Bakan Selçuk Açıklama

Bakan Selçuk Açıklama

Son dakika Bakan Selçuk açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Selçuk açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Selçuk açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Selçuk Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan selçuk açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 442 bakan selçuk açıklama haberi bulunmuştur. Tüm bakan selçuk açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Selçuk açıkladı! 'Tarihe mal olacak şekilde karşımızda duruyor'
Bakan Selçuk açıkladı! 'Tarihe mal olacak şekilde karşımızda duruyor' Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Eğitimle ilgili çalışmalara değinen Bakan Selçuk pandemi döneminde öğretmenlerin büyük fedakarlık gösterdiğini belirterek, "Bugün ilkokula, ortaokula başlayan çocuklar 2030, 2040’ların başına doğru iş hayatına atılacaklar. Ve bize diyecekler ki; siz, bize nasıl bir geleceğe hazırladığınız. Geleceği okuyabildiniz mi. Bizim ihtiyacımız olan becerileri verebildiniz mi. Bizim o günlere, bugünlerden hazırlanmamız gerekiyor. İşte atölyelerin bu getirdiği beceri seti bizim öğretmenlerle beraber yapmaya çalıştığımız bu görevin ne kadar yüksek bir görev olduğunu da gösteriyor. Ve bu salgın döneminde öğretmenlerimizin ortaya koyduğu başarı gerçekten çok çok büyük fedakarlık ve bu tarihe mal olacak şekilde karşımızda duruyor." ifadelerini kullandı.
4.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması Koronavirüs salgınında 17 günlük tam kapanma süreci başlıyor. Vakalarda görülen artış nedeni ile yüz yüze eğitime ara verilip uzaktan eğitim sürecine geçilmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklamada uzaktan eğitimin kesintisiz devam edeceği vurgulandı.
29.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, bugünden itibaren... Milyonlarca öğrenci ve veli merakla bekliyordu. Koronavirüs salgını döneminde başlayan uzaktan eğitimden, salgının durumuna göre yüz yüze eğitime geçişiler oldu. Vakalarda görülen hızlı artış nedeni ile alınan önlemler kapsamında yüz yüze eğitime yeniden ara verildi. Kabine toplantısında alınan yeni tedbir kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan art arda yeni dönem ve önümüzdeki süreçle ilgili yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ve okulların kapanmasına dair açıklamalar geldi. İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nde de yer alan okullardaki yüz yüze eğitime ara verilerek yeniden kapatılma ve uzaktan eğitime geçişle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı da (MEB) bir genelge yayınladı ve 81 ile gönderdi. Eğitimde gelinen yeni süreç, yüz yüze eğitim ile ilgili istisnalar madde madde açıklandı. İşte okulların kapatılması, yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitim ile ilgili son dakika gelişmeleri...
15.04.2021 Eğitim
Bakan Selçuk'tan EBA açıklaması!
Bakan Selçuk'tan EBA açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dijitale doğru olan dönüşümün, içinde olunan kitlesel eğitimden kişisel eğitime doğru bir gidişatı içerdiğini belirterek, "Bu aslında insan doğasına daha uygun bir yaklaşım denilebilir ama içinde yine riskler barındıran bir yaklaşım ve eğitim teknolojilerinin de bu dönüşümde çok güçlü araçlar olmaları ve birtakım yöntemler sunmaları gerçekten önemli." dedi. EBA ile ilgili de açıklama yapan Selçuk, "Dünyada en fazla aranan kelimenin içerisinde kovid olması, Türkiye'de EBA olması ya da EBA'nın dünyada 20 milyardan fazla tıklanmayla en çok ziyaret edilen eğitim sitesi olması bütün bunlar bizi elbette mutlu ediyor ama daha çok çalışmamız, yenilikler ortaya koymamız gerekiyor. Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin imkanlarını artırmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
10.04.2021 Eğitim
Bakan Selçuk: Kadın haklarının teminatı, anayasamızdaki mevcut düzenlemelerdir
Bakan Selçuk: Kadın haklarının teminatı, anayasamızdaki mevcut düzenlemelerdir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Türkiye'de kadın haklarının teminatı, başta anayasamız olmak üzere ulusal mevzuatımızda yer alan mevcut düzenlemelerdir. Ortaya çıkan ihtiyaçlara göre, yeni düzenlemeleri uygulamak için güçlü ve dinamik bir yasal zemine sahibiz" dedi.
