Maduro

Maduro

Son dakika maduro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maduro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maduro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maduro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maduro gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 maduro haberi bulunmuştur. Tüm maduro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Venezuela’da kritik referandum! Brezilya sınıra asker konuşlandırdı
Venezuela’da kritik referandum! Brezilya sınıra asker konuşlandırdı Brezilya, Venezuela’nın Guyana’nın petrol zengini bölgesini topraklarına katma kararını açıklaması üzerine sınıra asker konuşlandırdığını duyurdu.
7.12.2023 Dünya
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Türkiye'nin Venezuela'dan aldığı bir metrekare toprak yok
Bakan Kirişci: Türkiye'nin Venezuela'dan aldığı bir metrekare toprak yok Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bize kalkıp 'Sizin Venezuela'da ne işiniz var' diyenler var. Onlara Allah yardım eylesin. 'Allah, akıl fikir ihsan eylesin' diyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Venezuela'dan aldığı, kendi hesabına aldığı bir metrekare toprak yok. Olmayacaktır da. Kaldı ki o ülkenin mevzuatında da toprak ancak kiralanabiliyor" dedi.
31.07.2022 Siyaset
Venezuela’ya giden Bakan Kirişci'den flaş açıklama: Yakın zamanda çok güzel müjdeler vereceğiz
Venezuela’ya giden Bakan Kirişci'den flaş açıklama: Yakın zamanda çok güzel müjdeler vereceğiz Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Venezuela'da Venezuela Halkın Gücü Üretken Tarım ve Araziler Bakanı Wilmar Castro Soteldo ile bir araya geldi. Tahıl ve pirinç için tahsisli tarım arazilerinin yanı sıra büyükbaş hayvancılık ve diğer bitkisel ürünler için tahsisli çiftlikleri karadan ve havadan inceleyen Bakan Kirişci, "Güzel müjdeler vereceğimizi ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.
19.07.2022 Siyaset
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Türkiye’nin tarımsal varlığı ve üretimine ilişkin açıklama
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Türkiye’nin tarımsal varlığı ve üretimine ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye’nin 23,4 milyon hektar işlenen tarım arazisi varlığı ve tarımsal üretimi sayesinde 85 milyon Türkiye vatandaşını, 5 milyon geçici koruma statüsündeki sığınmacıyı ve hedeflenen en az 50 milyon turistin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek durumda olduğunu açıkladı.
15.06.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan ve Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro'nun eşi Cilia Flores Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti
Emine Erdoğan ve Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro'nun eşi Cilia Flores Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'nun eşi Cilia Flores ile birlikte Millet Kütüphanesini gezdi. Emine Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Ülkemize resmi ziyarette bulunan Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ve değerli eşi Cilia Flores’i ağırlamaktan mutluluk duyduk. Cilia Flores ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanemizi ziyaret ettik. Türk Müziği Tarihi ile Sıfır Noktası sergilerini inceledik." ifadeleini kullandı.
8.06.2022 Gündem
Türkiye ve Venezuela arasında 3 anlaşma!
Türkiye ve Venezuela arasında 3 anlaşma! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun huzurunda farklı alanlarda işbirliğini içeren 3 anlaşma imzalandı.
8.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dört yıl aradan sonra Beştepe'de Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'yu ağırlıyor. Liderlerin ikili görüşmesinin ardından Türkiye ve Venezuela arasında anlaşmalar imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında Venezuela ile ticarette yeni hedefin 3 milyar dolar olduğunu duyurdu. Erdoğan, "NATO teröre çanak tutan bir örgüt değildir. İsveç PKK PYD-YPG gibi tüm terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke konumunda" açıklamasında bulundu. Erdoğan, Yunanistan'da kurulan ABD üslerine ilişkin ise, "9 ABD üssü Yunanistan'da kuruldu. Bu üsler kime karşı kuruluyor? Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, bunu yemezler kusura bakmasınlar." açıklamasında bulundu.
8.06.2022 Siyaset
Venezuela Devlet Başkanı Maduro Ankara'da
Venezuela Devlet Başkanı Maduro Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu Ankara'da resmi törenle karşılıyor.
8.06.2022 Siyaset
Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! Benzin, motorin, LPG fiyatları bugün...
Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! Benzin, motorin, LPG fiyatları bugün... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 8 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatları düşer mi? soruları cevabını buldu. Motorin fiyatlarına zam geldi. Yeni zam bu geceden itibaren pompaya yansıtıldı. İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...
