Arm

Arm

Son dakika ARM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ARM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ARM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arm gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 arm haberi bulunmuştur. Tüm arm haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA TV canlı yayın izleme linki! UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off kura çekimi nasıl canlı izlenir?
UEFA TV canlı yayın izleme linki! UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off kura çekimi nasıl canlı izlenir? UEFA Şampiyonlar Ligi Play - Off turunda Türkiye'yi temsil edecek Trabzonspor'un rakibi kura çekimiyle belirlenecek. Kura çekimini canlı izlemek isteyenlerin canlı yayınlarla ilgili aramalar arttı. Taraftarlar UEFA Şampiyonlar Ligi - Play-Off kura çekimi nasıl canlı izlenir? UEFA TV canlı yayın izle linki için devam edin…
2.08.2022 Şampiy10
Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne?
Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmesinde öne çıkan konuların başında SAMP -T füze savunma sistemi geliyor. Türkiye'nin SAMP-T füze savunma sistemi konusunda Fransa'yla iş birliği açıklamalarının ardından pek çok kişi SAMP-T füze savunma sistemi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne? İşte Samp T hava savunma sistemi hakkında bilmeniz gerekenler!
17.07.2022 Gündem
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, şu anda...
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, şu anda... Araba alacak milyonlarca kişi, 'Araba fiyatları düşecek mi?', 'İkinci el araba fiyatlarına zam yapılacak mı?' gibi soruların yanıtını arıyor. Pandemi, çip krizi ve en son da Rusya-Ukrayna savaşı araba fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. Sıfır araçlarda yaşanan tedarik sıkıntısı ikinci el piyasasını da doğrudan etkiledi. Hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları arttı. Peki araba fiyatlarındaki artış duracak mı? Önümüzdeki günlerde sıfır ve ikinci el araba almayı planlayanları nasıl bir süreç bekliyor? Otomotiv sektörü temsilcileri araba piyasasındaki son durumu ve yakın gelecekte oluşabilecek fiyat değişikliklerini değerlendirdi.
6.03.2022 Ekonomi
Dijital çöpçatanlar: Uyumlu biriyle eşleşmede yapay zeka...
Dijital çöpçatanlar: Uyumlu biriyle eşleşmede yapay zeka... Kaspersky'nin flört ve teknolojinin ilişkiler üzerindeki etkisi üzerine yaptığı uluslararası araştırma, kullanıcıların çoğunluğunun akıllı algoritmaların flört eşleştirmedeki rolünü olumlu algıladığını ortaya çıkardı. Katılanların %44'ü yapay zekanın çöpçatanlık seçimine, %64'ü algoritmaların önerilerine güveneceklerini belirtti.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak Google, piyasa sürmeyi planladığı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlarında kendi işlemcisini kullanacağını duyurdu. Google Tensor adı verilen işletim sisteminde çok daha iyi fotoğraf ve video çekimine izin verileceği belirtildi.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek Dünya çapında faaliyet gösteren mikroçip üreticilerinden Intel, özellikle otomotiv sektörünü ciddi şekilde etkileyen çip krizine çözüm amaçlı olarak 20 milyar dolarlık yatırımla ABD’nin Arizona eyaletinde iki yeni çip fabrikası inşa etmeyi planladığını duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
Güneydoğu Anadolu'nun en büyük hastanesi Bossan Hospital hizmete girdi
Güneydoğu Anadolu'nun en büyük hastanesi Bossan Hospital hizmete girdi Özel Bossan Hospital, Gaziantep’in halıcılık sektöründe uzun yıllardır sanayici olarak faaliyet gösteren Bossan Halı’nın Gaziantep’e kazandırdığı ve bölgenin en büyük özel hastanelerinden biri olma özelliğine sahiptir. Halit, Mehmet, Mustafa ve Şevki Bostan’ın ortaklığında kurulan hastane 1 Şubat 2021’de hasta kabulüne başladı.
3.02.2021 Gündem
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre...
