Bolivar

Bolivar

Son dakika bolivar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bolivar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bolivar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolivar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolivar gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 bolivar haberi bulunmuştur. Tüm bolivar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dört yıl aradan sonra Beştepe'de Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'yu ağırlıyor. Liderlerin ikili görüşmesinin ardından Türkiye ve Venezuela arasında anlaşmalar imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında Venezuela ile ticarette yeni hedefin 3 milyar dolar olduğunu duyurdu. Erdoğan, "NATO teröre çanak tutan bir örgüt değildir. İsveç PKK PYD-YPG gibi tüm terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke konumunda" açıklamasında bulundu. Erdoğan, Yunanistan'da kurulan ABD üslerine ilişkin ise, "9 ABD üssü Yunanistan'da kuruldu. Bu üsler kime karşı kuruluyor? Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, bunu yemezler kusura bakmasınlar." açıklamasında bulundu.
8.06.2022 Siyaset
Venezuela, para biriminden altı sıfırı sildi
Venezuela, para biriminden altı sıfırı sildi Dünyanın en yüksek enflasyon oranına sahip Venezuela'da, para biriminden altı sıfır silindi.
1.10.2021 Dünya
Ekvador'da cezaevinde çeteler savaşı!  Ölenlerin sayısı 116'ya ulaştı...
Ekvador'da cezaevinde çeteler savaşı! Ölenlerin sayısı 116'ya ulaştı... Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, dün cezaevinde çeteler arasında çıkan çatışmada hayatını kaybedenlerin sayısının 116'ya, yaralı sayısının ise 80'ne ulaştığı bildirildi.
30.09.2021 Dünya
Venezuela'da, Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembollü 3 savaş botu ele  geçirildi
Venezuela'da, Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembollü 3 savaş botu ele geçirildi Venezuela'da, üzerinde Kolombiya Deniz Kuvvetleri sembolü bulunan 3 savaş botunun ele geçirildiği duyuruldu.
9.05.2020 Dünya
Son dakika... Venezuela'da darbe girişimi! ABD...
Son dakika... Venezuela'da darbe girişimi! ABD... Venezuela hükümeti, muhalefetle bağlantılı bir grup askerin darbe girişimi başlattığını ve girişimin bastırılmaya çalışıldığını açıkladı. Venezuela Kurucu Meclis Başkanı Diosdado Cabello, halkı, Devlet Başkanı Maduro'yu savunmak için başkanlık sarayında toplanmaya çağırdı. ABD'den darbeye tam destek geldi. Maduro'dan da ilk açıklama geldi: Halkı sokağa davet ediyorum.
30.04.2019 Dünya
Venezuela'da muhalefete 1 Mayıs’ta sokağa çıkma çağrısı
Venezuela'da muhalefete 1 Mayıs’ta sokağa çıkma çağrısı Venezuela’da kendini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis (AN) Başkanı Juan Guaido, muhalifleri 1 Mayıs’ta tüm ülkede sokağa çıkmaya çağırdı.
20.04.2019 Dünya
Pompeo, Maduro'dan Kolombiya sınırını açmasını istedi
Pompeo, Maduro'dan Kolombiya sınırını açmasını istedi ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'dan, muhalefetin 23 Şubat'taki başarısız insani yardım sokma girişimi sonrası kapattığı Kolombiya sınırını açmasını talep etti.
15.04.2019 Dünya
Maduro'dan flaş açıklama: Uygulamaya koyduk
Maduro'dan flaş açıklama: Uygulamaya koyduk Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ülkedeki elektrik sorununun düzeltilmesi için 30 günlük bir yönetim planını uygulamaya koyduklarını duyurdu.
1.04.2019 Dünya
Trump: Rusya'nın Venezuela'dan çıkması gerek
Trump: Rusya'nın Venezuela'dan çıkması gerek Venezuela konusunda tüm seçeneklerin masada olduğunu söyleyen ABD Başkanı Donald Trump, ilk kez doğrudan Moskova'yı hedef alarak, "Rusya'nın Venezuela'dan çıkması gerek." dedi.
27.03.2019 Dünya
Bomba iddia! Rusya, Venezuela'ya asker gönderdi
Bomba iddia! Rusya, Venezuela'ya asker gönderdi Rusya'nın, askeri nakliye uçağı ile Venezuela'ya 100'den fazla asker ve 35 ton tıbbi malzeme gönderdiği iddia edildi.
24.03.2019 Dünya
Maduro'dan 'karanlık saldırı' için flaş hamle!
Maduro'dan 'karanlık saldırı' için flaş hamle! Venezuela Devlet Başkanı Maduro, tüm ülkeyi karanlıkta bırakan, iletişimi ve internet erişimini sekteye uğratan elektrik kesintisine neden olduğunu değerlendirdikleri sabotajı araştırmak için Rusya, Çin, İran ve Küba'dan uzmanlarla bir komisyon kurulacağını duyurdu.
14.03.2019 Dünya
Son dakika... ABD saldırdı, ülke karanlığa gömüldü!
