Banker Bilo

Banker Bilo

Son dakika banker bilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banker bilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banker bilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banker Bilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banker bilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 banker bilo haberi bulunmuştur. Tüm banker bilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Sahte vize dolandırıcılarına ‘Banker Bilo’ operasyonu!
Sahte vize dolandırıcılarına ‘Banker Bilo’ operasyonu! Tunceli’de sosyal medya üzerinden oluşturdukları ‘Vize işlem merkezi’ sayfasından, Avrupa ülkelerine gitmek isteyenleri yaklaşık 1,5 milyon TL dolandıran 3 şüpheli, düzenlenen ‘Banker Bilo’ operasyonuyla Erzincan’da yakalandı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
6.03.2024 Gündem
'Banyo topu' sistemi ile büyük vurgun! Duyunca felç geçiren bile var, 40 bin kişi listede...
'Banyo topu' sistemi ile büyük vurgun! Duyunca felç geçiren bile var, 40 bin kişi listede... Ankara'da üç katı kazanç vaadiyle 40 bin kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Deterjanpazarı firmasının önünde toplanan yüzlerce vatandaş, dolandırıldıklarını söyleyerek firmaya tepki gösterdi. Yaşanan olaylardan ötürü mağdur olduğunu iddia eden Remzi Ateş, kendisinin ve akrabalarının birçok sıkıntı yaşadığını, bir akrabasının sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunduğunu anlattı.
10.08.2022 Yaşam
'Banker Bilo' filmini aratmayacak olay! 'Yunanistan'a geldiniz' diyerek Marmaris'e bıraktılar...
'Banker Bilo' filmini aratmayacak olay! 'Yunanistan'a geldiniz' diyerek Marmaris'e bıraktılar... İzmir'den kamyonete bindirilen Afganistan ve Filistin uyruklu 23 kaçak göçmen, 'Yunanistan geldiniz' denilerek, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mahalleye bırakıldı. Göçmenler yakalanırken, organizatör şüphelisi 2 kişi gözaltına alındı.
9.08.2022 Yaşam
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı Umuda yolculuğa çıkan binlerce göçmeni ölüme gönderen insan kaçakçıları, yönetmen Ertem Eğilmez’in 1980 yılında çektiği, Türk sinemasının klasikleri arasına girmiş ‘Banker Bilo’ filminin, şeytana pabucunu ters giydiren Maho’sundan (Şener Şen) rol çaldı.
8.02.2021 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası
Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası Başrollerini Şener Şen ile İlyas Salman'ın oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki 'Kamyon Kasası' sahnesi gerçek oldu. 3 genç İngiliz oyuncu Çaykur Rizespor'a transfer olma vaadi ile dolandırıldı. İşte detaylar...
22.10.2020 Futbol
Bu akşam hangi diziler var? 10 Ekim dizi takvimi!
Bu akşam hangi diziler var? 10 Ekim dizi takvimi! Vatandaşlar akşam evinde oturup izleyebileceği dizileri araştırıyor. Peki bu akşam hangi diziler ekrana gelecek? İşte Kanal D, ATV, Show TV, Star TV gibi birçok kanalda 10 Ekim akşamı yayınlanacak diziler...
10.10.2019 Televizyon
'Banker Bilo' filmindeki sahne Artvin'de gerçek oldu
'Banker Bilo' filmindeki sahne Artvin'de gerçek oldu İran'dan yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçen Afganistan, uyruklu 33 göçmen, insan kaçakçılarınca 'Burası İstanbul' denilerek, Artvin'in Şavşat ilçesinde ormanlık alana bırakıldı. Bölgede devriye gezen jandarma ekiplerince fark edilen göçmenler tek tek toplanırken, yaşananlar ise Şener Şen'in başrolünü oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki sahneyi hatırlattı.
