Harbiye Açıkhava Konserleri

Harbiye Açıkhava Konserleri

Son dakika Harbiye Açıkhava Konserleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harbiye Açıkhava Konserleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harbiye Açıkhava Konserleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harbiye Açıkhava Konserleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harbiye açıkhava konserleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 harbiye açıkhava konserleri haberi bulunmuştur. Tüm harbiye açıkhava konserleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mabel Matiz konserinde sosyal mesafe hiçe sayıldı
Mabel Matiz konserinde sosyal mesafe hiçe sayıldı Mabel Matiz, Harbiye'de konser verdi. Konserde sosyal mesafeye dikkat edilmedi.
7.09.2020 Magazin
Kapanışı Şebnem Ferah yaptı!
Kapanışı Şebnem Ferah yaptı! Harbiye Açıkhava konserleri 27 Ekim Pazar akşamı Şebnem Ferah konseri ile sona erdi
28.10.2019 Kültür Sanat
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e Pop müziğin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
31.08.2019 Magazin
Harbiye'de yine yeniden Mustafa Sandal izdihamı
Harbiye'de yine yeniden Mustafa Sandal izdihamı Müzik hayatındaki 25'inci yılını kutlayan pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
30.08.2019 Magazin
'Yapma Kenan, sen evlisin'
'Yapma Kenan, sen evlisin' Nükhet Duru, Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. 60 kişilik Sinema Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde efsane şarkılarını seslendiren sanarçı, konuklar arasındaki Kenan Doğulu’yu sahneye davet etti.
30.08.2019 Magazin
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
29.08.2019 Magazin
Açılışı kızıyla birlikte yaptı!
Açılışı kızıyla birlikte yaptı! Pop müziğin sevilen ismi Berkay, önceki akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
28.08.2019 Magazin
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı!
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı! Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve Türk Müziği’nin usta besteci ve yorumcusu Selami Şahin, dün akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
27.08.2019 Magazin
Anadolu Ateşi, Harbiye'yi büyüledi
Anadolu Ateşi, Harbiye'yi büyüledi Dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi, önceki akşam Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında izleyicisiyle buluştu.
26.08.2019 Magazin
25 yıllık şarkılar Harbiye'de yankılandı
25 yıllık şarkılar Harbiye'de yankılandı Müzik kariyerinde 25. yılını geride bırakan Serdar Ortaç, önceki gün Poll Production organizasyonu Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
26.08.2019 Magazin
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
24.08.2019 Magazin
Deniz Seki ve Rafel El Roman izleyenleri büyüledi
Deniz Seki ve Rafel El Roman izleyenleri büyüledi Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman önceki gün Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Haber
Harbiye'de muhteşem düet!
Harbiye'de muhteşem düet! Deniz Seki ve Rafel El Roman, Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Magazin
İkinci kez Harbiye'de arabesk gece
İkinci kez Harbiye'de arabesk gece Temmuz ayında Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkan Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun, yoğun istek üzerine bir kez daha sevenleriyle buluştu.
22.08.2019 Magazin
Harbiye Açıkhava'da devlerin düeti!
Harbiye Açıkhava'da devlerin düeti! Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri devlerin düetine sahne olacak.
14.08.2019 Magazin
Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor
Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları, Açıkhava konserleri ile müziğin dev isimlerini Harbiye Sahnesi’nde buluşturacak.
12.08.2019 Magazin
'Siz benim başıma ne işler açarsınız?'
'Siz benim başıma ne işler açarsınız?' Levent Yüksel, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam hayranlarıyla buluştu.
6.07.2019 Magazin
Kenan Doğulu mest etti!
Kenan Doğulu mest etti! Kenan Doğulu bu yazın ilk Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserini önceki akşam verdi. Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne alan Doğulu’yu 6 bin kişi izledi.
28.06.2019 Kültür Sanat
Kış yapımlarını tercih ederim
Kış yapımlarını tercih ederim İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Zorlu PSM prodüksiyonu ile gerçekleşen, komedinin yıldızlarının bir araya geldiği ‘Yoldan Çıkan Oyun’ önceki akşam sahnelendi. Lerzan Pamir’in yönettiği, Mehmet Ergen’in ise çevirmenliğini üstlendiği ‘Yoldan Çıkan Oyun’, son defa Sarp Apak, Öner Erken, Haki Biçicili kadrosuyla sahne aldı.
7.08.2018 Magazin
Damdaki Kemancı’dan müthiş performans
Damdaki Kemancı’dan müthiş performans Broadway’in en uzun soluklu projesi “Damdaki Kemancı” usta Türk oyuncularla 7 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda. Müzikale Türkçe yorumunu katan yönetmen Mehmet Ergen ile projeyi konuştuk
3.08.2018 Magazin
Yok böyle sahne!
Yok böyle sahne! KENAN Doğulu, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
3.08.2018 Magazin
MFÖ yarın Harbiye'de!
MFÖ yarın Harbiye'de! Müziğin babaları MFÖ, Muud Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında yarın konser verecek.
17.10.2017 Kültür Sanat
İzmir Marşı’nı okudu barıştık
İzmir Marşı’nı okudu barıştık Haluk Levent, “ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında sahnedeydi.
13.10.2017 Magazin
Harbiye’den veda konserleri
Harbiye’den veda konserleri Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının adeta geçit töreni yaptığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yaza Atlantis Yapım organizasyonuyla veda ediyor. Son dört konser kaçmaz!
8.10.2017 Magazin
Harbiye’de Fransa esintisi
Harbiye’de Fransa esintisi Ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, Zubizu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
7.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harbiye Açıkhava Konserleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harbiye açıkhava konserleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.