Arda Ermut

Arda Ermut

Son dakika Arda Ermut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arda Ermut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arda Ermut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Ermut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda ermut gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 arda ermut haberi bulunmuştur. Tüm arda ermut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda İstanbul Finans Merkezi’nin Türkiye ekonomisi için önemli bir proje olduğunu belirten Bakan Murat Kurum, “İFM projesi sayesinde, güven ve istikrar ortamıyla birlikte global çapta kuruluşlar, uluslararası fonlar Türkiye’ye gelecek. 15 Mayıs sabahı fonlar kapınızda olacak” dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Türk Telekom'da yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi
Türk Telekom'da yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi Türk Telekom'un 31 Martta yapılan Olağan Genel Kurulunda yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlenirken, 4 milyar 954 milyon 565 bin TL temettü dağıtılacağı açıklandı.
31.03.2022 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu'ndan Türk Telekom hamlesi! İmzalar atıldı
Türkiye Varlık Fonu'ndan Türk Telekom hamlesi! İmzalar atıldı Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında, Türk Telekomünikasyon AŞ’nin toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil eden paylarını satın almak için Pay Satın Alım Sözleşmesi imzalandı.
10.03.2022 Ekonomi
Abu Dabi Prensi El Nahyan Ankara'da! Anlaşmalar imzalandı: BAE'den Türkiye'ye yatırım kararı...
Abu Dabi Prensi El Nahyan Ankara'da! Anlaşmalar imzalandı: BAE'den Türkiye'ye yatırım kararı... Cumhurbaşkanı Erdoğan - BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed arasındaki görüşme sona erdi. İki ülke arasında doğrudan yatırımları kapsayan anlaşmalar imzalandı. Abu Dabi Kalkınma Holdingi (ADQ) Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi yaptığı açıklamada, "Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye’ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırmıştır." açıklamasında bulundu. Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, aralık ayında Abu Dabi'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.
24.11.2021 Siyaset
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu" ile taltif edildi.
12.11.2021 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu yönetimine Salim Arda Ermut getirildi
Türkiye Varlık Fonu yönetimine Salim Arda Ermut getirildi Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne Salim Arda Ermut atandı.
9.03.2021 Gündem
Arda Ermut kimdir? Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılan Arda Ermut kaç yaşında, nereli?
Arda Ermut kimdir? Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılan Arda Ermut kaç yaşında, nereli? İletişim Başkanlığı, görevden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğinin sona erdiğini bildirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, görevlerinden aflarını talep eden sayın Berat Albayrak ve sayın Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyelikleri sona erdiği bildirildi. Arda Ermut ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Arda Ermut kimdir? Arda Ermut hangi görevdeydi?
27.11.2020 Gündem
Türkiye Varlık Fonu yönetiminde değişiklik
Türkiye Varlık Fonu yönetiminde değişiklik İletişim Başkanlığı: Görevlerinden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyelikleri sona ermiş, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu Cumhurbaşkanı tarafından atandı.
27.11.2020 Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması! THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılıkta ölümcül virüs önlemlerine ilişkin İstanbul Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. "Ocak başında Wuhan merkezli bu virüste Bahreyn, Çin, İran gibi ülkelerden iptal yaptık. Pekin hariç Çin için tamamen iptal edildi. Pekin için de mart itibariyle karar vereceğiz. Pekin'e uçuş yapmıyoruz." diyen Aycı, "Bilet iade ve açığa alma sürecini kolaylaştırdık. Mayıs ayına kadar olan biletleri bedelini ödemek, açığa almak gibi konularda her yerden bu hizmetleri şu anda gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Gündem
Yatırım Ofisi Başkanlığına atama
Yatırım Ofisi Başkanlığına atama Yatırım Ofisi Başkanlığına Ahmet Burak Dağlıoğlu’nun getirilmesine ilişkin Atama Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.02.2020 Gündem
Türkiye ve Katar arasında 7 anlaşma imzalandı!
Türkiye ve Katar arasında 7 anlaşma imzalandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 7 anlaşma imzalandı.
25.11.2019 Dünya
Vizyoner'19 Zirvesi'nin bu yılki teması: Dijital Gelecek!
Vizyoner'19 Zirvesi'nin bu yılki teması: Dijital Gelecek! Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilecek Vizyoner’19 zirvesi 27 Kasım'da başlıyor. Zirvenin bu yılki teması “Dijital Gelecek”.
20.11.2019 Bilim ve Teknoloji
VİZYONER19 27 Kasım’da kapılarını açıyor
VİZYONER19 27 Kasım’da kapılarını açıyor MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen “VİZYONER Zirvesi” “Dijital Gelecek” temasıyla 27 Kasım 2019 tarihinde 3.kez düzenlenecek.
14.11.2019 Gündem
Bakan Varank'tan 'uçak fabrikası' müjdesi
Bakan Varank'tan 'uçak fabrikası' müjdesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk yatırımcılara ait Aquila Havacılık şirketinin Türkiye'de de uçak fabrikası kurmayı planladığını belirterek, "Türk girişimcilerimizin dünyanın her yerinde yatırımlar yapması ve buradan elde ettikleri katma değeri Türkiye'de de uygulayarak üretebilmeleri sanayimiz açısından önemli." dedi.
21.08.2019 Bilim ve Teknoloji
THY'de İlker Aycı yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
THY'de İlker Aycı yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi Türk Hava Yolları'nın (THY) Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleşti. Genel Kurul'da yapılan oylama sonucunda THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Mehmet İlker Aycı'nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden seçilmesine oy çokluğu ile karar verildi.
