Bennu Yıldırımlar

Bennu Yıldırımlar

Son dakika bennu yıldırımlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bennu yıldırımlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bennu yıldırımlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bennu Yıldırımlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bennu yıldırımlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 bennu yıldırımlar haberi bulunmuştur. Tüm bennu yıldırımlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu?
Aslı evi terk ediyor! Veda Mektubu 21. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 21. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 21. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
1.08.2023 Künye
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi!
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.07.2023 Televizyon
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.
13.06.2023 Magazin
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu! Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...
6.06.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 158. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 158. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Bennu Yıldırımlar, tarifi dinleyerek "Elmalı Açık Tart" yapmaya çalışacak.
18.05.2023 Televizyon
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu, dün yine soluksuz izlendi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 10. bölümünde yaşananlar ise haberimizde...
9.05.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesiyle ortalığı fena yakacak!
Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesiyle ortalığı fena yakacak! Kanal D’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, beğeni ile izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) yeni hamlesi çok konuşulacak.
24.04.2023 Magazin
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam 8.bölümüyle ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Alanur ve Seher savaş baltalarını çıkartıyor. Bakalım kim galip gelecek? İşte haberin detayları...
18.04.2023 Magazin
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor!
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor! Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Alanur'un iş yerine iki büyük sürpriz ziyaret gerçekleşiyor.
14.04.2023 Magazin
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin
Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragman: Alanur yılların intikamını Seher'den alıyor!
Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragman: Alanur yılların intikamını Seher'den alıyor! Veda Mektubu 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar ve Emre Kıvılcım'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alanur, Seher'e gözdağı verdi. "Bu daha fragmandı, kızıma bir daha dokunursan şovu birlikte çekeriz" diyen Alanur, yargı modunu açtı.
7.04.2023 Televizyon
Ziya ve Alanur'un veda mektupları!
Ziya ve Alanur'un veda mektupları! Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 6. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 6. bölümünde yaşananlar...
4.04.2023 Magazin
Veda Mektubu’nun kamera arkasından en özel anlar…
Veda Mektubu’nun kamera arkasından en özel anlar… Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun kamera arkasından yeni kareler paylaşıldı. Yeni bölümün çok heyecanlı olduğuna değinen oyuncuların kamera arkası pozları sosyal medyada da ilgi gördü.
2.04.2023 Televizyon
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu?
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 5. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte 5. bölümünde yaşananlar...
28.03.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'a Veda Mektubu setinde sürpriz kutlama!
Nurgül Yeşilçay'a Veda Mektubu setinde sürpriz kutlama! Kanal D’nin yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği beğeni ile izlenen dizisi Veda Mektubu’nun setinde sürpriz bir kutlama vardı. Dizide Alanur karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni yaşını sette kutladı.  
27.03.2023 Televizyon
Aslı ve Mehmet resmen evlendi!
Aslı ve Mehmet resmen evlendi! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun dördüncü bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 4. bölümünde Aslı ve Mehmet evleniyor.
21.03.2023 Magazin
Veda Mektubu çok konuşulacak nikah sahnesi ile ekrana geliyor!
Veda Mektubu çok konuşulacak nikah sahnesi ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Yıldırım ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizisi Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümü ile 20 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Aslı ve Mehmet’in çok konuşulacak olan nikahının ekrana geleceği bölümde Alanur, Seher ve Hatice'nin ise neler yapacağı şimdiden merak konusu oldu.
17.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bennu Yıldırımlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bennu yıldırımlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.