Aurelien  Chedjou

Aurelien Chedjou

Son dakika Aurelien Chedjou haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aurelien Chedjou ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aurelien Chedjou haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aurelien Chedjou

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aurelien chedjou gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 aurelien chedjou haberi bulunmuştur. Tüm aurelien chedjou haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor'da bir ayrılık daha
Adana Demirspor'da bir ayrılık daha Adana Demirspor, tecrübeli defans oyuncusu Chedjou ile yollarını ayırdı.
14.01.2021 TFF 1.Lig
Tarık Çamdal Florya'da görüldü
Tarık Çamdal Florya'da görüldü Galatasaray'da 3 yıl top oynayan Tarık Çamdal, kulübü Adana Demirspor ile birlikte Florya'da çalışmalarına devam etti.
28.12.2020 TFF 1.Lig
Trabzonspor - Adana Demirspor
Trabzonspor - Adana Demirspor Trabzonspor, normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta Adana Demirspor'a penaltılarda mağlup oldu ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.
16.12.2020 Futbol
Aurelien Chedjou resmen Amiens'te
Aurelien Chedjou resmen Amiens'te Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık forma giyen Başakşehirli Chedjou, Amiens ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
2.09.2019 Başakşehir
Okan Buruk ve Chedjou depremi!
Okan Buruk ve Chedjou depremi! UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında konuk ettiği Yunanistan'ın Olympiakos takımına 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk ve savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, karşılaşmanın sonunda kırmızı kart gördü.
8.08.2019 Başakşehir
Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor!
Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor! Süper Lig'de kalma savaşı veren Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Ligdeki durumuna göre sıklıkla şans bulan ve önümüzdeki sezon sözleşmesi sonlanacak 6 oyuncunun da geleceği, Malatya deplasmanının ardından netleşecek.
23.05.2019 Futbol
Bursaspor'da 9 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Bursaspor'da 9 futbolcunun sözleşmesi bitiyor Ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor'u sezon sonu da kritik bir dönem bekliyor. Yeşil beyazlılarda olağanüstü kongrenin yanı sıra 9 oyuncunun da sözleşmesi sona eriyor.
26.03.2019 Futbol
Chedjou: Rodallega, Adem Büyük ve Burak Yılmaz'ı beğeniyorum
Chedjou: Rodallega, Adem Büyük ve Burak Yılmaz'ı beğeniyorum Bursaspor'un deneyimli stoperi Aurelien Chedjou, takımının ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
11.01.2019 Başakşehir
İşte Bursaspor'un kamp kadrosu!
İşte Bursaspor'un kamp kadrosu! Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya hazırlanan Bursaspor'da kamp kadrosu belli oldu. Yeşil-beyazlıların kadrosunda yer alan 23 yerli futbolcunun 16'sının altyapıdan olması da dikkat çekti.
1.01.2019 Futbol
İzmir'de sessiz gece! Kazanan...
İzmir'de sessiz gece! Kazanan... Spor Toto Süper Lig'in 16. haftanın perdesi Göztepe Bursaspor maçıyla açıldı. Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı.
14.12.2018 Futbol
Bursaspor - BB Erzurumspor: 2-1
Bursaspor - BB Erzurumspor: 2-1 Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor, BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti ve rakibinin 6 haftalık yenilmezlik serisini sonlandırdı.
2.12.2018 Futbol
Bursaspor'da Sakho kadrodan çıkartıldı
Bursaspor'da Sakho kadrodan çıkartıldı Bursaspor'da Diafra Sakho, kasığındaki sakatlık neticesinde bu akşamki maçın kadrosundan çıkarıldı.
26.10.2018 Futbol
Samet Aybaba: "Değişime gideceğiz"
Samet Aybaba: "Değişime gideceğiz" Ligde MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Bursaspor'da bu maçın hazırlıkları devam ederken, akşam saatlerindeki idman öncesinde teknik direktör Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.
4.10.2018 Futbol
Bursaspor'da Saivet 1 ay yok!
Bursaspor'da Saivet 1 ay yok! Bursaspor'da sakatlığı bulunan Henri Saivet'nin yaklaşık 1 ay sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı açıklandı.
2.10.2018 Futbol
Başakşehir transferi resmen açıkladı!
Başakşehir transferi resmen açıkladı! Başakşehir Kulübü, Aurelien Chedjou'nun 1 yıllığına Bursaspor'a kiralandığını duyurdu.
31.08.2018 Futbol
Bursaspor yeni transferlerini tanıttı
Bursaspor yeni transferlerini tanıttı Bursaspor'un yeni transferleri, taraftarlara ve basına tanıtıldı.
30.08.2018 Futbol
Aurelien Chedjou, Bursaspor'da
Aurelien Chedjou, Bursaspor'da Bursaspor, Medipol Başakşehir'den Aurelien Chedjou'yu 1 yıllığına kiraladı.
30.08.2018 Futbol
Chedjou ve Diafra Sakho Bursaspor'da!
Chedjou ve Diafra Sakho Bursaspor'da! Bursaspor, Medipol Başakşehir'den Aurelien Chedjou ve Fransa'nın Rennes Kulübü'nden Diafra Sakho'yu renklerine bağladı.
30.08.2018 Futbol
Medipol Başakşehir'de 3 ismin bileti kesildi!
Medipol Başakşehir'de 3 ismin bileti kesildi! Şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir'de Gökhan İnler, Mevlüt Erdinç ve Chedjou gözden çıkarıldı. İsmi F.Bahçe ile anılan Edin Visca ise takımda kalıyor.
28.08.2018 Başakşehir
Bursaspor Chedjou için görüşmelere başladı
Bursaspor Chedjou için görüşmelere başladı Savunmaya en az 2 takviye yapacak olan Bursaspor, Lasse Nielsen transferinde sona doğru yaklaştı. Yeşil beyazlı kulüp geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Aurelien Chedjou için de girişimlere başladı.
17.08.2018 Futbol
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Medipol Başakşehir Avusturya'da
Medipol Başakşehir Avusturya'da Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı kamp çalışması için Avusturya'nın Salzburg kentine geldi.
9.07.2018 Başakşehir
Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu"
Gomis: "Fenerbahçe derbisinde tüylerim diken diken oldu" Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçla konuşurken takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
4.03.2018 Galatasaray
Zirveye 'Kocaman' adım!
Zirveye 'Kocaman' adım! Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe maçı 2-0 kazanarak şampiyonluk yarışına dahil oldu!
11.02.2018 Fenerbahçe
Başakşehir'den bol gollü prova
Başakşehir'den bol gollü prova Medipol Başakşehir, Süper Lig'de ikinci yarının hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 yendi.
10.01.2018 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Aurelien Chedjou ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aurelien chedjou haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.