22.03.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Ve başlıyor, ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Ve başlıyor, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Bakan Selçuk yeni kararı duyurdu. Ücretsiz olacak. MEB'den dünya çapında bir atılım geliyor. İsteyen herkes yararlanabilecek. 7'den 70'e herkesi kapsıyor. İmzalar atıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Dünya Bankası ile yaptıkları projede, "seç-beğen-izle" formatında, isteyen herkesin istediği alanda eğitim alabileceği, büyük bir dijital platform kurulum çalışmalarına başlandığını bildirdi.
22.03.2021 Eğitim
Hesaplara en az 2 bin 500 lira yatırılıyor! Bugün başladı
Hesaplara en az 2 bin 500 lira yatırılıyor! Bugün başladı Binlerce kişiye müjde! Başvurular bugün başladı. En az 2 bin 500 lira ödeniyor. Bakan Selçuk duyurdu. Ödemeler 2 bin 500 lira ile 7 bin 500 lira arasında değişiyor. Başvurular internet üzerinden yapılıyor. Başvuru süreci 14 Nisan'a kadar devam edecek. Bakan Selçuk; “Çalışma hayatı ve istihdam alanında yapılacak akademik çalışmalara destek veriyoruz.” diyerek akademik çalışmalar için verilecek teşvik detaylarını açıkladı.
15.03.2021 Ekonomi
Yüz yüze eğitim açıklaması! 3. haftada...
Yüz yüze eğitim açıklaması! 3. haftada... Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merak ediyordu. MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından detaylar paylaşıldı. Koronavirüs nedeniyle eğitimde yaşanan değişimler sürüyor. Uzun süre çevirim içi eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başladı. İllerdeki salgın durumuna göre farklılık gösterse de büyük ölçüde yüz yüze eğitim yapılmasına karar verildi. Bakan Selçuk yüz yüze eğitim ile ilgili paylaşımlar yaparak gelinen son durum hakkında bilgi veriyor.
15.03.2021 Eğitim
MEB'den flaş iptal kararı! Bu yıl yapılmayacak
MEB'den flaş iptal kararı! Bu yıl yapılmayacak MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar resmen duyuruldu. Bakan Selçuk'un imzasıyla iptal edildi. Bu yıl yapılmayacak. MEB tarafından alınan karar binlerce öğretmeni sevindirecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2021 yılında öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işleminin yapılmayacağını duyuruldu.
14.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, o tarihten sonra...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, o tarihten sonra... Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merak ediyordu. MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından detaylar paylaşıldı. Koronavirüs nedeniyle eğitimde yaşanan değişimler sürüyor. Uzun süre çevirim içi eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başladı. İllerdeki salgın durumuna göre farklılık gösterse de büyük ölçüde yüz yüze eğitim yapılmasına karar verildi. Değişen eğitim yılı takvimi ile ilgili merak edilen ise yaz tatilinin ne kadar süreceği ve okulların yeni dönemde ne zaman açılacağı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “Okullar 2 Temmuz’a kadar açık, ara tatil yok” açıklaması gözlerin eğitimdeki ‘en kısa yaz tatili’ne çevrilmesine neden oldu. Normal takvime göre okullar 18 Haziran’da kapanacaktı, fakat bu tarih 2 Temmuz’a çekildi. Temmuz ve ağustos aylarında da ‘gönüllü okul’ olacak. Peki yazın okullarda yüz yüze eğitim nasıl ve hangi şartlarda yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
10.03.2021 Eğitim
Bakan Selçuk güzel haberi duyurdu!
