Çatı Katı Aşk

Çatı Katı Aşk

Son dakika çatı katı aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatı katı aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatı katı aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatı Katı Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatı katı aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 çatı katı aşk haberi bulunmuştur. Tüm çatı katı aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Yiğit Kirazcı: Faturayı gönderirsiniz
Yiğit Kirazcı: Faturayı gönderirsiniz En son Çatı Katı Aşk dizisiyle izlediğimiz Yiğit Kirazcı önceki gün arkadaşlarıyla Cihangir’de bir kafedeydi.
11.03.2021 Magazin
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif!
Nilay Deniz'e bir ayda yedi teklif! Son olarak ‘Çatı Katı Aşk’ dizisinde rol alan oyuncu Nilay Deniz’e, bir ayda yedi teklif geldiği ortaya çıktı.
11.01.2021 Magazin
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı
Nilay Deniz boşandıktan sonra hemen bunu yaptı Oyuncu Nilay Deniz, üç yıl önce evlendiği görüntü yönetmeni Erçin Karabulut’tan boşandı.
5.01.2021 Magazin
Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk neden final yapıyor?
Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk neden final yapıyor? Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Çatı Katı Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm fragmanıyla final yapacağı da kesinleşti. Ekran macerasında 15 haftayı geride bırakan Çatı Katı Aşk 16. Bölümüyle final ekran macerasını tamamlayacak. Peki Çatı Katı Aşk neden final yapıyor?
24.10.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk final yapıyor!
Çatı Katı Aşk final yapıyor! Çatı Katı Aşk 16. bölüm fragmanı yayında. Ateş ve Şirin'in başı derde giriyor!
21.10.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ın jenerik şarkısı rekora koşuyor!
Çatı Katı Aşk'ın jenerik şarkısı rekora koşuyor! Kanal D’nin cumartesi akşamı izleyicisi buluşan dizisi Çatı Katı Aşk, jenerik müziği ile rekora koşuyor. “Nasıl İnansam” isimli parça dizi yayına girdiğinden bu yana 3.kez “Yılın En İyi Dizi Müziği Ödülü” ne layık görüldü.
20.10.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk'ın Şirin’i kim?
'Çatı Katı Aşk'ın Şirin’i kim? Kanal D’nin her Cumartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Çatı Katı Aşk’a geçtiğimiz hafta sevilen oyuncu Selin Şekerci dahil olmuştu. Şekerci’nin canlandırdığı Şirin karakteri izleyiciler tarafından çok beğenilirken, kim olduğu ise büyük merak konuk oldu. Peki, mahalleye gelişi ile tüm dengeleri alt üst eden Şirin gerçekte kim?
17.10.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk 15. Bölüm Fragmanı
Çatı Katı Aşk 15. Bölüm Fragmanı Mahalleye gelişiyle olayların kadını olan Şirin, belalardan kurtulamıyor. Yasemin, Demir ve Ateş'te Şirin'in peşine düşenlerden nasibini alıyor! Peki, Şirin'in peşindeki adamlar kim? Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!
13.10.2020 Televizyon
Şirin, Demir'i bayılttı!
Şirin, Demir'i bayılttı! Çatı Katı Aşk'ın 14. Bölümünde Şirin, çatı katı odasında dolanan Demir'i hırsız sanınca kafasında vazoyu kırıyor!
12.10.2020 Televizyon
Ekranın yeni romantik ikilisi: Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz
Ekranın yeni romantik ikilisi: Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz Çatı Katı Aşk'taki romantik, eğlenceli ve komik sahneleri ile tam not alan Kirazcı ve Deniz, ekranın yeni romantik ikilisi olarak beğeni topluyor.
25.09.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ta romantizm rüzgarı esiyor!
Çatı Katı Aşk'ta romantizm rüzgarı esiyor! Çatı Katı Aşk dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı.
23.09.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2
Çatı Katı Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 Çatı Katı Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aşıklar hayattan güzel bir gün çalıyorlar!
18.09.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2
Çatı Katı Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 Çatı katı ekibi yalıdan kaçış planı yapıyor...
11.09.2020 Televizyon
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor?
Sihirli Annem neden yok? Kanal D Sihirli Annem dizisi kaldırıldı mı, neden yayınlanmıyor? 7 Eylül tarihinden itibaren saat 11.00'de Kanal D ekranlarında başlayan Sihirli Annem dizisinin tekrarları 7'den 70'e pek çok kişi tarafından ilgiliyle takip ediliyordu. Bugün Kanal D ekranlarını açan Sihirli Annem dizisinin olmadığı gördü. Kanal D’nin yayın akışında da dizi görülmüyor. Peki, Kanal D Sihirli Annem dizisi neden yok? Sihirli Annem neden bitti?
11.09.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk’a bir ödül daha
Çatı Katı Aşk’a bir ödül daha Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan ve çok sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ın dillere dolanan ''Nasıl İnansam?'' şarkısına imza atan Aydilge, bu şarkısıyla bir ödül daha aldı.
10.09.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında!
Çatı Katı Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Demir ve Ayşen karşılaştıkları durum ile şoke olur.
8.09.2020 Televizyon
Ateş ve Ayşen ayrılığa katlanamıyor!
Ateş ve Ayşen ayrılığa katlanamıyor! Çatı Katı Aşk 9. Bölümde Ateş ve Ayşen, ayrı geçirdikleri ilk gecede duygusal anlar yaşıyorlar.
7.09.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı Kanal D’nin sevilen dizisi “Çatı Katı Aşk” artık cumartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor.
4.09.2020 Televizyon
Ayşen ve Ateş arasında roller değişti!
Ayşen ve Ateş arasında roller değişti! Kanal D'nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk yeni bölümleriyle cumartesi günleri ekrana gelecek.
28.08.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ta erik dalı rüzgarı
Çatı Katı Aşk'ta erik dalı rüzgarı Çatı Katı Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında. 8. bölüme erik dalı rüzgarı damga vurdu.
23.08.2020 Televizyon
Ateş'ten, Ayşen'e çiçekten taç!
Ateş'ten, Ayşen'e çiçekten taç! Çatı Katı Aşk 7. bölümde Ateş, Demir'in bozduğu romantik geceyi telafi etmek için Ayşen'e modaevinde sürpriz yapıyor!
21.08.2020 Televizyon
Ateş'ten aşk itirafı!
Ateş'ten aşk itirafı! Çatı Katı Aşk 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ateş, Ayşen'e aşkını ilan ediyor.
17.08.2020 Televizyon
Ateş, Ömer'in foyasını ortaya çıkardı!
Ateş, Ömer'in foyasını ortaya çıkardı! Çatı Katı Aşk 6. bölümde Ateş, şüphelendiği Ömer'i araştırarak gerçek yüzünü gördü!
14.08.2020 Televizyon
En İyi Dizi Müziği Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın!
En İyi Dizi Müziği Aydilge ile Çatı Katı Aşk'ın! Kanal D'nin Perşembe akşamları yayınlanan ve sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ın dillere dolanan ''Nasıl İnansam?'' şarkısına imza atan Aydilge, bu şarkısıyla ödül aldı.
11.08.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çatı Katı Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatı katı aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.