Bluetooth

Bluetooth

Son dakika bluetooth haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bluetooth ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bluetooth haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bluetooth

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bluetooth gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.059 bluetooth haberi bulunmuştur. Tüm bluetooth haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir? Bekir Develi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle televizyon sunucusu Bekir Develi Starbucks dükkanına giderek bir protestoya imza attı. Peki, Bekir Develi kimdir, Starbuck protestosu nedir? İşte Bekir Develi Starbucks protestosu ve hayatına dair merak edilenler…
10.11.2023 Gündem
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Vitrin
Göründüğü kadar masum değil: Kablosuz kulaklıklar kansere mi neden oluyor?
Göründüğü kadar masum değil: Kablosuz kulaklıklar kansere mi neden oluyor? Gelişen teknoloji günlük hayatın her noktasında hayatımızı kolaylaştırıyor olsa da birçok kişinin bu konuda bazı endişeleri var. Hyatımıza yeni giren cihazlar her geçen gün daha 'vazgeçilemez' bir rol üstlenmeye başlamış olsa da birçok kişinin bu konuda ortak bir endişesi var: Radyasyon ve kanser riski
9.08.2023 Sağlık
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Nfc Nasıl Kullanılır? Nfc Kullanırken Yapılması Gerekenler... Akıllı telefonlarda bulunan NFC özelliğinin kolaylık sağlayan bir özellik olduğu bilinmektedir. NFC, Near Field Communication kelimesinin kısaltması olarak bilinmektedir. Kelimenin Türkçe anlamı ise Yakın Alan İletişimi olarak ifade edilebilir. NFC, telefonunuzun yakınında bulunan farklı bir cihazla temas ettirilmeden iletişim kurulmasını sağlamaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için ise telefonun ilgili cihaza yaklaşık 4 santimetre kadar yaklaştırılması gerekmektedir. 
4.07.2023 Eğitim
Bluetooth Kulaklık Nasıl Kullanılır? Bluetooth Kulaklık Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Bluetooth Kulaklık Nasıl Kullanılır? Bluetooth Kulaklık Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bilgisayar ya da cep telefonu ile tablet olsun fark etmeden Bluetooth kulaklıklar her yerde kullanılmaktadır. Müzik dinlerken, film izlerken ya da bir video seyrederken tatmin edici uzaklıklarda net bir ses imkanı sağlar. Tabii kullanırken bağlantı kurmak için Bluetooth bölümünü açmak gerekmektedir. Bu durum marka ve modele bağlı olarak bilgisayar ile mobil cihazlar doğrultusunda farklılık gösterebilir. Ancak genel çerçevede kolayca yapılan bir işlem olduğunu eklemek mümkün. Böylece her yerden rahatlıkla bağlantı eşliğinde farklı amaçlar altında kullanılabilir.
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Apple Vision Pro nedir, ne işe yarar? Apple Vision Pro fiyatı listesi açıklandı mı, ne kadar?
Apple Vision Pro nedir, ne işe yarar? Apple Vision Pro fiyatı listesi açıklandı mı, ne kadar? Apple, WWDC 23 etkinliğinde piyasaya çıkacak yeni ürünlerini ve işletim sistemlerine getirdikleri yenilikleri tanıttı.  Apple tarafından duyurulan yenilikler ve yeni ürünler arasında; 15 inç MacBook Air, M2 Ultra, iPadOS 17, macOS Sonoma, watchOS 10 ve Vision Pro yer aldı. Apple'ın yeni VR gözlüğü 'Vision Pro' ise merak konusu oldu.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bluetooth kulaklık ve akıllı saat kullananlar dikkat: 45 bin lira ödeyebilirsiniz
Bluetooth kulaklık ve akıllı saat kullananlar dikkat: 45 bin lira ödeyebilirsiniz Yaygın olarak kullanılan bluetooth kulaklık ve akıllı saatler ile tatilde denize girilmemesi konusunda uyaran Eskişehirli telefon tamircisi Hasan Sarı, “Vatandaşın kısa bir dalgınlığı 45 bin liralık cihazına mal olabilir” dedi.
22.05.2023 Bilim ve Teknoloji
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu ŞOK aktüel ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta Toronto Köşe Takımından 4 Kişilik Mutfak Masa Takımına, hazır mutfak Dolapları ve Çekmece Düzenleyicisinden Asus Expert book Taşınabilir Bilgisayara kadar birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Peki, 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
