Bayırbucak

Bayırbucak

Son dakika bayırbucak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayırbucak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayırbucak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayırbucak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayırbucak gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 bayırbucak haberi bulunmuştur. Tüm bayırbucak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi gündemiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Her zaman düşük faizi savunduğunu ve bu konuda taviz vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, "Faiz lobileri kuduruyor" dedi. Asgari ücretle ilgili kararın, görüşmelerin akışına göre verileceğini kaydeden Erdoğan, "Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşacağımızı da zannetmiyorum" diye konuştu.
29.11.2021 Siyaset
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 2011 yılında devlet desteğiyle ekimine başlanan ve bu dönem yetiştirme alanı 4 bin 180 dekara çıkan çileğin hasadına başlandı. Büyük bir bölümü ihracata giden ve ilçe ekonomisine 80 milyon TL civarında katkı sunan Yayladağı çileği, tarlada kilosu 12 TL'den satılıyor.
18.05.2021 Ekonomi
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası'
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası' Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisinde kabul edilen Ermeni iddialarını içeren tasarı hakkında "Amerika Kongresi'nde alınan karar Türkiye'ye baskıydı, Türkiye'den intikam alma çabasıydı." dedi.
2.11.2019 Dünya
Türkmendağı'ndan dumanlar yükseliyor!
Türkmendağı'ndan dumanlar yükseliyor! Suriye'de Esad rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik başlattığı topçu saldırısı nedeniyle ormanlık alanda yangın çıktı. Yükselen dumanlar, sınırın Türkiye tarafındaki Hatay'ın Yayladağı ilçesinden görüldü.
9.07.2019 Dünya
Sınırı geçmeye çalışan 7 göçmen, selde hayatını kaybetti
Sınırı geçmeye çalışan 7 göçmen, selde hayatını kaybetti Hatay'ın Yayladağı ilçesi Suriye sınırında Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışırken sele kapılan 6 düzensiz göçmen yaşamını yitirdi
25.10.2018 Gündem
‘Türkiye bizi unutmasın’
‘Türkiye bizi unutmasın’ Hatay’ın karşısında bulunan Suriye Türkmen Dağındaki Türkmenler, ellerindeki köyleri koruyabilmek için mücadele veriyor.
15.10.2018 Gündem
Türkmen Dağında tek umut Türkiye
Türkmen Dağında tek umut Türkiye HATAY'ın karşısında bulunan Suriye Türkmen Dağındaki Türkmenler, ellerindeki köyleri koruyabilmek için mücadele veriyor. Soçi mutabakatının ardından ağır silahlarını cephe hattından çıkaran ancak rejimin saldırılarının sürdüğünü ifade eden Türkmenler, tek umutlarının Türkiye olduğunu ifade ederek, "Bizi unutmayın" çağrısı yapıyor.
15.10.2018 Gündem
Bakan Soylu'dan 'Suriyeli' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'Suriyeli' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 255 bin 300 Suriyeli kardeşimiz 2 yılda geri döndü
9.09.2018 Gündem
YPG'lilerin yeni alçaklığı! Bu kez Erdoğan'ın...
YPG'lilerin yeni alçaklığı! Bu kez Erdoğan'ın... PYD/PKK destekçileri, Erdoğan'ın fotoğrafını montajlayarak yalan üretti. Terör örgütü PYD/PKK destekçisi hesaplar, TSK'yi ve Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını montajlayarak "Türkiye DEAŞ'e destek veriyor" yalanıyla kara propaganda yapmaya çalıştı
7.02.2018 Gündem
Suriye’de Türkmenler ‘Artık biz de varız’ diyor
Suriye’de Türkmenler ‘Artık biz de varız’ diyor İç savaş süresince Suriye’de belki de en büyük zararı gören topluluk Türkmenler. Suriye’nin ikinci büyük topluluğu olan Türkmenler’in ülkedeki nüfusunun 3.5 milyon civarında olduğuna dikkat çeken Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Emin Bozoğlan, Soçi’deki ‘Diyalog Kongresi’ne katılmak için resmi başvuru yaptıklarını belirtti
29.09.2021 Gündem
Suriye rejiminin yoğun bombardımanı devam ediyor
Suriye rejiminin yoğun bombardımanı devam ediyor Esed rejimine ait birliklerin ve Rusya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeyindeki İdlib ve Lazkiye kırsalındaki bombardımanı sürüyor. Bayırbucak Türkmendağı’na yapılan bombardıman Hatay’ın Yayladağı ilçesinden görüntülendi.
25.09.2017 Dünya
Esad rejimi Türkmen Dağı’na saldırıyor
Esad rejimi Türkmen Dağı’na saldırıyor Hatay'ın Yayladağı ilçesi karşısında bulunan Türkmen Dağı bölgesinde, rejim güçlerinin saldırısı sonucu yangın çıktı.
29.09.2021 Gündem
Esad güçleri Türkmen Dağı'nı vurdu: 10 ölü, 3 yaralı
Esad güçleri Türkmen Dağı'nı vurdu: 10 ölü, 3 yaralı Hatay'ın Yayladağı ilçesi karşısında bulunan, Suriye'nin Lazkiye iline bağlı Bayırbucak Türkmen Dağı bölgesine, Esad güçleri tarafından füze ile saldırı düzenlendi.
