Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı ve Mehmet resmen evlendi!

Aslı ve Mehmet resmen evlendi!

Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun dördüncü bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 4. bölümünde Aslı ve Mehmet evleniyor.

Aslı ve Mehmet resmen evlendi!

Geçmişin intikamını almak isteyen Alanur, kendini Ziya'nın dudaklarında buldu.

ASLI VE MEHMET İLK KAVGASINI EDİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Düğüne sayılı dakikalar kala Aslı'nın odasına giren Hatice, Mehmet'in odasına gizlice bıraktığı küpeyle Aslı'nın aklını karıştırmayı başardı. Nikahtan hemen önce Mehmet'i odasına çağıran Aslı, Hatice yüzünden ilk kavgasını yaşadı. Hatice ile aynı evde yaşamak istemediğini söyleyen Aslı, Mehmet'e güvenmeyi tercih etti.

HATİCE VE ALANUR İŞBİRLİĞİ YAPIYOR

Aslı'nın nikah tarihini ve saatini öğrenen Alanur, istemese de kendini Ziya'nın evinde buldu. Eve girmeye cesaret edemeyen Alanur tam geri gidiyordu ki, Hatice eve gizlice sokabileceğini söyledi. Kimseye görünmeden Alanur eve girdi ve kızının nikah törenini gizlice izledi.

ASLI VE MEHMET RESMEN EVLENDİ

Nikah töreninde Aslı'nın kendi seçtiği gelinliği giymediğini gören Seher oldukça sinirlense de belli etmedi. Nikah masasına oturan Aslı ve Mehmet yeni hayatlarına evet dedi.

Nikahtan sonra balayı oteline giden aslı ve Mehmet'i kapıda bir sürpriz karşıladı. Aslı'nın arkadaşları Mehmet ve Aslı'ya sürpriz yaparak kalacakları otelin gece kulübünü kapattı. Ası çok sevinse de Mehmet'in pek hoşuna gitmedi.

Haberin Devamı

ALANUR BALAYI ÇİFTİNİ BASIYOR

kızının evet dediğine şahit olan Alanur kendini alkole vurdu. Alkolün etkisinde olan Alanur, Mehmet ve Aslı'nın balayı odasına girdi. Aklı yerinde olmayan Alanur, ileri geri konuşurken konuyu mektuba getirdi. Aslı ise Mehmet'in anlamaması için elinden geleni yaptı.

SEHER İLK ADIMINI ATTI

Aslı'nın kendi seçtiği gelinliği giydiğini gören Seher nikahta sinirlense de belli etmedi. Mehmet'in evde olmadığı bir anı kovalayan Seher, Aslı'yı çağırdı ve evin arka bahçesinde yaktığı ateşe Seher'in seçmiş olduğu gelinliği atıp yaktı. Aslı ise neye uğradığını şaşırdı. Seher, Aslı'ya artık evli biri olduğunu ve giyimine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

MEHMET, ESKİ KAYINPEDERİNİ EVDEN GÖNDERİYOR

Hatice ile aynı evde yaşamak istemeyen Aslı, durumu Mehmet'e anlattı. Mehmet ise Nevzat'ın yanına gidip Kanlıca'daki eve taşınmalarını istedi.

Haberin Devamı

Evden gitmek istemeyen Nevzat ise soluğu Seher'in yanında aldı. Ziya'yı Alanur'dan ayırmak için Seher'e nasıl yardım ettiğini hatırlatan Nevzat, Seher'i üstü kapalı tehdit ederek evden gitmek istemediğini söyledi.

HATİCE, SEHER'İN YOLUNDA

Mehmet'in başka biriyle evlenmesini kabul edemeyen Hatice, yıllar önce Seher yaptığı gibi Mehmet'e büyü yapmaya karar verdi. Annesiyle büyücüye giden Hatice, büyücünün yaptığı muskayı Mehmet'in odasına koydu.

ALANUR PARTİ DÜZENLİYOR

Akşam yemeğinde Aslı annesinin bir davet vereceğini ve herkesi beklediğini söyledi. Ziya ise daveti Alanur'un kendi yapması gerektiğini ve özür dilemesini istedi. Ziya'nın bu isteğini Alanur'a ileten Aslı, iki tarafında arasında kaldı.

Aslı'yı kaybetmek istemeyen Alanur, Ziya'nın evine gitti ve düzenleyeceği partiye davet edip özür diledi.

Evden çıkarken kızıyla konuşmak isteyen Alanur, Aslı'yla odada baş başa konuşmaya başladı. Mehmet'in mektuptan haberi olup, olmadığını soran Alanur, Aslı'yı geçmişteki mektupla tehdit etti.

Haberin Devamı

ALANUR VE ZİYA AŞKI YENİDEN ALEVLENİYOR

Alanur'un evindeki partiye katılan Karlı ailesi, oldukça gergin anlar yaşadı. Ziya lavaboya gittiği sırada Alanur'da peşinden gitti. Lavabodan çıkan Ziya'nın önünü kesen Alanur, geçmişin konusunu açtı. Aslı'nın kendilerini izlediğini gören Alanur, soluğu Ziya'nın dudaklarında aldı.

 VEDA MEKTUBU 4. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.