28.12.2022 Ekonomi
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
OPPO INNO DAY 2022'de yeni teknolojilerini tanıttı
OPPO INNO DAY 2022'de yeni teknolojilerini tanıttı OPPO, INNO DAY 2022'de sağlık takip çözümü OHealth H1, MariSilicon Y Bluetooth audio SoC adlı kendi geliştirdiği ikinci çipi ve gerçek akıllı yaşam deneyimleriyle kullanıcılarını destekleyen OPPO Air Glass 2'yi tanıttı.
15.12.2022 Advertorial
AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag fiyatı nedir? AirTag araç takip cihazı olarak kullanılır mı?
AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag fiyatı nedir? AirTag araç takip cihazı olarak kullanılır mı? Apple’ın piyasaya sürdüğü AirTag ile ilgili şikayetler gelmeye devam ediyor. Madeni para büyüklüğünde olan AirTag ile ilgili Apple’a davalar açılıyor. Nedeni ise, şikayetçilerin AirTag ile sevgilileri veya eşleri tarafından takip edilmesi ve gizlilik hakkını ihlal etmesi olarak gösteriliyor. Peki, AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag fiyatı nedir? AirTag araç takip cihazı olarak kullanılır mı? İşte detaylar…
8.12.2022 Bilim ve Teknoloji
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıklarda kaliteli ses, şık dizayn, yarı saydam kutu kapağı tasarımı, çağrılar için yapay zeka gürültü önleme, düşük gecikme süresi ve ultra uzun pil ömrü gibi özellikler bulunuyor.
30.11.2022 Advertorial
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022 27 Ekim A101 kataloğu 2022 yayımlandı. Kataloğun yayınlanmasıyla 27 Ekim A101 aktüel ürünler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. A101 market her hafta binlerce farklı ürünü indirimli fırsatlarla vatandaşa sunuyor. A101 27 Ekim kataloğunda teknoloji ürünleri, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, 27 A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel 27 Ekim 2022 ürünleri…
27.10.2022 Ekonomi
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri?
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri? 19 Ekim ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta elektronik ürünlerden, kışlık giyime, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar birçok ürün raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta; Katlanır Masa, Toz Torbalı Süpürge, Fantom Islak Kuru Süpürge, eldiven, bere çeşitleri uygun fiyattan satışa sunulacak. İşte ŞOK 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.10.2022 Ekonomi
Kablosuz kulaklıklar ile ilgili hayati uyarı: Hücre DNA’sını bozuyor
Kablosuz kulaklıklar ile ilgili hayati uyarı: Hücre DNA’sını bozuyor Kulak Burun Boğaz(KBB) Uzm. Opr. Dr. Selami Yavuz, "Kablosuz kulaklıklar çok uzun süre kullanımlarda manyetik alanın etkileriyle kişinin hücre DNA’sında bozulmalara, kanser oluşumuna yatkınlık gibi durumlara sebep olabilir. Özellikle kulaklıkla yüksek sesli ve uzun süreli müzik dinlemek kalıcı işitme kaybına yol açabilir" dedi.
8.10.2022 Yaşam
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu Kullanıcıya yönelik özelleştirilebilen detayları ve yenilikçi akustik teknolojisiyle OPPO Enco X2, gerçek kablosuz kulaklıkları Hi-Fi kalitesindeki ses dünyasına taşımayı hedefliyor.
21.09.2022 Advertorial
1 Eylül A101 kataloğu! Bugün A101’de neler var, A101 okul malzemeleri ve kırtasiye ürünleri ne kadar? A101 1 Eylül kataloğu aktüel ürünler
1 Eylül A101 kataloğu! Bugün A101’de neler var, A101 okul malzemeleri ve kırtasiye ürünleri ne kadar? A101 1 Eylül kataloğu aktüel ürünler 1 Eylül A101 kataloğu 2022 kırtasiye ürünleri ve okul malzemeleri için aramalar arttı. 1 Eylül A101 kataloğu 2022 yayınlandı. Çeşitli ürünleri ve cazip fiyatlarıyla vatandaşın uğrak yeri olan A101 kırtasiye ürünlerinden, elektronik ürünlere, tekstil ve zücaciye ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürünü tüketicinin hizmetine sundu. Peki, Bugün A101’de neler var, A101 okul malzemeleri ve kırtasiye ürünleri ne kadar? İşte A101 1 Eylül kataloğu aktüel ürünler…
1.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bluetooth ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bluetooth haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.