11.07.2017 Dünya
Hatay'da Suriyeliler için yapılan futbol sahası açıldı
Hatay'da Suriyeliler için yapılan futbol sahası açıldı TFF ve Yayladağı Kaymakamlığı iş birliğiyle yapılan futbol sahası törenle hizmete girdi.
18.04.2017 Futbol
2.32 metrelik Suriyeli sığınmacı, ameliyatla yaşama tutundu
2.32 metrelik Suriyeli sığınmacı, ameliyatla yaşama tutundu BAŞINDAKİ tümör nedeniyle boyu 2 metre 32 santimetreye ulaşan Suriyeli sığınmacı 23 yaşındaki Cuma Türkmen, beyin ameliyatıyla yaşama tutundu.
29.09.2021 Gündem
İdlib’den Fırat Kalkanı'na
İdlib’den Fırat Kalkanı'na Halep’te ateşkes sağlandıktan sonra şehirden tahliye edilip İdlib’e geçen muhalifler, burada Nusra Cephesi’nden ayrılıp aileleriyle birlikte yarın Türkiye’ye geçiyor. Aileleri Türkiye’de koruma altına alınacak olan muhalifler birkaç gün içinde Fırat Kalkanı Operasyonu’na dâhil olacak.
29.09.2021 Gündem
Boyu sürekli uzayan Suriyeli genç "yatağa düştü"
Boyu sürekli uzayan Suriyeli genç "yatağa düştü" Hormonal bozukluk nedeniyle 12 yaşından sonra boyu her geçen gün uzayan ve 2 metre 32 santimetreye ulaşan Suriyeli Cuma Türkmen, ayaklarındaki güç kaybı nedeniyle ayağa kalkamaz oldu - Tedavi için her ay Osmaniye'den Adana'ya gitmek zorunda kalan baba Türkmen: "Oğlumu taşımak için araba çağırdığımızda, koltukları çıkartmadan oturtamıyoruz"
30.11.2016 Yaşam
Esad rejimi kara harekatı başlattı!
Esad rejimi kara harekatı başlattı! Esad rejimi Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a yönelik geniş çaplı kara harekatı başlattı
17.06.2021 Dünya
ABD PKK devleti kuruyor
ABD PKK devleti kuruyor ABD, Kuzey Suriye’de fiili bir PKK devleti kuruyor. Suriye Türkmenleri eski Başkanı Samir Hafez, PKK-PYD unsurlarının Fırat’ın batısının uzaktan sinsice dolanarak Afrin’e ve denize ulaşmaya çalılştıklarını belirtti. Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi (ORSAM) Uzmanı Oytun Orhan, PYD / YPG güçlerinin Cerablus’a doğru, Türkiye sınırına doğru ilerlemesi durumunda Türkiye’nin askeri karşılık verebileceğine dikkat çekti.
17.06.2021 Dünya
‘IŞİD Türk askerini zehirledi’ iddiası
‘IŞİD Türk askerini zehirledi’ iddiası IŞİD militanlarının Kuzey Irak’ta Türk askerinin konuşlandığı Başika Kampı’nın içme suyuna zehir kattığı iddia edildi. Rahatsızlanan 60 Türk askeri ve 20 milisin tedavi altına alındığı söyleniyor
17.06.2021 Dünya
Hatay'a 17 top mermisi atıldı!
Hatay'a 17 top mermisi atıldı! Hatay’ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye’ den atılan 17 adet top mermisi düştü. Sınır birlikleri, angajman kuralları gereği misliyle karşılık verdi. Olayda can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan flaş açıklama: Esad ve PKK/PYD vazgeçilmez değil
Rusya'dan flaş açıklama: Esad ve PKK/PYD vazgeçilmez değil Rus devlet adamı Talat Enveroviç, "Rusya'nın Bayırbucak Türkmenleri ile ne sorunu olabilir. Askeri harekatları Esad'dan aldığı haritalarla yaptı. Bu Esad'ın planıydı. Esad Rusya için vazgeçilmez değil" dedi.
17.06.2021 Dünya
Alparslan Çelik, 8 Haziran 2017’ye kadar cezaevinde kalacak
Alparslan Çelik, 8 Haziran 2017’ye kadar cezaevinde kalacak SURİYE’nin Bayırbucak Bölgesi’ndeki Türkmen Dağı’nda düşürülen Rus uçağının pilotunu öldürdüğü suçlamasıyla hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırılıp, yeniden soruşturma başlatılan Alparslan Çelik’in, Niğde’de ’Parada sahtecilik’ suçundan aldığı cezayı çektiği açık cezaevinden firar ettiği için 8 Haziran 2017 tarihine kadar cezaevinde kalacağı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bayırbucak’ta Suriye Ordusu'na darbe!
Bayırbucak’ta Suriye Ordusu'na darbe! Lazkiye-Bayırbucak ve Kürt Dağı bölgelerinde muhalif gruplar Yermuk Operasyonu adı ile geniş kapsamlı operasyon başlattı.
17.06.2021 Dünya
Türkmendağı'nda çatışma başladı
Türkmendağı'nda çatışma başladı Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesinde muhalifler ile rejim güçleri arasında çatışma başladı...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bayırbucak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayırbucak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.