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre... VakıfBank milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklamayı yaptı. Bir ilk gerçekleşti. VakıfBank,ATM cihazlarında karekod ile karta ve ATM'ye dokunmadan, şifre girmeden para çekilebiliyor. Pandemi dönemiyle birlikte artan hijyen kaygılarıyla karekod ile para çekme işlem adedinde yaklaşık 3 kat; toplam işlem tutarında ise yaklaşık 6 kat artış gerçekleşti. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan "Toplamda 9 milyon dijital müşteri sayısına ve şube dışı kanallardan yapılan işlem sayısında yüzde 95 oranına ulaştık" dedi.
25.12.2020 Ekonomi
Mac bilgisayarlarına Apple ARM temelli Silicon işlemci!
Mac bilgisayarlarına Apple ARM temelli Silicon işlemci! iPhone 12’yi yeni duyuran Apple, bazı Mac modellerinde Intel işlemciler kullanmayı bırakıp kendi tasarımları olan ARM temelli Silicon işlemciye geçeceklerini açıkladı. Böylece iPhone ve iPad uygulamaları, macOS sistemlerde ilk kez olarak ek bir işleme gerek kalmadan sorunsuz şekilde çalıştırılabilecek.
18.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Nvidia, Japon çip üreticisi ARM'yi satın aldı
Nvidia, Japon çip üreticisi ARM'yi satın aldı Amerikalı Nvidia, Japon SoftBank'ın çip üreticisi ARM'yi 40 milyar doların üzerinde bir hisse - nakit paketiyle satın alıyor. Yarı iletken ve çip endüstrisinin gördüğü en büyük satın alma olacak anlaşmanın 18 ay içinde tamamlanması bekleniyor. ABD'nin hakim olduğu yarı iletken ve çip pazarı Trump'ın, Çinli şirketlerin ABD menşeli ürünleri kullanmasını yasaklamasıyla son dönemde çok tartışılıyordu
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Kerbela olayı ne zaman oldu? Kerbela olayı nedir, nasıl olmuştur? Kerbela şehitleri kimlerdir?
Kerbela olayı ne zaman oldu? Kerbela olayı nedir, nasıl olmuştur? Kerbela şehitleri kimlerdir? Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin ve 72 ehlibeytin şehit düştüğü "Kerbela olayı", İslam tarihinin siyasi anlamda en önemli olaylarından biridir. Emevi Devleti'nin ilk halifesi Muaviye bin Ebu Süfyan'ın ölümünden sonra yerine geçen oğlu Yezid'in Hazreti Hüseyin'in kendisine biat etmemesi nedeniyle yaşanan Kerbela olayı Şiilerce her sene Aşûre Günü'nde yâd edilir. İslam'da matem yapılmaması kaidesine uyarak bu günleri ibadet yaparak ve Mevlid okutarak geçirirler. Kerbela olayı nasıl olmuştur? Kerbela olayı ne zaman oldu? Kerbela nerede? İşte Kerbela olayı ve Kerbela şehitlerinin isimleri…
29.08.2020 Gündem
Covid-19 beyinde damar tıkanıklığına neden olur mu?
Covid-19 beyinde damar tıkanıklığına neden olur mu? Hiçbir risk faktörü olmayan genç ya da yaşlı bireylerde ortaya çıkan beyin damar tıkanıklıklarında Covid-19 hastalığı olabileceğine pandemi ile birlikte yayınlanan ilk güncel çalışmalarda yer verildiğine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Dr. Özge A. Kadırhan, "Bu çalışmalarda; virüsün vücuda girdikten sonra, akciğer tutulumu sonrası akciğerlerinde çalışmasında görev alan sinirler yolu ile beyne ulaşıp beyinde solunum merkezinde iltihaplanma yaparak akciğer solunum kapasitesini etkileyebildiği yer aldı. İkinci olarak pıhtı oluşumunu arttırıcı faktörleri kanda arttırarak, pıhtı oluşumuna yatkınlık sağlayabilir ve beyin damar tıkanıklıkları meydana gelebilir şeklinde bilgiler de verildi" dedi.
10.05.2020 Sağlık
Microsoft'tan yepyeni bir işletim sistemi geliyor
Microsoft'tan yepyeni bir işletim sistemi geliyor Microsoft Google'ın Chrome OS işletim sistemine karşı Windows Lite versiyonunu geliştiriyor. Bakın çift ekranlı cihazlar için geliştirilen sürümün özellikleri neler...
