Üretmen 51 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Deniz Pulaş, sosyal medya hesabından duyurdu.
24.10.2022 Magazin
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti!
Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Kınalı Bebek klibinde oynayan Sinem Üretmen hayatını kaybetti! Manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti. 90’lı yılların tanınmış ismi Sinem Üretmen, Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek, Burak Kut'un Bebeğim kliplerinde oynamış, dizlerde de rol almıştı. Acı haberi, Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşındaydı? Sinem Üretmen neden öldü? Sinem Üretmen hastalığı ne? Sinem Üretmen hasta mıydı? İşte detaylar…
24.10.2022 Ünlüler Dünyası
Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu, para makinesi gibiydim
Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu, para makinesi gibiydim 90’lı yıllara müziğiyle damga vuran Burak Kut, ilk çıkış yaptığı dönem yaşadıklarını anlattı: “Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu. Para makinesi gibiydim.”
3.04.2022 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2'ye Burak Kut konuk oluyor
Çok Güzel Hareketler 2'ye Burak Kut konuk oluyor Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
23.10.2021 Televizyon
Burak Kut: Allah'tan duştan bornozla çıkmışım
Burak Kut: Allah'tan duştan bornozla çıkmışım 90'lı yıllara damgasını vuran isimlerden Burak Kut, Armağan Çağlayan’ın Youtube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, şöhretin zirvesinde olduğu dönemde başına gelen ilginç olayları anlattı.
19.05.2021 Magazin
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi…
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi… İbo Show’da bu hafta nostajı dolu saatler ile seyirci müziğe doyacak. Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da 90’lar rüzgârı esecek. Birbirinden kıymetli sanatçıların ağırlandığı programda Burak Kut da yerini aldı. Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, biyografisi…
13.02.2021 Gündem
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Tozkoparan 54. bölüm fragmanı
Tozkoparan 54. bölüm fragmanı TRT'nin beğeniyle takip edilen dizisi Tozkoparan'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
7.04.2020 Televizyon
Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncuları kimlerdir?
Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncuları kimlerdir? 2018 yılında vizyona giren Bizim Köyün Şarkısı, bu akşam televizyonda seyirci ile yeniden buluşacak. Aile, dostluk, yardımseverlik gibi kavramların ön planda olduğu film, bugün Show TV ekranlarında olacak. Peki, Bizim Köyün Şarkısı filmin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Film nerede çekilmiştir?
19.11.2019 Yaşam
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...'
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...' 2017 yılında katıldığı moda yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz değişimini sosyal medyadan duyurarak adının artık 'Doruk' olduğunu söylemişti...
22.09.2019 Magazin
Tozkoparan 30. bölüm fragmanı
Tozkoparan 30. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Tozkoparan'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte tüm detaylar...
6.08.2019 Televizyon
Tozkoparan 29. bölüm fragmanı
Tozkoparan 29. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Tozkoparan'dan yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
31.07.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki 23 Nisan gala programında konuştu. Erdoğan çocuklara "Kardeşliğinizi, sevginizi, dünyayı değiştirebileceğinize dair inancınızı asla kaybetmeyin" mesajını verirken mavi balina gibi tehlikelere dikkat çekerek teknolojinin esiri olunmaması tavsiyesinde bulundu.
23.04.2019 Siyaset
Ünlü oyuncudan platonik aşk itirafı
Ünlü oyuncudan platonik aşk itirafı Şebnem Bozoklu katıldığı bir söyleşide “Bizimkiler” dizisinin ‘Ali’si Atılay Uluışık’a olan platonik aşkını itiraf etti. Çocukluk yıllarında bir kampta karşılaştıklarını anlatan oyuncu, heyecandan Uluışık’ın teklifini reddettiğini söyledi.
9.03.2019 Magazin
Külliye'de 8 Mart'a özel koruyucu aile yemeği
Külliye'de 8 Mart'a özel koruyucu aile yemeği Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Bakım ve eğitim masrafları devlet tarafından karşılanan bu çocuklarımıza açacağınız şey sadece gönülleriniz. Bir insana, içinde bayram sabahlarının, yaz tatillerinin, karne günü kutlamalarının birlikte geçirildiği bir çocukluğu hediye etmekten daha anlamlı ne olabilir?" dedi.
7.03.2019 Siyaset
"Bu adam ölsün, kamyon altında kalsın demek yanlış"
"Bu adam ölsün, kamyon altında kalsın demek yanlış" Papağana işkence edip ölümüne neden olan Murat Özdemir için 'Papağanın boğazını sıkmıyor aslında onlar zaten böyle ses çıkarır' açıklaması yapan Emel Müftüoğlu, konuya açıklık getirdi.
27.12.2018 Magazin
İlhamı kızı oldu
İlhamı kızı oldu Burak Kut, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın programına konuk oldu.
12.10.2018 Magazin
Burak 2018
Burak 2018 Burak Kut (45), ‘Hoppa’ isimli yeni single’ını 31 Ağustos’ta çıkarıyor.
28.08.2018 Magazin
Burak Kut’un sevgilisi oldu
Burak Kut’un sevgilisi oldu Tolga Çevik’in komedi programı Tolgshow’un bu haftaki konuğu Burak Kut olacak.
16.08.2018 Magazin
Suda aksiyon
Suda aksiyon BURAK Kut ve eşi Cansel Yeni, Casa Costa Otel’de tatil yapıyor.
17.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Kut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak kut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.