Son dakika... ABD saldırdı, ülke karanlığa gömüldü! Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkeyi yaklaşık iki gün karanlıkta bırakan elektrik kesintisine ilişkin, "Bugün ülkedeki elektrik kesintisinin neredeyse yüzde 70'ini gidermiştik ancak elektrik hatlarına, yalnızca ABD hükümetinin sahip olduğu yüksek teknoloji kullanılarak yapılmış bir saldırı düzenlendi." dedi.
10.03.2019 Dünya
Venezuela karanlığa gömüldü!
Venezuela karanlığa gömüldü! Venezuela'da dün öğlen saatlerinde meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle neredeyse ülkenin tamamı karanlıkta kaldı.
8.03.2019 Dünya
Maduro’nun ilaç satın alma isteğine BM’den destek
Maduro’nun ilaç satın alma isteğine BM’den destek Venezuela’daki yönetim krizinin etkileri devam ederken Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Birleşmiş Milletler’den (BM) Venezuela halkına ihtiyacı olan ilaçları parasıyla satın almak için yardım istediğini söyledi.
16.02.2019 Dünya
Venezuela'da askeri müdahale tehditleri arasında tatbikat!
Venezuela'da askeri müdahale tehditleri arasında tatbikat! Venezuela Ordusu, askeri müdahale tehditlerinin arttığı bir dönemde 5 gün sürecek tatbikata başlarken, Devlet Başkanı Nicolas Maduro da ABD liderine, "Donald Trump da dışarı, tehditleri de dışarı." dedi.
11.02.2019 Dünya
Maduro, ABD'ye karşı 10 milyon imza toplayacak
Maduro, ABD'ye karşı 10 milyon imza toplayacak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD’nin dış müdahalede bulunmasına karşı 10 milyon imza toplayacağını açıkladı.
7.02.2019 Dünya
Guaido'dan 12 Şubat'ta yeniden sokağa çıkma çağrısı
Guaido'dan 12 Şubat'ta yeniden sokağa çıkma çağrısı Venezuela'da kendini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido, muhalefeti 12 Şubat'ta büyük protesto eylemleri için yeniden sokağa çağırdı.
3.02.2019 Dünya
Ve Maduro tarih verdi! Bu yıl yapılacak
Ve Maduro tarih verdi! Bu yıl yapılacak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, bu yıl içerisinde yeni bir Kurucu Meclis için parlamento seçimlerinin düzenleneceğini açıkladı.
3.02.2019 Dünya
Maduro'dan askerlere birlik ve disiplin talimatı!
Maduro'dan askerlere birlik ve disiplin talimatı! Carabobo eyaletindeki 41. Zırhlı Tugayı ziyaret eden Devlet Başkanı Maduro, darbe girişimine karşı askerlere birlik ve disiplin içinde olmaları talimatı verdi.
28.01.2019 Dünya
Dünyanın konuştuğu röportaj ilk kez CNN Türk'te...
Dünyanın konuştuğu röportaj ilk kez CNN Türk'te... 5N1K programının yapımcısı Gazeteci Cüneyt Özdemir, uluslararası bir gazetecilik başarısına imza attı. Dünyanın konuştuğu kişi Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Özdemir'in sorularını yanıtladı.
27.01.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ABD'ye Venezuela tepkisi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ABD'ye Venezuela tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Maduro'ya desteklerini yineledi. Çelik, "Hiçbir ülke Venezuela'ya başkan atayamaz. Demokrasiyle yönetilen ülkelerin başka bir ülkeye başkan atamaları tam bir saçmalık ve saldırganlıktır" dedi
24.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "El Libertador" nişanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "El Libertador" nişanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Venezuela’da Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü. Görüşme sonrası Venezuela Devlet Başkanı Maduro tarafından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, "El Libertador" nişanı ve Simon Bolivar'ın kılıcının replikası takdim edildi.
3.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talepte bulundum Maduro'da uygun buldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talepte bulundum Maduro'da uygun buldu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın Maduro İsrail'in Kudüs'e ve Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırıları karşısında İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak düzenlediğimiz zirvelere Bağlantısızlar Dönem Başkanı olarak katılmış ve orada bizim de düşüncelerimizi aynen paylaşmıştır. Venezuela'nın bu asil tavrının belli ülkeleri, işgal ve sömürüden beslenen çevreleri rahatsız ettiğini de çok iyi biliyorum." dedi Erdoğan; "Caracas'ta bir cami inşaatı için yer talebinde bulundum. Kendisi de bunu uygun buldu." açıklamasında bulundu
4.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük önem veriyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük önem veriyoruz! Venezuela'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Simon Bolivar Anıt Mezarı'na çelenk bıraktıktan sonra Türkiye-Venezuela İş Forumu'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkelerimiz adına tarihi bir ziyarete şahitlik ediyoruz. İşbirliğimize ve dostluğumuza büyük önem veriyoruz." dedi
3.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Simon Bolivar Anıt Mezarı'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Simon Bolivar Anıt Mezarı'nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela’da Simon Bolivar Anıt Mezarı'nı ziyaret etti.
3.12.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bolivar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolivar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.