Balayı

Balayı

Son dakika balayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 763 balayı haberi bulunmuştur. Tüm balayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balayında ölen çiftin kaldığı otelin sahibinin ilk duruşmadaki ifadesi ortaya çıktı
Balayında ölen çiftin kaldığı otelin sahibinin ilk duruşmadaki ifadesi ortaya çıktı Kapadokya'ya balayı için giden Kader (24)-Mutlu Akbaş (27) çiftinin konakladıkları odada karbonmonoksit gazından ölümüyle ilgili davanın ilk duruşmasında, 3 sanıktan 1'i olan, tutuklu otel sahibi Emin Ağmaz (48), kiralama yoluyla işletmeciliğini yaptığı otelin yapısal sorunlarını bilmediğini ileri sürerek tahliye talep etti. Talebin reddedildiği duruşma, 22 Şubat'a ertelendi.
25.01.2024 Gündem
Alina Boz ve Umut Evirgen sonunda balayına çıktı!
Alina Boz ve Umut Evirgen sonunda balayına çıktı! Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, 2 Aralık’ta sadece 90 kişinin davetli olduğu bir düğünle evlenmişti. Çiftin balayına nereye gideceği merak edilirken Alina Boz ve Umut Evirgen rahatsızlıklarından dolayı balayını ertelemişlerdi. Sağlıklarına kavuşan ikili balayı için, kar tatili tercih etti.
15.01.2024 Magazin
Hem balayı hem yılbaşı tatili için tercih edilen 5 ülke
Hem balayı hem yılbaşı tatili için tercih edilen 5 ülke Yeni yıl için geri sayım başladı. 2024 yılına evli girecek müstakbel gelin ve damat adayları, yılbaşı tatiliyle balayını birleştirmenin telaşı içerisinde. Aralık ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde seyahat planları da yapılmaya başlandı. İşte hem balayı hem yılbaşı tatili için en çok tercih edilen 5 ülke...
14.12.2023 Yaşam
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi!
Rus turistler kruvaziyerden inip Amasra'da denize girdi! Rus turistler Amasra turizmine canlılık getirdi. Bartın'ın Amasra Limanı'na 21'inci kez yanaşan Astoria Grande' isimli kruvaziyerden inen Rus turistlerden bazıları, Bozköy Plajı'na gidip, denize girdi.
13.09.2023 Yaşam
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Yeni evli çift balayı yolunda gelen telefonla şaşkına döndü!  'Şaka' sandılar ama durum çok başkaydı
Yeni evli çift balayı yolunda gelen telefonla şaşkına döndü! 'Şaka' sandılar ama durum çok başkaydı Geçtiğimiz günlerde evlenen ve tatile giderken kahve molası verdikleri akaryakıt istasyonunda, içerisinde yaklaşık 400 bin TL değerindeki düğün takılarının ve cüzdanlarının bulunduğu çantayı unutan genç çift, istasyon görevlisinin dikkati sayesinde bulunan altınlarına kavuşurken, "Hayatımızın en unutulmaz molası" yorumunu yaptılar.
13.09.2023 Yaşam
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den açıklama geldi!
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den açıklama geldi! Ahmet Kural 4 yıllık sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz hafta Bodrum'da evlendi. Düğünde gözler Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir'i aradı. Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den konuyla ilgili açıklama geldi.
25.07.2023 Magazin
Eda Ece'nin evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu teklife evlenmezdim'
Eda Ece'nin evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu teklife evlenmezdim' Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlendi. Balayı pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu. Ece'nin aldığı evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü.
13.07.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Bali'de! 'Yüzünde güller açıyor resmen'
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Bali'de! 'Yüzünde güller açıyor resmen' Uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bu ayın başlarında dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, balayı için Japonya'yı tercih etmişti. Yaklaşık 10 gün Tokyo'nun tadını çıkaran ünlü çift, rotalarını Bali'ye çevirdi. Bali'den fotoğraf paylaşan Subaşı'na, beğeni ve yorum yağdı.
30.05.2023 Magazin
Balayından bir gün önce fark etti! 'Bu tür şeylerin başıma geleceğini düşünmedim'
Balayından bir gün önce fark etti! 'Bu tür şeylerin başıma geleceğini düşünmedim' Yarışma programıyla adını duyuran genç yıldızın başına kötü bir durum geldi. Tam 9 ay sonra gecikmeli balayına çıkacakları sırada genç yıldız, sağlığıyla ilgili ters giden bir ayrıntı olduğunu fark etti. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
Cihan Şimşek düğün tarihini açıkladı!
Cihan Şimşek düğün tarihini açıkladı! Kardeşlerim dizisinde Bakırköy'de bir mekanda yemek yedikten sonra basın mensuplarının karşısına çıkan oyuncu Turan Cihan Şimşek, düğün tarihini açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Transparan giyen Şeyma Subaşı balayı pozlarını paylaştı!