6.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei P Smart 2019 mavi rengiyle dikkat çekiyor
Huawei P Smart 2019 mavi rengiyle dikkat çekiyor Huawei Türkiye ekibi İstanbul'da gerçekleştirdikleri etkinlikte yeni telefonları Huawei P Smart 2019'u geçtiğimiz haftalarda duyurmuş ve Türkiye genelinde satışa sunmuştu.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Daha tanıtılmadan satışa sunuldu!
Daha tanıtılmadan satışa sunuldu! Huawei P Smart 2019, daha resmi lansmanı gerçekleşmemiş olmasına rağmen Fransız bir perakende mağazası tarafından satışa sunuldu. Bu durum, cihazın tüm özelliklerinin ortaya çıkmasını beraberinde getirdi.
12.12.2018 Bilim ve Teknoloji
İngiltere'de Suriyeli çocuğa inanılmaz saldırı!
İngiltere'de Suriyeli çocuğa inanılmaz saldırı! Ailesi ile birlikte İngiltere'de Huddersfield şehrine göç eden 16 yaşındaki Suriyeli mülteci Jamal, Bailey Mclaren isimli bir İngilizin ırkçı saldırısına uğradı. İnternette yayılan görüntülerin ardından soruşturma başlatıldı.
28.11.2018 Dünya
Xiaomi Pocophone F1 satışa çıkıyor!
Xiaomi Pocophone F1 satışa çıkıyor! Kendi segmentindeki ürünlere kıyasla kullanıcılara tasarım, teknik ve donanım avantajları sunan Pocophone F1, donanımsal özellikleri ile dikkat çekiyor.
9.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Altı araç birbirine girdi: 11 yaralı
Altı araç birbirine girdi: 11 yaralı Antalya’nın Akseki ilçesinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
21.08.2018 Yaşam
Huawei Mate 20 Lite’ın teknik özellikleri sızdırıldı!
Huawei Mate 20 Lite’ın teknik özellikleri sızdırıldı! Huawei'nin merakla beklenen Mate serisinden yeni haberler mevcut. Markanın en düşük modeli olan Mate 20 Lite'ın teknik özellikleri belli oldu.
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Google'dan 'işlemcilerde güvenlik açığı' açıklaması
Google'dan 'işlemcilerde güvenlik açığı' açıklaması Google, İntel ve diğer firmaların ürettiği çiplerde ciddi güvenlik açıkları tespit ettiğini bildirdi.
4.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Beyin felcinde umut veren teknik: Sinir Transferi
Beyin felcinde umut veren teknik: Sinir Transferi Çinli bilim insanları yeni geliştirilen bir teknikle beyin felcinin uzuvlarda yarattığı hasarın anlamlı ölçüde iyileştirilebildiğini açıkladı.
25.12.2017 Sağlık
İşte yerli bilgisayarımız Poyraz!
İşte yerli bilgisayarımız Poyraz! Türk yapımı mini bilgisayar konumunda olan Poyraz, yılda sadece 3 TL'lik elektrik harcamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
15.08.2016 Bilim ve Teknoloji
Yeni bir Android açığı keşfedildi!
Yeni bir Android açığı keşfedildi! Araştırmacılar, Android telefonlarda hangi tuşlara basıldığına, ekranın neresine dokunulduğuna ve hatta kod uygulamalarına erişim sağlayan bir açık buldular.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
En iyiler arasında 3 Türk
En iyiler arasında 3 Türk Dünya Güreş Birliği, olimpiyat oyunlarına sayılı günler kala grekoromen stilde dünyanın en iyi ilk altı güreşçisini seçti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Akıllı telefon üreticilerine kötü haber!
Akıllı telefon üreticilerine kötü haber! Bir dönemin sonu geldi ve Intel, mecbur olduğu şeyi yaptı. Amerikalı teknoloji devinde bir çağ kapanırken, bazı akıllı telefon ve tablet üreticilerini de karanlık zamanlar bekliyor.
2.05.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Arm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.