Aydilge

Aydilge

Son dakika aydilge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aydilge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aydilge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydilge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydilge gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 aydilge haberi bulunmuştur. Tüm aydilge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Yozgat'ta doğal gaz patlaması; 2 katlı bina çöktü, 3 yaralı
Yozgat'ta doğal gaz patlaması; 2 katlı bina çöktü, 3 yaralı Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, doğal gaz patlaması sonucu 2 katlı bina çökerken, enkaz altında kalan 3 kişilik aile ise yaralı kurtarıldı. 
5.10.2022 Gündem
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu!
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu! Popüler müziğin en farklı seslerinden ve şarkı yazarlarından Aydilge, yeni single 'Umudum Var' ile sevenleriyle buluşmuştu. Şarkıcı Aydilge, önceki gün Kilyos'ta konser verdi. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan şarkıcı Aydilge, sıcağında etkisi ile baygınlık geçirince dinleyicilerini korkuttu. Bir anda yere yığılan Aydilge'nin yardımına ise "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi Utku Barış Andaç koştu. Utku Barış Andaç eşi Aydilge'yi kucakladığı gibi kulise götürdü.
2.08.2022 Magazin
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor…
Radyo D ve Dream Türk’te konuk yağmuru devam ediyor… Radyo D ve Dream Türk, müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
10.05.2022 Televizyon
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Caroline Show'a bu hafta Aydilge konuk oluyor!
Caroline Show'a bu hafta Aydilge konuk oluyor! Radyo D ve Dreamtürk Tv’nin ortak yayınıyla yayınlanan "Caroline Show" bu hafta da çok özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
18.06.2021 Televizyon
Aydilge nasıl aldatıldığını anlattı! 'Aralarında yaşanan özel şeyi gördüm'
Aydilge nasıl aldatıldığını anlattı! 'Aralarında yaşanan özel şeyi gördüm' Aydilge'nin hayatı ilginç tesadüfler ve dramlarla dolu. Yaşadığı aldatılma deneyiminden sonra özgürleştiğini söylüyor. Eşini bir reklam filminde görüyor, vuruluyor, garip tesadüfler silsilesi yaşıyor. 16’sında yaşadığı tacizi, şiddeti ilk kez anlatıyor. İşte Aydilge'nin dikkat çeken açıklamaları...
27.02.2021 Magazin
Eksi 5 derecede klip
Eksi 5 derecede klip Aydilge ile Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, ‘Parmak İzlerin’ parçası için bir araya geldi.
21.01.2021 Magazin
Çatı Katı Aşk'ın jenerik şarkısı rekora koşuyor!
Çatı Katı Aşk'ın jenerik şarkısı rekora koşuyor! Kanal D’nin cumartesi akşamı izleyicisi buluşan dizisi Çatı Katı Aşk, jenerik müziği ile rekora koşuyor. “Nasıl İnansam” isimli parça dizi yayına girdiğinden bu yana 3.kez “Yılın En İyi Dizi Müziği Ödülü” ne layık görüldü.
20.10.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’a bir ödül daha
Çatı Katı Aşk’a bir ödül daha Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan ve çok sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ın dillere dolanan ''Nasıl İnansam?'' şarkısına imza atan Aydilge, bu şarkısıyla bir ödül daha aldı.
10.09.2020 Televizyon
En İyi Dizi Müziği Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın!
En İyi Dizi Müziği Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın! Kanal D'nin Perşembe akşamları yayınlanan ve sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ın dillere dolanan ''Nasıl İnansam?'' şarkısına imza atan Aydilge, bu şarkısıyla ödül aldı.
11.08.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor! Merakla beklenen 'Çatı Katı Aşk' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.
14.06.2020 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Aydilge
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Aydilge Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 151. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Aydilge oldu.
2.06.2020 Televizyon
#EvdeKal#MüzikleKal! Aydilge ve Utku’dan evlerinde sıcacık bir konser
#EvdeKal#MüzikleKal! Aydilge ve Utku’dan evlerinde sıcacık bir konser Demirören Medya sosyal medyada büyük bir kampanya haline getirdiği ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ çağrısına devam ediyor.Ev konserlerinin konuğu 31 Mart Salı akşamı Aydilge ve eşi Utku olacak.
30.03.2020 Kültür Sanat
10 Kasım'a özel beste
10 Kasım'a özel beste Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Türk ulusunun önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yılı dolayısıyla müzisyen Aydilge, özel bir şarkıya imza attı.
10.11.2019 Magazin
Kolpa ve Aydilge Manyas’ı coşturdu
Kolpa ve Aydilge Manyas’ı coşturdu Manyas'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü ve geleneksel 5. Süt Ürünleri Festivali nedeniyle düzenlenen halk konserinde Kolpa ve Aydilge, Manyaslıları coşturdu.
15.09.2019 Magazin
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
Aydilge’nin yeni şarkısı 'Afili Aşk'ta!
Aydilge’nin yeni şarkısı 'Afili Aşk'ta! “Afili Aşk”ın yeni bölümüne Aydilge’nin “Hayat Şaşırtır” şarkısı damgasını vuracak.
24.07.2019 Televizyon
Ünlü şarkıcı şaşırttı!
Ünlü şarkıcı şaşırttı! Aydilge, önceki gece ‘Azka Yaz Konserleri’ kapsamında Azka Otel’de sahne aldı.
3.07.2019 Magazin
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
2.07.2019 Kültür Sanat
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat
Gözyaşlarına hakim olamadı!
Gözyaşlarına hakim olamadı! Son konserinde eşinin aldığı hediye elbiseyi giyen şarkıcı Aydilge, kıyafeti ile ilgi odağı olurken, son şarkıda duygusal anlar yaşadı.
18.02.2019 Magazin
Aydilge aşk yüzünden yatağa düştü
Aydilge aşk yüzünden yatağa düştü Geçen günlerde Halil Sezai ile seslendirdiği "Aşk Yüzünden" şarkısını yayınlayan Aydilge, dün yüksek ateş ve grip nedeniyle acile kaldırıldı
9.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aydilge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydilge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.