Transparan giyen Şeyma Subaşı balayı pozlarını paylaştı! Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bir süredir birlikte olduğu iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde evlendi. 2 gece 2 gün süren düğünü uzun süre gündemde kalan Subaşı, balayından pozlarını paylaştı. Transparan bluzuyla poz veren ünlü isim büyük beğeni topladı.
24.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı balayından kareleri paylaştı!
Şeyma Subaşı balayından kareleri paylaştı! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve soyadı hamlesiyle çok konuşulan Şeyma Subaşı, balayına gitti. Tatil için Japonya'yı tercih eden ünlü isim, ultra lüks yolculuğundan ve Tokyo'dan peş peşe paylaşımlar yaptı.
19.05.2023 Magazin
'O benim hayalimdeki erkek' demişti! Muradına erdi
'O benim hayalimdeki erkek' demişti! Muradına erdi Geçtiğimiz hafta müzik yapımcısı Elliot Grainge ile dünyaevine giren ünlü model Sofia Richie'nin ayakları hala yere değmiyor. Üç tane farklı kıyafet giydiği ve iki gün iki gece süren törenin ardından, çiçeği burnunda kocasıyla balayına çıkan genç yıldız, balayına ait kareleri sosyal medyada takipçileriyle paylaşmaktan geri durmuyor.
1.05.2023 Magazin
'Bir daha evlenmem demişti!' Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi
'Bir daha evlenmem demişti!' Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi Şarkıcı Murat Başaran ile bir yıldır aşk yaşadığı iş kadını Ayten Öztürk, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikâh ile hayatını birleştirdi. Çiftin şahitliklerini Ahmet Selçuk İlkan, Ömür Gedik ve Polat Yağcı üstlendi. "Çok mutluyum" diyen Başaran, daha önce sarf ettiği "Bir daha evlenmem" sözleriyle ilgili konuştu.
16.04.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi netleşti!
Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi netleşti! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı'nın düğün detayları belli oldu. Sosyal medyada yaklaşık üç milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, ücretli abonelik sistemine geçti. Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 32 yaşındaki fenomen, ayda 66 lira 99 kuruş ödeyen abonelerine özel paylaşımlar yapacak. Subaşı, bekarlığa veda, düğün ve balayı ile ilgili paylaşımlarını abonelerine yapacak.
24.03.2023 Vatan TV
Aslı ve Mehmet resmen evlendi!
Aslı ve Mehmet resmen evlendi! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun dördüncü bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 4. bölümünde Aslı ve Mehmet evleniyor.
21.03.2023 Magazin
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar'
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar' İstanbul'da Cumartesi günü gerçekleşen düğünlerinden sonra balayı için gittikleri Kapadokya'da kaldıkları otelde ölü bulunan Mutlu Akbaş (27) ile Kader Akbaş (24) toprağa verildi. Geriye çiftin en mutlu günlerinde çekilmiş görüntüler kaldı. Çiftin yakınları, yaşanan ihmalin sorumlularının cezalandırılmasını istedi. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Mutlu ve Kader Akbaş çiftine mezar olan otelde incelemeler sürüyor.
15.03.2023 Yaşam
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı
Balayındaki çiftin otel odasındaki sır ölümü! Balon turu için gelmeyince ortaya çıktı Balayını geçirmek için Nevşehir'in Ürgüp ilçesine gelen yeni evli çift, kaldıkları otel odasında ölü bulundu.
14.03.2023 Yaşam
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım!
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım! Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker başörtülü paylaşımıyla herkesin dikkatini çekti.
7.03.2023 Magazin
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi! Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.
1.02.2023 Magazin
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı Yeni evlenen çift rüya gibi bir balayı yapmayı düşünüyorlardı ancak başlarına gelenler karşısında hayatlarının şokunu yaşadılar. İngiliz çift, Maldivler'de unutulmaz bir balayı yaşamak için her şeyi hazırlamıştı. Havalimanına erkenden gidip eğlenmeye başladılar. Uçağa bindiklerinde ise hiç beklemedikleri kötü bir sürpriz onları bekliyordu.
23.01.2023 Dünya
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Konforlu ve huzurlu tatilin yeni adresi villa kiralama
Konforlu ve huzurlu tatilin yeni adresi villa kiralama Son yıllarda oldukça popüler hale gelen ve herkesten uzakta izole bir tatil imkanı veren villa tatili, oldukça fazla tercih edilmeye başladı.
6.12.2022 Advertorial
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi!
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yarışmacı İlayda Şeker iki düğün yaparak dünyaevine girdi. Düğünde masraftan kaçınmayan çift balayı için soluğu Dubai'de aldı. İkilinin düğünde paraların havalara saçılması dikkat çekmişti.
4.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Balayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.