Beyin Kanseri

Beyin Kanseri

Son dakika beyin kanseri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyin kanseri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyin kanseri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyin Kanseri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyin kanseri gelişmeleri de dahil olmak üzere 414 beyin kanseri haberi bulunmuştur. Tüm beyin kanseri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor 2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, cezaevi süreci hakkında konuştu. 218 günün ardından Kasım 2010'da tahliye edilen, daha sonra yakalama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı, 2014'te altı ay firar etme nedenini de yıllar sonra ilk kez anlattı.
5.08.2023 Magazin
The Wanted grubu üyesi ünlü şarkıcı Tom Parker hayatını kaybetti
The Wanted grubu üyesi ünlü şarkıcı Tom Parker hayatını kaybetti Britanyalı müzik grubu The Wanted'ın solistlerinden Tom Parker, 33 yaşında beyin tümörü sebebiyle hayatını kaybetti.
30.03.2022 Magazin
Gayrimenkul zengini Tatlıcı ailesinde miras kavgası! Eşine bırakmış
Gayrimenkul zengini Tatlıcı ailesinde miras kavgası! Eşine bırakmış Gayrimenkul zengini Tatlıcı ailesinin mirasından pay almak için geçtiğimiz yıllarda başvuru yapan Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını istedi.
6.05.2021 Gündem
Kanserle ilgili en yaygın 11 efsane ve 11 gerçek
Kanserle ilgili en yaygın 11 efsane ve 11 gerçek Kanserin her geçen yıl giderek arttığı biliniyor. 2020 yılı Globocan verilerine göre yıllık olarak tüm dünyada 19.3 milyon yeni kanser vakası tespit edildiğini ve yaklaşık 10 milyon kişinin kanser nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yeşim Yıldırım, “IARC (International Agency for Research on Cancer) araştırmasına göre her 5 kişiden birinde tüm yaşamı boyunca kanser gelişme riski olduğu tahmin ediliyor ve yaklaşık her 8 erkekten biri ve her 11 kadından biri kanser nedeniyle hayatını kaybediyor” açıklamasında bulundu. Doç. Dr. Yeşim Yıldırım, 1-7 Nisan Kanser Haftası vesilesiyle kanserle ilgili en yaygın mitler, yanlış kanılar ve gerçeklerle ilgili önemli bilgiler paylaştı.
31.03.2021 Sağlık
Nikotin kanserin akciğerden beyne sıçramasını tetikleyebilir
Nikotin kanserin akciğerden beyne sıçramasını tetikleyebilir Nikotinin, kanserin akciğerlerden beyne sıçramasını tetikleyebileceği bildirildi.
9.06.2020 Sağlık
Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı. Koronavirüs nedeniyle cenaze töreni düzenlenemeyen Yerlitaş, Ulus Mezarlığı'na defnedildi.
28.04.2020 Magazin
Beyin kanseri nedir? Beyin kanseri neden olur? Belirtileri ve tedavisi…
Beyin kanseri nedir? Beyin kanseri neden olur? Belirtileri ve tedavisi… Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından beyin tümörleri ile ilgi araştırmalar da arttı. Kafatası içerisinde büyüyerek beyin üzerine baskı yapan tümörler, bölgeye ve baskı altında tuttukları beyin alanına göre çeşitli belirtiler gösterir. Peki, beyin kanseri nedir? Beyin kanseri neden olur? Belirtileri ve tedavisi…
27.04.2020 Gündem
Tüm kanser türlerini tedavi edecek virüs bulundu
Tüm kanser türlerini tedavi edecek virüs bulundu Çağımızın en korkunç hastalıklarından biri olarak gördüğümüz kanser hastalığı artık kâbusumuz olmaktan çıkacak gibi görünüyor. Avusturalya’da bir şirket kanser hücrelerini öldürecek virüs bulduklarını açıkladılar.
21.11.2019 Sağlık
"Borla tedavi kanseri 18 ayda öldürüyor"
"Borla tedavi kanseri 18 ayda öldürüyor" Northern Illinois Üniversitesinden Prof. Dr. Narayan Hosmane, "Japonya'daki ortaklarımızla beyin kanseri olan hastalarda bunu denedik. Bor elementiyle kanser tedavisinde çok güzel sonuçlar aldık,18 ay içinde kanser tamamen ölüyor. Eğer tamamen öldürüldüyse kanserin yenileme şansı da yok" dedi.
30.06.2019 Sağlık
Türk doktordan devrim gibi buluş
Türk doktordan devrim gibi buluş İstanbul’da bir özel bir üniversite hastanesinin laboratuvarlarında geliştirilen aşı kanser hastaları için büyük bir umut oldu. “Gliomir-Beyin Kanseri Aşı Tedavisi” adı verilen tedavi yöntemiyle hastadan alınan hücrelerin laboratuvar ortamında tümörlü hücreyi tanıması sağlanacak ve tedavi gerçekleştirilecek. Sağlık bakanlığı tarafından 3 hastada uygulanmasına izin verilen aşı, iyi sonuç verirse Türkiye’de ve tüm dünyada uygulanmaya başlanacak.
