İlker Aycı

İlker Aycı

Son dakika İlker Aycı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlker Aycı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlker Aycı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlker Aycı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilker aycı gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 ilker aycı haberi bulunmuştur. Tüm ilker aycı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Air India'nın yeni CEO'su oldu
Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Air India'nın yeni CEO'su oldu Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Air India'nın yeni CEO'su oldu. İlker Aycı yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada Air India'ya liderlik etme ayrıcalığını kabul etmekten ve Tata Group'a katılmaktan mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti.
14.02.2022 Ekonomi
THY’de devir teslim gerçekleşti
THY’de devir teslim gerçekleşti Türk Hava Yollarında (THY) İlker Aycı’dan boşalan Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığına getirilen Ahmet Bolat, devir teslim töreniyle görevi devraldı.
28.01.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu Türk Hava Yolları(THY)'nda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı görevinden istifa etti. Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi. İlk açıklamasını yapan Bolat, "84 milyon vatandaşımızın ortak değeri olan Türk Hava Yolları'nın yeni başarı hikayelerini inşallah hep birlikte yazacağız" diye konuştu.  
27.01.2022 Ekonomi
Ahmet Bolat kimdir? THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat mı oldu, Bolat'ın özgeçmişi?
Ahmet Bolat kimdir? THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat mı oldu, Bolat'ın özgeçmişi? Türk Hava Yolları'nda istifa eden İlker Aycı'nın yerine yönetim kurulu başkanlığına Ahmet Bolat'ın getirildiği iddia edildi. Peki, Ahmet Bolat kimdir? THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat mı oldu? İşte özgeçmişi…
27.01.2022 Gündem
Uçuşlar başladı mı, uçuşlar ne zaman kadar ertelendi? 26 Ocak uçuşlar iptal mi? İşte THY-Pegasus uçuş takip sistemi!
Uçuşlar başladı mı, uçuşlar ne zaman kadar ertelendi? 26 Ocak uçuşlar iptal mi? İşte THY-Pegasus uçuş takip sistemi! THY ve Pegasus uçuş sistemi sorgulanıyor, vatandaşlar uçuşlar iptal mi, başladı mı? sorularına yanıt arıyor. Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak uçuşlarına başladığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Huston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor" diye konuştu. Peki, bugün uçuş var mı?
26.01.2022 Gündem
THY İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlara başladı!
THY İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlara başladı! Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak kalkış uçuşlarına başladı. İstanbul Havalimanı'nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Houston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor" diye konuştu.
25.01.2022 Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Kazakistan'da karışıklık oldu!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Kazakistan'da karışıklık oldu! THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Kazakistan'da yaşananları anlatan İlker Aycı, "Ekip arkadaşlarımı bırakmam söz konusu olamaz. "dedi. Aycı THY'nin Avrupa'da zirveye oturduğunu ifade etti.
17.01.2022 Gündem
THY'nin 'Mega Operasyonu' belgesel oldu! Tarihi taşınma tarihi başarı getirdi
THY'nin 'Mega Operasyonu' belgesel oldu! Tarihi taşınma tarihi başarı getirdi Türk Hava Yolları (THY), 6 Nisan 2019’da sadece 32 saatte, 5 binden fazla çalışanıyla 12 bin parça malzemeyi sorunsuz olarak İstanbul Havalimanı’na taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Tarihi operasyon belgesel oldu. Belgeselin ilk gösteriminde konuşan THY Başkanı İlker Aycı, “THY, İstanbul Havalimanı’yla uçuşa geçti. Yolcuda, kargoda Avrupa’da lider olduk. 2019 gelirini de geride bıraktık” dedi.
