Ayrıldılar Mı

Ayrıldılar Mı

Son dakika ayrıldılar mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrıldılar mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrıldılar mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrıldılar Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrıldılar mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 ayrıldılar mı haberi bulunmuştur. Tüm ayrıldılar mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! Ayrıldılar mı?
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! Ayrıldılar mı? YouTube'ta yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisine ikinci bir şansı vermişti. Son zamanlarda paylaşım yapmayan ve birlikte görüntülenmeyen ikiliden Bilic, Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Bilic aşk sorularını yanıtladı.
19.09.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan hamle! Büyük aşk bitti mi?
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan hamle! Büyük aşk bitti mi? Son olarak 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Çeşme'de tatil sezonunu açan ikiliden kötü haber geldi. Ünlü çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırması akıllara 'Ayrıldılar mı?' sorusunu getirdi. İşte detaylar...
25.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında flaş iddia! Ayrıldılar mı?
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında flaş iddia! Ayrıldılar mı? Geçtiğimiz mayıs ayında ilişkilerine yeni bir şans verip ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İkili birbirilerini Instagram'dan takibinden çıkarıp, fotoğraflarını sildi!
13.07.2022 Magazin
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı?
Alina Boz ve Mithat Can Özer mekana ayrı ayrı geldi! Ayrıldılar mı? Dijital bir platformda 'Aşk 101'dizisinin ardından Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Alina Boz, önceki gün kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Mithat Can Özer’le Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. Mekana ayrı ayrı gelen sevgililerden Alina Boz, giriş kapısında açıklama yaptı. Mithat Can Özer ise çıkışta konuşmayı tercih etti.
17.06.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
Beren'den hamle geldi! Beren Saat ile Kenan Doğulu barıştı mı?
Beren'den hamle geldi! Beren Saat ile Kenan Doğulu barıştı mı? 5,5 yıllık evlilikleri üzerinde karabulutlar dolaşan Beren Saat ile Kenan Doğulu ilişkileri hakkında kararını verdi. Peki Beren Saat ile Kenan Doğulu barıştı mı?
4.10.2019 Magazin
Şarkıcı İrem Derici, Ataberk Özdene'den ayrıldı mı?
Şarkıcı İrem Derici, Ataberk Özdene'den ayrıldı mı? İrem Derici-Ataberk Özdene birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İrem Derici'den sürpriz bir hamle geldi!
6.02.2019 Magazin
Aşk bitti
Aşk bitti Oyuncu Selin Şekerci (29), bir süredir meslektaşı Caner Cindoruk (38) ile aşk yaşıyordu.
19.10.2018 Magazin
Yoksa ayrıldılar mı?
Yoksa ayrıldılar mı? Rapçi Travis Scott’tan üç aylık hamile olan Kylie Jenner, hamileliğine dair suskunluğunu koruyor.
31.12.2017 Magazin
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı...
Metin Hara şokta! Adriana Lima bıraktı... Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Adriana'nın bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.
20.12.2017 Magazin
Ferhat Göçer ile Ömür Gedik ayrıldı mı?
Ferhat Göçer ile Ömür Gedik ayrıldı mı? Yaklaşık 10 yıldır birliktelik yaşayan Ferhat Göçer-Ömür Gedik çifti hakkında bazı internet sitelerinde 'ayrılık' iddiaları ortaya atıldı. Şarkıcı Ferhat Göçer, iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
21.11.2017 Magazin
Hayranları şokta! 3 Adam ayrıldı mı?
Hayranları şokta! 3 Adam ayrıldı mı? Eser Yenenler stüdyoda mikrofon başında tek başına videosunu paylaştı. 'Arkadaşlar hazır mıyız?' diye yaptığı paylaşım akıllara 'ayrıldılar mı' sorusunu getirdi.
28.09.2017 Televizyon
Shakira ile Pique ayrıldı mı?
Shakira ile Pique ayrıldı mı? Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile futbolcu sevgilisi Gerard Pique'nin 6 yıllık birlikteliklerinin sona erdiği öne sürülüyor.
18.09.2017 Magazin
Gerçek çıktı! Alişan ve Eda Erol ayrıldı...
Gerçek çıktı! Alişan ve Eda Erol ayrıldı... Eda Erol'un Instagram hesabından Alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Daha sonra hesabın hacklendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı iddia edildi. Ancak görünen o ki durum pek öyle değil. Alişan ile Eda Erol'un ayrılık haberlerine Nur Yerlitaş da Esra Erol'a taş atarak bomba bir yorumda bulundu.
5.09.2017 Magazin
Ağaoğlu 22 yaşındaki sevgilisinden ayrıldı mı?
Ağaoğlu 22 yaşındaki sevgilisinden ayrıldı mı? Ali Ağaoğluna 'Aşkısı' diye seslenen, aşk dolu videolarını Instagram'da paylaşan Duygu Su'yun bir anda sessizliğe bürünmesi 'ayrıldılar mı?' sorusunu akıllara getirdi
18.01.2017 Magazin
Ayrıldılar mı? İlker Kaleli açıkladı...
Ayrıldılar mı? İlker Kaleli açıkladı... "Poyraz Karayel" isimli dizinin setinde başlayan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu aşkında kriz çıktığı iddia edilmişti. İlker Kaleli iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı!
3.10.2016 Magazin
Aslışah Alkoçlar'a Sabancı şoku!
Aslışah Alkoçlar'a Sabancı şoku! Gözde yakışıklı Hakan Sabancı, sosyetik aşkı Aslışah Alkoçlar'ı terk etti. İddiaya göre 'Önce kariyerim' diyen Sabancı, kendisine kapris yapan Alkoçlar'dan bu yüzden ayrıldı
1.10.2015 Magazin
Özge ve Hacı'dan kafa karıştıran hareket
Özge ve Hacı'dan kafa karıştıran hareket Hacı Sabancı'nın, tatil için arkadaşlarıyla İbiza'ya gitmesinden sonra Özge Ulusoy'un İzmir'e ailesinin yanına gitmesi akıllara "Ayrıldılar mı" sorusunu getirdi.
27.07.2015 Magazin
'Ben izimi belli etmeyi sevmem'
'Ben izimi belli etmeyi sevmem' Evet, hepimiz Cem Yılmaz ile ilişkisini merak ediyoruz. Neler yaşıyorlar, gerçekten ayrıldılar mı, Neden kavga ediyorlar merakımızdan çatlıyoruz. Bu röportajda Ayşe’nin bugüne kadar bilmediğiniz çok farklı yüzlerini bulacaksınız. İşte Hafta Sonu’na özel açıklamaları...
27.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayrıldılar Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrıldılar mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.