27.05.2019 Sağlık
Yastık altında cep telefonuyla uyunmamalı
Yastık altında cep telefonuyla uyunmamalı Vücuttaki tüm organlarda olduğu gibi, beyinde de kanser gelişebiliyor. Mayıs-Beyin Kanseri Farkındalık ayı vesilesiyle açıklama yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Selçuk Göçmen, beyinde günümüzde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tanımlanmış 130’dan fazla tümör olduğunu, bu tümörlerin ise iyi ve kötü huylu olarak ayrıldığını söyledi.
24.05.2019 Sağlık
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında!
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez canlı yayında! Modacı Nur Yerlitaş, bugün Kanal D'de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Yerlitaş, bir süredir tedavi gördüğü hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.
3.05.2019 Magazin
'Evet, ameliyat oldum'
'Evet, ameliyat oldum' Nur Yerlitaş ikinci kez beyin ameliyatı olduğunu açıkladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Nur Yerlitaş, ‘ameliyat oldum, tedavi sürecindeyim’ dedi.
29.03.2019 Magazin
Nur Yerlitaş'tan kötü haber geldi!
Nur Yerlitaş'tan kötü haber geldi! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, modacı Nur Yerlitaş'ın başı sarılı olarak çekildiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.
28.03.2019 Magazin
Zafer pozu
Zafer pozu GEÇEN ay beyin kanseri teşhisi konulan ve tedavisi devam eden modacı Nur Yerlitaş, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
4.10.2018 Magazin
"İş arkadaşınızın cep telefonu bile sizi etkiliyor olabilir"
"İş arkadaşınızın cep telefonu bile sizi etkiliyor olabilir" Prof. Dr. Derya Uludüz cep telefonları ile konuşmanın radyasyona maruz kalmayı arttırdığını ancak işyeri gibi çok fazla cep telefonuyla konuşulan ortamlarda bulunan kişilerin diğer telefonlardan da etkilendiğini belirtti.
25.09.2018 Sağlık
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl? Nur Yerlitaş'ın beyninde kitle bulunması nedeniyle geçen ay ameliyat olmuştu. Sevenleri Nur Yerlitaş'ın sağlık durumunu merak ederek gündemde araştırmaya başladı. Nur Yerlitaş'ın hayatı hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
13.09.2018 Gündem
ABD’li Senatör McCain için cenaze töreni
ABD’li Senatör McCain için cenaze töreni ABD’nin Arizona eyaletinde, hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Arizona Senatörü John McCain için cenaze töreni düzenlendi.
29.08.2018 Dünya
Trump'tan McCain'e 'saygı' açıklaması
Trump'tan McCain'e 'saygı' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, cumartesi günü hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için, "Aramızdaki politika ve yaklaşım farklarına rağmen Senatör John McCain'in ülkemize yaptığı hizmetlere saygı duyuyorum." değerlendirmesini yaptı.
27.08.2018 Dünya
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin önemli ismi Arizona Senatörü McCain, eski ABD başkanları Barack Obama ile George W. Bush'un cenazesinde konuşma yapmasını istedi. Başkan Trump ise cenazeye çağrılmadı.
27.08.2018 Dünya
Son Dakika! ABD'li senatör McCain 81 yaşında hayatını kaybetti
Son Dakika! ABD'li senatör McCain 81 yaşında hayatını kaybetti ABD'de Cumhuriyetçilerin önde gelen isimlerinden, bir dönem partisinin başkan adayı olan Arizona Senatörü John McCain'in 81 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.
26.08.2018 Dünya
Nur Yerlitaş pazartesi ameliyat olacak
Nur Yerlitaş pazartesi ameliyat olacak GEÇEN yıl meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri teşhisi konan ve acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’ın hastalığı nüksetti.
3.08.2018 Magazin
Demet Akalın'ın kuzeni hayatını kaybetti
Demet Akalın'ın kuzeni hayatını kaybetti Şarkıcı Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in beyin kanseri hastası oğlu Yağız yaşamını yitirdi.
20.05.2018 Magazin
"Ölürsem cenazeme gelme, istemem"
"Ölürsem cenazeme gelme, istemem" ABD'de, bir süredir beyin kanseri ile mücadele eden cumhuriyetçi senatör John McCain'in, hayatını kaybetmesi durumunda, düzenlenecek olan cenaze törenine başkan Trump'ın gelmesini istemediği ortaya çıktı.
7.05.2018 Dünya
Beyin kanseri meslek hastalığı sayıldı!
Beyin kanseri meslek hastalığı sayıldı! Güney Kore'de Yüksek Mahkeme, beyin kanserinden ölen işçinin ailesine, meslek hastalığı mağdurlarına verilen tazminatın ödenmesi kararı aldı.
17.11.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Beyin Kanseri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyin kanseri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.