28.06.2019 Ekonomi
Milli Piyango'da iddaa modeli
Milli Piyango'da iddaa modeli Milli Piyango’nun lisans haklarını 47 yıllığına devretme projesi ile Milli Piyango'da İddaa modeli uygulanmış olacak. TVF Genel Müdürü Sönmez yaptığı açıklamada, “Şubattan bugüne yabancı yatırımcılara bu konuyu anlatıyoruz, onların ihtiyacına göre dizayn ediyoruz. İlk etapta 10 yıl onlarla aynı gemideyiz. Haziranda teklif alacağız, haziran sonu temmuz başında bu işi kime vereceğimizi tespit ederiz. Devri yıl sonu itibariyle yaparız” diye konuştu.
2.05.2019 Ekonomi
Arda Ermut açıkladı: Türkiye'ye geçen yıl 13 milyar 163 milyon dolarlık doğrudan yatırım geldi!
Arda Ermut açıkladı: Türkiye'ye geçen yıl 13 milyar 163 milyon dolarlık doğrudan yatırım geldi! Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, "Türkiye, geçen yıl 13 milyar 163 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırım miktarına ulaştı. En çok yatırım yapan iki ülke Hollanda ve Azerbaycan oldu. Dünyada doğrudan yatırımların yüzde 1,5'ini almak istiyoruz. Önce 18 milyar dolara, sonra da 20-25 milyar dolar bandına ulaşmak istiyoruz"dedi.
25.02.2019 Ekonomi
2002'den beri 200 milyar dolarlık doğrudan yatırım geldi
2002'den beri 200 milyar dolarlık doğrudan yatırım geldi Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, "2002 yılına kadar Türkiye'ye gelen doğrudan yatırım toplam sadece 15 milyar dolardı. 2002'den günümüze kadar ise yaklaşık 200 milyar dolara yakın doğrudan yatırım ülkemize geldi" dedi. Böylece yatırım miktarı yaklaşık 13 kat artmış oldu.
9.11.2018 Ekonomi
Renault'dan 100 milyon avroluk yatırım
Renault'dan 100 milyon avroluk yatırım Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Renault tarafından Bursa'da kurulacak Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikasına ilişkin, "Bu yatırım proje bazlı teşvik sistemi sayesinde gerçekleşti. Bu tesisle birlikte ülkemizde ilk defa alüminyum motor bloğu üretilecek. Üretimin büyük bir bölümü ihraç edilecek. Cari açığı yıllık 2,3 milyar dolar azaltabilecek bir üretimden bahsediyorum" dedi. Renault Grubu Avrasya Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Nicolas Maure ise yatırımla ilgili "Renault Grubu, Türkiye Cumhuriyeti'nin müthiş desteğiyle bu yeni fabrikayla 100 milyon avroluk yatırım yaptı. Türkiye'de bir ilk olacak. Burada 100'den fazla kişiye iş imkanı sunulacak" ifadelerini kullandı.
19.10.2018 Ekonomi
Türkiye'ye 8 ayda 7 milyar dolar yabancı yatırım girdi
Türkiye'ye 8 ayda 7 milyar dolar yabancı yatırım girdi Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, ağustos ayı itibarıyla Türkiye'ye 7 milyar dolara yakın doğrudan yatırım girdiğini, bunun, 2017`deki rakamla aşağı yukarı aynı olduğunu belirterek, 2018`i, geçen senenin rakamı olan 11 milyar doların biraz üzerinde kapatacaklarını düşündüklerini bildirdi.
12.10.2018 Ekonomi
ABD'li devden Türkiye'ye 100 milyon liralık yatırım
ABD'li devden Türkiye'ye 100 milyon liralık yatırım Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, "Wabco ABD'li bir şirket, ABD ile olan politik durumlar şu an belli. Siyasi anlamda aynı noktada değiliz belki ama Wabco'nun yatırımı ABD'li şirketlerin Türkiye'ye güveninin devam ettiğini göstermesi açısından önemli." dedi.
11.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 13 ilde dağıtılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 13 ilde dağıtılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 13 ilde bugün aşure dağıtılacak. Cumhurbaşkanlığının özel olarak tarifini gönderdiği aşureler, valiliklerce hazırlanarak halka ikram edilecek.
23.09.2018 Gündem
Külliye’de trilyon dolarlık toplantı
Külliye’de trilyon dolarlık toplantı Trilyonlarca doları yöneten ABD’li 30 firmanın Türkiye temsilcileri bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Külliye’deki zirvede yeni yatırımların gündeme gelmesi bekleniyor
19.09.2018 Siyaset
Bu da teğet geçer
Bu da teğet geçer Başkan Erdoğan, “Bu kriz bizim krizimiz değil. 2008 yılında ‘Kriz bizi teğet geçer’ demiştim. Türkiye bu dönemi de aynı şekilde geride bırakacak” dedi. Erdoğan, keyfi zam yapanları da uyardı: Döviz artışını bahane edip zam yapanlar iflah olmayacak.
13.09.2018 Ekonomi
Milli bir vazife; maaş istemiyoruz!
Milli bir vazife; maaş istemiyoruz! Türkiye Varlık Fonu yönetim kurulu üyeleri, bünyesinde bulunmayı milli bir görev saydıkları kurumdan maaş almamaya karar verdi.
13.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arda Ermut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda ermut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.