Birsen Tezer

Birsen Tezer

Son dakika Birsen Tezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Birsen Tezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Birsen Tezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birsen Tezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birsen tezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 birsen tezer haberi bulunmuştur. Tüm birsen tezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme’de kalplere dokunan bir gece!
Kuruçeşme’de kalplere dokunan bir gece! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, Türkiye’nin iki önemli sesi Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’i ağırladı.
7.09.2021 Magazin
Bozcaada Caz Festivali sona erdi!
Bozcaada Caz Festivali sona erdi! 3. kez gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali sona erdi.
22.07.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali müzik severleri ağırlayacak
Bozcaada Caz Festivali müzik severleri ağırlayacak Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali 19 - 20 - 21 Temmuz tarihlerinde Bozcaada'da başlayacak.
2.07.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı Bozcaada Caz Festivali, 2019 programını Salon İKSV ev sahipliğinde gerçekleşen ilk İstanbul buluşması ile açıkladı.
9.04.2019 Kültür Sanat
Selami Şahin ve Birsen Tezer Sanat Performance'da
Selami Şahin ve Birsen Tezer Sanat Performance'da Sanat Performance, Şubat ayında da usta isimleri misafirleri ile buluşturmaya hız kesmeden devam ediyor. Müzik ve eğlenceyi tek bir çatı altında buluşturan Sanat Performance, müzikseverlere unutulmaz anılarla dolu keyifli bir dinleti sunuyor.
21.02.2019 Kültür Sanat
Arkadaş desteği
Arkadaş desteği Usta şarkıcı Birsen Tezer önceki gece Beyoğlu Sanat Perfonmance’da sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.
19.07.2018 Magazin
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler Bu hafta sonu evde oturmayın. Memleketin dört bir köşesinde harika festivaller ve etkinlikler var.
6.04.2018 Arşiv
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon
Harbiye’den veda konserleri
Harbiye’den veda konserleri Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının adeta geçit töreni yaptığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yaza Atlantis Yapım organizasyonuyla veda ediyor. Son dört konser kaçmaz!
8.10.2017 Magazin
Harbiye'de Ekim konserleri!
Harbiye'de Ekim konserleri! Türkiye’nin en görkemli konser mekanı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayında da farklı organizasyonlara evsahipliği yapmaya devam ediyor.
3.10.2017 Kültür Sanat
Yağmur altında Ortaçgil
Yağmur altında Ortaçgil Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sahne alan Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’in dileyicileri yağmura rağmen yerlerinden ayrılmadı. Ortaçgil, “Size hayranım” dedi
20.06.2017 Magazin
Athena 17 yıl aradan sonra Açıkhava’da
Athena 17 yıl aradan sonra Açıkhava’da Zubizu Harbiye Açıkhava Konserleri'nde Athena, Şebnem Ferah, MFÖ, Bülent Ortaçgil-Birsen Tezer ve Teoman sahneye çıkacak.
15.06.2017 Kültür Sanat
Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor!
Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor! ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri'nde geri sayım başladı. 17 Haziran’da başlıyor.
16.05.2017 Kültür Sanat
Babalar Günü'nde sahnede
Babalar Günü'nde sahnede İstanbul’da yazın habercisi konserler 17 Haziran’da ZUBİZU ile başlıyor.
15.05.2017 Kültür Sanat
Babalar Günü'nde sahnede
Babalar Günü'nde sahnede İstanbul’da yazın habercisi konserler 17 Haziran’da ZUBİZU ile başlıyor.
14.05.2017 Magazin
‘Hoş geldin’ sürprizi
‘Hoş geldin’ sürprizi TRT’de yayınlanan ‘Yeşil Deniz’ dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal, dizinin son bölümünde ünlü şarkı ‘Hoş geldin’i seslendirdi...
26.02.2016 Magazin
Birsen Tezer'den terapi gibi konser
Birsen Tezer'den terapi gibi konser Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri geçtiğimiz cuma akşamı Birsen Tezer’i ağırladı...
7.02.2016 Kültür Sanat
Birsen Tezer Moi Sahne'de
Birsen Tezer Moi Sahne'de Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri’nde yıldız yağmuru devam ediyor...
3.02.2016 Kültür Sanat
Herkesi büyüledi
Herkesi büyüledi Şarkıcı Birsen Tezer ve Grup Gündoğarken önceki gün Torium Sahnesi’nde bir araya geldi...
25.01.2016 Magazin
Yıldız yağmuru başlıyor
Yıldız yağmuru başlıyor Müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri, Mall of İstanbul Moi Sahne’de gerçekleştirilecek olan kış konserleri ile İstanbullu müzikseverlerle buluşacak...
25.01.2016 Kültür Sanat
İki özel ses bir araya gelirse
İki özel ses bir araya gelirse İki farklı jenerasyonun duygularına, kendi duygularını yansıttıkları şarkıları ile ortak olan Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, uyumlu birlikteliklerini 8 Aralık’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesine taşıyor...
5.12.2015 Magazin
Mest ettiler!
Mest ettiler! Pera Event organizasyonuyla, pekçok ismi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde buluşturan Turkcell Yıldızlı Geceler’in performanslarından dördüncüsü önceki akşam gerçekleşti...
11.08.2015 Magazin
Yıldız yağacak
Yıldız yağacak Müzik şöleni Turkcell Yıldızlı Geceler, Pera Event organizasyonuyla 28 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde başlıyor...
27.07.2015 Magazin
Yıldızlı geceler başlıyor!
Yıldızlı geceler başlıyor! 28 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde başlıyor
2.07.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Birsen Tezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birsen tezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.