15.10.2018 Yaşam
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin
‘Banker Bilo’ filmi Kars’ta gerçek oldu
‘Banker Bilo’ filmi Kars’ta gerçek oldu Kars-Digor karayolunda bir grup yabancı uyruklunun yol kenarında yürüdüğünü görenler, durumu polise bildirdi.
22.02.2018 Yaşam
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
'Banker Bilo' filmi Adana'da gerçek oldu
'Banker Bilo' filmi Adana'da gerçek oldu Başrollerini Şener Şen ve İlyas Salman'nın paylaştığı 'Banker Bilo' filmi Adana'da gerçek oldu.
9.12.2017 Yaşam
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 1 Ağustos Salı TV8 yayın akışı 1 Ağustos Salı günü Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle yayına başlıyor. Günaydın Doktor’un yeni bölümünü Oynat Bakalım takip ediyor. Öğle vakitlerine gelindiği zaman Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde programları olarak TV8 ekranlarına geliyor. Akşam kuşağında İnsanlar Alemi ve yerli sinema Banker Bilo yayınlanıyor. Akşam kuşağından sonra ekranlara sabah kuşağında yayınlanmış olan programların tekrar bölümleri yer almaktadır. TV8 1 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Banker Bilo' filmindeki sahne Sivas'ta gerçek oldu
'Banker Bilo' filmindeki sahne Sivas'ta gerçek oldu Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan, Ankara ve İstanbul'a gitmek isteyen yabancı uyruklu 105 kişi, insan tacirleri tarafından 'Burası Ankara', 'Burası İstanbul' denilerek Sivas'ta yol kenarlarına bırakıldı. Polis ekipleri, kaçakları tek tek topladı. Yaşanan bu olay, 'Banker Bilo' filmindeki benzer sahneyi hatırlattı.
26.07.2017 Yaşam
‘Banker Bilo’ gerçek oldu!
‘Banker Bilo’ gerçek oldu! Almanya’ya götürme vaadiyle kandırılan 3 Afgan kaçak Tekirdağ’da yakalandı. Kaçaklar jandarmaya “Burası Münih değil mi” diye sordu.
20.12.2016 Yaşam
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir?
Münir Özkul kimdir? Yeşilçam'ın dev ismi Münir Özkul kimdir? Oynadığı sayısız filmle izleyicilerin gönlünde taht kuran isim Münir Özkul'un bilgileri çok merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Münir Özkul ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Kendisini dolandıranların yöntemiyle yüzlerce kişiyi dolandırdı
Kendisini dolandıranların yöntemiyle yüzlerce kişiyi dolandırdı BURSA’da, yurtdışına işçi olarak götürülme vaadiyle dolandırılan İbrahim Ş...
8.10.2015 Yaşam
Afgan kaçaklar da ‘Bilo‘ tuzağına düştü
Afgan kaçaklar da ‘Bilo‘ tuzağına düştü Afgan uyruklu 4 kaçak, Almanya'ya gitmek üzere çıktıkları umut yolculuğunda Edirne'ye kadar ulaştı. Ancak kaçaklar, kendilerini taşıyan TIR'ın İstanbul gümrüğüne girmesiyle yakalandı.
18.09.2015 Yaşam
100’den fazla Türk  balıkçı, Yunan hapishanelerinde
100’den fazla Türk balıkçı, Yunan hapishanelerinde Kaçak göçmenleri Yunan adalarına en çok Türk balıkçılar geçiriyor...
29.09.2021 Gündem
Edirne’de yine ‘Banker Bilo’ tuzağı!
Edirne’de yine ‘Banker Bilo’ tuzağı! Edirne’de, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan Suriye ve Iraklı 28 kişi yakalandı...
18.01.2015 Yaşam
‘Hiçbirinin yapamadığını yaptı’
‘Hiçbirinin yapamadığını yaptı’ Oscar’da ‘Yabancı Film’ kategorisinde yarışacak filmler için yapılan ilk elemede Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Küreli ‘Kış Uykusu’ filmi elenirken sürpriz bir isim öne çıktı...
23.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Banker Bilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banker bilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.