Bakan Selçuk güzel haberi duyurdu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medyada açıkladı. Güzel haberi duyuran selçuk önemli bir mesafe sağlandığını söyledi.
19.02.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! Flaş Yüz yüze eğitim açıklaması! Yarın...
Bakan Selçuk duyurdu! Flaş Yüz yüze eğitim açıklaması! Yarın... Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Bakan Selçuk açıkladı. Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim ve EBA ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Yarın başlayacak yüz yüze eğitime ilişkin velilere çağrıda bulunan Ziya Selçuk, "Sizlerden ricam çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarınızı güçlendirmeniz." dedi.
14.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren...
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren... MEB’den flaş karar! Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Öğrenciler için fırsat niteliğinde bir yeniliğe imza atıldı. Bugün itibarı ile başladı. 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. İsteyen tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. YKS’ye girecek adaylar için 'YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu’ oluşturuldu. Tüm adaylara açık platformda canlı yayında sorulan sorulara öğrenciler yanıt verebilecek.
8.02.2021 Eğitim
Anaokulları açılıyor mu? Okul öncesi ne zaman açılacak?  Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Anaokulları açılıyor mu? Okul öncesi ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Kabine toplantısının ardından okulların açılacağı tarih belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okulların açılacağı tarihi duyurmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da basın toplantısı düzenledi. Bakan Selçuk, okullarda yüz yüze eğitimin detaylarını paylaştı. Peki, Anaokulları açılıyor mu? -Okul öncesi ne zaman açılacak? İşte Bakan Selçuk'un okullar açılması ve alınan kararlarla ilgili açıklaması...
2.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merakla bekliyordu. MEB'den flaş açıklama geldi. Ücretsiz olarak dağıtılan tabletler, uzaktan yapılan eğitime öğrencilerin gösterdiği katılım ve online olarak yapılan derslere yönelik yapılan açıklama önemli verileri ortaya çıkardı. Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. 21 Eylül 2020 ile 22 Ocak 2021 tarihleri arasında ihtiyaç sahibi 445 bin 750 öğrenciye ücretsiz tablet verildi. Böylece uzaktan eğitime katılım konusunda sıkıntı yaşayan öğrenci sayısı azalmış oldu. Yapılan açıklamada ayrıca uzaktan eğitim ve EBA ile ilgili detaylar da paylaşıldı.
26.01.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! Ve belli oldu, tarih...
MEB'den flaş karar! Ve belli oldu, tarih... MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) flaş karar! Miyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu. Tüm öğrenciler bekliyordu. Erişime açılıyor. Tarih 22 Ocak olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), koronavirüs tedbirleri kapsamında TRT EBA, EBA ve canlı sınıf uygulamaları, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülen uzaktan eğitim, 22 Ocak'ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin elektronik karnelerinin erişime açılmasıyla son bulacak. Bakanlığın takvimine göre, 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında belirlenen ikinci ara tatil, yarıyıl tatiline eklenerek 8 Şubat-12 Şubat 2021arasında uygulanacak.Böylece 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat 2021 Pazartesi başlayacak.
19.01.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! 'Net tarih...'
Bakan Selçuk duyurdu! 'Net tarih...' Bakan Selçuk duyurdu. Kısa sürede netleşecek. Binlerce kişi merakla bekliyordu. Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Hangi branştan kaç öğretmen atanacak? Öğretmen ataması ile ilgili detayları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı programda açıkladı.
11.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih...
MEB resmen duyurdu! Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih... Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada o tarihe işaret etti.
5.01.2021 Eğitim
Ocak ayı Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak?  Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?