8.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına zam! Gece yarısı itibarıyla geçerli olacak
Akaryakıt fiyatlarına zam! Gece yarısı itibarıyla geçerli olacak Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 7 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? soruları cevabını buldu. Öte yandan motorin fiyatlarına zam geliyor. Yeni zam gece yarısı itibarıyla geçerli olacak.
7.06.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Büyük indirim beklentisi! Motorin, benzin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Büyük indirim beklentisi! Motorin, benzin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili rüzgarı terse çevirebilecek hamle! Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış herkesi olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son zamlarla birlikte Türkiye'de benzin fiyatları 26.23 TL'yi aşarken motorinin litre fiyatı da 25.89 TL'den satışa sunuluyor. Hem Rusya - Ukrayna savaşı hem de enerji krizi nedeniyle gözler yeni bir ülkeye çevrildi. Türkiye dahil tüm ülkeler oradan gelecek iyi haberi bekliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
6.06.2022 Ekonomi
FARC lideri Gentil Duarte Venezuela’da öldürüldü
FARC lideri Gentil Duarte Venezuela’da öldürüldü Kolombiya hükümeti, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'nin (FARC) lideri Gentil Duarte’nin Venezuela topraklarında çıkan bir çatışmada öldürüldüğünü açıkladı.
25.05.2022 Dünya
Çavuşoğlu: Venezuela’nın ihracatında Türkiye olarak 1. sıradayız
Çavuşoğlu: Venezuela’nın ihracatında Türkiye olarak 1. sıradayız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun da katıldığı Türkiye-Venezuela III. Ortak İşbirliği Komisyonu Kapanış Oturumu'nda yaptığı konuşmada, “Venezuela’nın ihracatında Türkiye olarak 1. sıradayız” dedi.
30.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt için harekete geçti! İlk temas o ülke ile...
Akaryakıt için harekete geçti! İlk temas o ülke ile... Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın faturası her geçen gün ağırlaşıyor. İki ülkede çok sayıda can kaybı yaşanırken, Batı, Moskova yönetimin sert yaptırımlarla durdurmaya çalışıyor. Son olarak ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'dan tüm enerji, petrol ve gaz ithalatını yasakladıklarını duyurdu. ABD’nin bundan sonra petrol ihtiyacını nereden sağlayacağı merak konusu olurken, hükümetin konuyla ilgili iki ülkeyi radarına aldığı öğrenildi. İddiaya göre bu ülkelerle ilk temaslar da kuruldu. İşte Beyaz Saray’ın yeni akaryakıt planı...
9.03.2022 Ekonomi
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili ilişkiler ve dış politika konuları ele alındı. Öte yandan Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Venezuela ilişkilerini geliştirecek adımlar ve bölgesel konular ele alındı.
21.12.2021 Siyaset
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha...
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha... Nusr-Et lokantasında Vietnamlı bir bakanın 19 bin liralık biftek yemesi komünizmle yönetilen ülkede büyük bir krize neden olmuştu. Sosyal medyada paylaşılan ve ses getiren bu görüntülerden sonra ülke ikinci bir Nusret kriziyle çalkalanıyor...
19.11.2021 Dünya
Peru, Juan Guaido'nun atadığı büyükelçiyi artık tanımayacağını  duyurdu
Peru, Juan Guaido'nun atadığı büyükelçiyi artık tanımayacağını duyurdu Peru, Venezuela'da kendini ülkenin geçici devlet başkanı ilan eden eski Ulusal Meclis (AN) Başkanı Juan Guaido'nun Venezuela'nın Lima büyükelçisi olarak atadığı temsilciyi artık tanımayacağını duyurdu.
16.10.2021 Dünya
ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde bulunan eski general yakalandı
ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde bulunan eski general yakalandı Uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde yer alan Venezuelalı eski General Hugo Armando Carvajal Barriso, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen operasyonda yakalandı.
11.09.2021 Dünya
Venezuela lideri Maduro: Aşı verirseniz petrol veririz
Venezuela lideri Maduro: Aşı verirseniz petrol veririz Venezuela'nın Devlet Başkanı Nicolas Maduro, koronavirüsü aşısı karşılığında, ödeme aracı olarak ham petrolü kullanabileceklerini ve bunun için hazır olduklarını açıkladı.
29.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Maduro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maduro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.