13.01.2022 Ekonomi
THY’nın “Mega Taşınma Belgeseli” tamamlandı
THY’nın “Mega Taşınma Belgeseli” tamamlandı Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınmasının anlatıldığı “Mega Taşınma Belgeseli” tamamlandı. Taşınma Belgeseli 16 Ocak saat 21.00’da National Geopraphic’de yayınlanacak. National Geographic'te yayınlanacak belgeselin gösterimine katılan Aycı, "Mega Taşınma"nın dünya sivil havacılık tarihinin çok önemli kilometre taşlarından birisi olduğunu söyledi.
12.01.2022 Ekonomi
Sevindiren haber geldi! Kazakistan'daki Türkler yurda döndü!
Sevindiren haber geldi! Kazakistan'daki Türkler yurda döndü! Kazakistan'da çıkan olayların ardından uçuşların durdurulmasıyla Almatı'da mahsur kalan, aralarında başta uçuş ekipleri olmak üzere, iş insanları ve Türk yolcuların bulunduğu 167 kişi, THY'nin tahliye uçuşuyla İstanbul'a getirildi. İniş sonrası basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Kazakistan'a ilk giden sivil havayolu uçağı bizim uçağımız oldu" dedi.
11.01.2022 Gündem
THY Kazakistan'da mahsur kalan uçuş personelini tahliye seferiyle getiriyor
THY Kazakistan'da mahsur kalan uçuş personelini tahliye seferiyle getiriyor Türk Hava Yolları (THY), Kazakistan'da çıkan iç karışıklık nedeniyle uçuşların durdurulmasının ardından ülkede mahsur kalan uçuş ekiplerini, Türkiye'ye getirilmesi için özel bir sefer düzenleyecek. Uçuş için gerekli izinlerin alınması halinde İstanbul'dan bu gece Almatı'ya hareket edecek THY uçağının uçuş personelini alıp, yarın İstanbul'a dönmesi bekleniyor. 
7.01.2022 Ekonomi
THY’den George Clooney açıklaması: Reklam teklifimiz olmadı
THY’den George Clooney açıklaması: Reklam teklifimiz olmadı Hollywood yıldızı George Clooney'in reddettiği reklam filminin Türk Hava Yolları (THY) olduğu iddialarına THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan yanıt geldi.
26.12.2021 Ekonomi
THY ve Hava-İş Sendikası maaş zammı oranında anlaştı
THY ve Hava-İş Sendikası maaş zammı oranında anlaştı Türk Hava Yolları(THY) ve yetkili çalışan sendikası Hava-İş arasında Toplu İş Sözleşmesi(TİS) görüşmelerinde maaş zam oranında anlaşma sağlandı. Buna göre çalışanlar, yılın ilk altı ayı için enflasyon farkına ek olarak yüzde 60 maaş zammı alacak. İkinci altı aylık dönemde ise yine enflasyona farkına ek yüzde 5 daha maaş zammı yapılacak.  
23.12.2021 Ekonomi
Türkiye'nin milli otomobili TOGG ABD yolunda!
Türkiye'nin milli otomobili TOGG ABD yolunda! Türkiye'nin milli otomobili TOGG, ABD Las Vegas'taki CES 2022 fuarı için Atatürk Havalimanı'nda uçağa yüklenerek götürülüyor. TOGG'un Turkish Cargo tarafından gerçekleştirilecek küresel marka yolculuğuna oluşturulan 40 bin uçaklı 'sanal konvoy' eşlik etti.
21.12.2021 Ekonomi
Türk Hava Yollarına 3 ayrı ödül
Türk Hava Yollarına 3 ayrı ödül Türk Hava Yolları, Global Traveler dergisi okuyucularının oy verdiği okuyucu anketlerinde 5 inci kez En iyi Business Class Ödülünü kazanarak Quint Statüsüne erişti. Aynı zamanda 6'ıncı kez üst üste En İyi Havaalanı Yer Hizmetleri, 4üncü kez En iyi Kurumsal Sadakat Programı ödüllerinin de sahibi oldu.
