Ayşe Akın

Ayşe Akın

Son dakika ayşe akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 ayşe akın haberi bulunmuştur. Tüm ayşe akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023 Televizyon
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 22 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor.
13.03.2023 Magazin
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov!
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’de Ateş karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Gökhan Alkan, çekimler başlamadan önce basketbol dersleri aldı. Ünlü basketbol koçu Ömer Uğurata ile çalışan Gökhan Alkan’ın tanıtımdaki performansı dikkat çekti.
8.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin afişi yayınlandı.
7.03.2023 Televizyon
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Basketbol maçı görüntülerinin yer aldığı tanıtımda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise performansları ses getirdi.
6.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D'de!
"Kraliçe" yakında Kanal D'de! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Burcu Özberk olurken, dizinin oyuncu kadrosu ise tamamlandı.  
1.03.2023 Televizyon
Sen Çal Kapımı dizisinden erken veda!
Sen Çal Kapımı dizisinden erken veda! Sen Çal Kapımı dizisine yaz sezonu katılan Ayşe Akın büyük final öncesi ekibe veda ediyor.
27.07.2021 Magazin
Ayşe Akın ile Metin Hara aşk mı yaşıyor?
Ayşe Akın ile Metin Hara aşk mı yaşıyor? Adriana Lima’yla yaşadığı ilişkiyle uzun süre gündemden düşmeyen Metin Hara’nın adı Ayşe Akın’la anılıyor.
25.12.2019 Magazin
'Giyeceğim kıyafet çok iddialı'
'Giyeceğim kıyafet çok iddialı' Oyuncu Ayşe Akın, Cannes Film Festivali'ne katılmak için alışverişe çıktı.
19.05.2019 Magazin
Bodrum’da turluyor
Bodrum’da turluyor Ayşe Akın, Sony Müzik’ten çıkan ‘Turluyorum’ adlı parçasına Bodrum’da klip çekti.
21.06.2018 Magazin
'Kercan 1915' görücüye çıktı!
'Kercan 1915' görücüye çıktı! Yönetmenliğini ve senaristliğini İsmail Güneş'in üstlendiği 'Kervan 1915' filminin galası Grand Pera'da yapıldı.
6.10.2017 Kültür Sanat
Güzelliğe değil yeteneğe şans verilsin
Güzelliğe değil yeteneğe şans verilsin Oyunculuğa başladıktan sonra anoreksiyaya yakalanan ve bu hastalığı yenen Ayşe Akın neler yaşadığını anlattı. Akın dayatılan güzellik algısına karşı çıkıyor.
25.08.2017 Arşiv
Ayşe Akın'dan anoreksiya itirafı
8.08.2017 Magazin
Anoreksiya itirafı!
Anoreksiya itirafı! 2010 Brüksel Güzeli, şarkıcı Ayşe Akın, Bodrum tatilinde bir itirafta bulundu
7.08.2017 Magazin
Akın Akın beğeni
Akın Akın beğeni 2010 Brüksel Güzeli, şarkıcı Ayşe Akın, mayolu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
11.07.2017 Magazin
Otilla beni kıskanmasın
Otilla beni kıskanmasın Şarkıcı Ayşe Akın, önceki gün Bodrum Yalıkavak’taki Zayo Beach’te deniz sezonunu açtı.
18.06.2017 Magazin
Akın akın aşk!
Akın akın aşk! Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’un Tuvana Türkay aşkı kısa sürdü. Potuk, FB’li eski futbolcu Önder Turacı’dan olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Ayşe Akın ile yakınlaştı.
10.05.2017 Magazin
1 yıldır yalnızım
1 yıldır yalnızım Oyuncu Murat Han, önceki akşam Nişantaşı Caffetteria’da kahve keyfi yaptı.
27.04.2017 Magazin
Sinan Akçıl ve Ayşe Akın'ın arasından su sızmıyor
Sinan Akçıl ve Ayşe Akın'ın arasından su sızmıyor Ebru Şallı'yla birlikte olduğu dönemde ünlü sunucuyu Ayşe Akın'la aldattığı iddia edilen Sinan Akçıl'dan kafaları karıştıran hareket.
5.12.2016 Magazin
Cem Yılmaz ile Ebru Yallı aşkının Mart ayında filizlendiği ortaya çıktı
Cem Yılmaz ile Ebru Yallı aşkının Mart ayında filizlendiği ortaya çıktı Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’nın ilişkisinin aslında geçen Mart ayında Sinan Akçıl’ın Ebru Şallı’yı şarkıcı Ayşe Akın’la aldattığı sırada başladığı öne sürüldü...
2.09.2016 Magazin
Sinan Akçıl'ın paylaştığı fotoğraf, ihaneti ortaya çıkardı
Sinan Akçıl'ın paylaştığı fotoğraf, ihaneti ortaya çıkardı Oyuncu Müjde Uzman ve Sinan Akçıl'ın aynı tekneden aynı anda fotoğraf paylaşmaları Ebru Şallı'yı çıldırttı. Şallı'nın ilişkisine bu kez kesin olarak noktayı koyduğu konuşuluyor.
30.06.2016 Magazin
Murat Han ile Ayşe Akın aşk yaşıyor
Murat Han ile Ayşe Akın aşk yaşıyor “Kervan 1915” filminde birlikte rol alan Murat Han ve Ayşe Akın’ın set arkadaşlığı aşka dönüştü. İki aydır ilişki yaşayan sevgililer, evlilik yolunda
6.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.