Ocak ayı Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak? Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı? 2021 yılına kısa bir süre kala binlerce kişi Kısa Çalışma Ödeneği ve işsizlik maaşı ödeme tarihlerini araştırıyor. Yılbaşı öncesi ödemelerin yapılıp yapılmayacağını araştırırlırken ödemelerin erken yapılması ile ilgili beklenti de arttı. Peki, Ocak ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Ocak 2021 Kısa Çalışma Ödeneği erken yatar mı? İşte Ocak 2021 Kısa Çalışma Ödeneği ödeme tarihi!
23.12.2020 Ekonomi
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak Yüz binlerce kişiye müjde! Bu hafta başlıyor, ocak sonuna kadar tamamlanacak. Öğrencileri ve velileri sevindirecek haberi Bakan Selçuk duyurdu. Ücretsiz olarak dağıtılacak. Binlerce öğrenci yararlanacak. Uzaktan eğitime geçilmesinin ardından online olarak yapılan dersler nedeniyle bilgisayarı ya da tableti bulunmayan öğrenciler mağduriyet yaşıyordu. Uzun süredir üzerinde çalışılan öğrencilere tablet dağıtımı ile ilgili detaylar netleşti. Bakan Selçuk 500 bin öğrenciye tablet verileceğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde alınan kararla bu haftadan başlayarak ocak ayı sonuna kadar 500 bin tablet bilgisayarı, resmi veriler üzerinden tespit edilen öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracaklarını bildirdi.
17.12.2020 Eğitim
Bakan Selçuk: Örnek uygulama ve etkinlikleri içeren kendimize özgü bir model ortaya koyduk
Bakan Selçuk: Örnek uygulama ve etkinlikleri içeren kendimize özgü bir model ortaya koyduk Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'İngilizce Öğretmenlerinin Sürekli Gelişimi Programı' ve bu kapsamda yürütülen English Together Projesi ile ilgili, "Mesleki dayanışmayı, iş birliğini, örnek uygulama ve etkinlikleri içeren pratik ve işlevsel, kendimize özgü bir model ortaya koyduk" dedi.
9.12.2020 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 31 Aralık'a kadar sürecek...
MEB resmen duyurdu! 31 Aralık'a kadar sürecek... Milyonlarca kişi bekliyordu. Açıklamalar peş peşe geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarihi duyurdu. 31 Aralık'a kadar sürecek. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada "Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir" denildi. Bakanlık detayları açıklayacak...
18.11.2020 Eğitim
2020 KPSS memur alımları ne zaman yapılacak? 2020 Kamu personeli alımı ne zaman? KPSS tercih ve merkezi yerleştirme takvimi!
2020 KPSS memur alımları ne zaman yapılacak? 2020 Kamu personeli alımı ne zaman? KPSS tercih ve merkezi yerleştirme takvimi! 2020 KPSS tercih ve merkezi yerleştirme takvimi güncellendi. 2020 KPSS memur alımları ile ilgili yeni tarihler açıklandı. Peki, 2020 KPSS memur alımları ne zaman yapılacak? 2020 Kamu personeli alımı ne zaman? İşte 2020 KPSS tercih ve merkezi yerleştirme takvimi!
1.07.2020 Personel Alımı
Bakan Selçuk sosyal medyadan doğum günü hediyesi istedi
Bakan Selçuk sosyal medyadan doğum günü hediyesi istedi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında velilerden çocuklarıyla oyun oynamalarını istedi.
1.05.2020 Yaşam
Bakan Selçuk: Online müzeler ve çocuk tiyatrolarının linkleri yayımlandı
Bakan Selçuk: Online müzeler ve çocuk tiyatrolarının linkleri yayımlandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, coronavirüs nedeniyle evde geçirilen vakti çocuklar için keyifli ve verimli hale getirmek için kültür, sanat ve tarih müzeleri ve çocuk tiyatrolarının linklerinin Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sayfasında yayımladığını açıkladı.
25.04.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Selçuk Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan selçuk açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.