15.12.2021 Ekonomi
THY'ye APEX'ten World Class ödülü
THY'ye APEX'ten World Class ödülü  Türk Hava Yolları (THY) APEX tarafından mutfaktaki mükemmellik, olağanüstü cömertlik, marka bütünlüğü ve güvenli seyahat dallarında World Class ödülüne layık görüldü. 
1.12.2021 Ekonomi
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu" ile taltif edildi.
12.11.2021 Ekonomi
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı Dünyada herkesten daha hızlı toparlandık" diyen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 735 milyon dolarlık net kârla pandemi öncesi dönemin dahi önüne geçtiklerini söyledi. Aycı, bunun sırrını 3 başlıkta sıraladı: 1-Yolcuya güven verdik, kimseyi mağdur etmedik. 2-Kargo ve yolcuyu bir arada taşıdık. 3-Ankara'nın desteğini aldık.
5.11.2021 Ekonomi
Protokol imzalandı! Yurt dışından gelen hastalara vize kolaylığı
Protokol imzalandı! Yurt dışından gelen hastalara vize kolaylığı İmzalar atıldı, artık sağlık hizmeti almak daha kolay olacak. Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı arasında, sağlık hizmeti almak üzere yurt dışından Türkiye'ye gelen uluslararası hastalara vize kolaylığı sağlanması amacıyla 'Sağlık Vizesi İş Birliği Protokolü' imzalandı.
15.10.2021 Sağlık
THY "Dünyanın En İyileri" arasında gösterildi
THY "Dünyanın En İyileri" arasında gösterildi Türk Hava Yolları (THY), "Dünyanın En İyileri" ödül programında dünyada en çok ülkeye uçan "En İyi 10 Uluslararası Havayolu” kategorisinde ödüle layık görüldü.
16.09.2021 Ekonomi
Bakan Muş: Hedefimiz, Türkiye'nin aldığı payı artırmak
Bakan Muş: Hedefimiz, Türkiye'nin aldığı payı artırmak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında hava kargo iş birliği protokolü imzalandı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Geçtiğimiz yıl Merkez Bankası verilerine göre yük taşımacılığında 8 milyar dolar düzeyindeki ithalatımıza karşılık, ihracatımız 10,7 milyar dolara ulaşmıştır. Temel hedeflerimiz, ülkemizin lojistik kabiliyetlerinin en etkin şekilde kullanılmasını sağlamak, Türkiye'nin lojistik hizmet ticaretinden aldığı payı artırmak" dedi.
7.09.2021 Ekonomi
THY'den maaşlara zam! Açıklama geldi, yüzde...
THY'den maaşlara zam! Açıklama geldi, yüzde... THY'den maaş zammı açıklaması geldi. Türk Hava Yolları (THY), yetkili çalışan sendikası Hava-İş(Türkiye Sivil Havacılık Sendikası) ile 2021 yılının ikinci altı aylık dilimi için maaş zam oranında anlaşma sağladı. Buna göre THY çalışanları yılın ikinci altı aylık dilimi için ilk altı ay enflasyon farkına ek olarak yüzde 10 oranında maaş zammı alacak.
10.07.2021 Ekonomi
İstanbul Havalimanı ve THY'den yeni rekorlar
İstanbul Havalimanı ve THY'den yeni rekorlar İstanbul Havalimanı ile Türk Hava Yolları (THY), günlük uçuş sayılarıyla yeni rekorlar kırmaya devam ediyor.
26.06.2021 Ekonomi
THY, 4'üncü kez Türkiye'nin en değerli markası oldu
THY, 4'üncü kez Türkiye'nin en değerli markası oldu Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın 2021 yılı "TURKEY100-Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında, THY, 4'üncü kez "Türkiye'nin En Değerli Markası" oldu.
9.06.2021 Ekonomi
THY'den yoğun sefer açıklaması!
THY'den yoğun sefer açıklaması! Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, yeni destinasyon ve uçaklarla salgın dönemi öncesinden daha yoğun sefer yapacaklarını bildirdi.
5.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İlker Aycı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilker aycı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.