Arabuluculuk Sınavı

Arabuluculuk Sınavı

Son dakika arabuluculuk sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arabuluculuk sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arabuluculuk sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arabuluculuk Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arabuluculuk sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 arabuluculuk sınavı haberi bulunmuştur. Tüm arabuluculuk sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün ne sınavı var, hangi sınav yapılacak? 10 Aralık sınav takvimi!
Bugün ne sınavı var, hangi sınav yapılacak? 10 Aralık sınav takvimi! 10 Aralık Cumartesi günü ne sınavı olduğu merak ediliyor. Çevresinde sınava girecek olan vatandaşlar Bugün hangi sınav var, 10 Aralık hangi sınav yapılacak? Sorularına yanıt arıyor.
10.12.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 Arabuluculuk Sınavı soru ve cevap anahtarı yayımlandı! İşte Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı kitapçıkları!
ÖSYM duyurdu! 2022 Arabuluculuk Sınavı soru ve cevap anahtarı yayımlandı! İşte Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı kitapçıkları! ÖSYM duyurdu! 4 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavının (2022-Arabuluculuk) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı yayınlandı. İşte Adalet Bakanlığı 2022 Arabuluculuk Sınavı’nda çıkmış sorular!
4.12.2022 Eğitim
2022 Arabuluculuk sınavı saat kaçta bitiyor? Arabuluculuk sınavından en erken saat kaçta çıkılır?
2022 Arabuluculuk sınavı saat kaçta bitiyor? Arabuluculuk sınavından en erken saat kaçta çıkılır? 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavına (2022-Arabuluculuk) bugün gerçekleştirilecek. Adaylar sınava ilişkin bilgileri, sınavın sona ereceği saati merak ediyor. Peki, Arabuluculuk sınavı ne zaman, saat kaçta? Arabuluculuk sınavı saat kaçta bitiyor? Arabuluculuk sınavından en erken saat kaçta çıkılır? Sınavın soru ve cevapları ne zaman açıklanır? Arabuluculuk sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
4.12.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 Arabuluculuk sınavı giriş belgeleri açıklandı!  Arabuluculuk sınavı ne zaman?
ÖSYM duyurdu! 2022 Arabuluculuk sınavı giriş belgeleri açıklandı! Arabuluculuk sınavı ne zaman? ÖSYM, 2022 Arabuluculuk sınav yerlerini açıkladı. Aralık ayında uygulanacak Arabuluculuk sınavı için hazırlıklar tamamlanırken sınava girecek adaylar da, Arabuluculuk sınavı ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Arabuluculuk sınavı ne zaman, saat kaçta? Arabuluculuk sınavı nasıl olacak, kaç soru sorulacak? Arabuluculuk sınav yerleri nereden öğrenilir? İşte 2022 Arabuluculuk sınavı giriş belgesi alma ekranı ve sınava ilişkin bilgiler…
27.11.2022 Personel Alımı
Arabuluculuk sınavı başvuru ekranı! Arabuluculuk sınavı başvuru şartları nelerdir, başvuru ücreti ne kadar?
Arabuluculuk sınavı başvuru ekranı! Arabuluculuk sınavı başvuru şartları nelerdir, başvuru ücreti ne kadar? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 4 Aralık’ta düzenlenecek Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı’na (2022-Arabuluculuk) başvurular, 19 - 26 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Peki, Arabuluculuk sınavı başvuru şartları nelerdir, başvuru ücreti ne kadar?
19.10.2022 Eğitim
Arabuluculuk Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Arabuluculuk sınavına kimler girebilir?
Arabuluculuk Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Arabuluculuk sınavına kimler girebilir? Adalet Bakanlığı duyurdu! Arabuluculuk Sınavı'na ön başvurular başlıyor. Başvurular 20 Eylül Salı gününe kadar elektronik ortamda alınacak. Peki, Arabuluculuk Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Arabuluculuk sınavına kimler girebilir? Arabuluculuk kimler yapabilir? Arabulucu nasıl olunur? İşte Arabuluculuk sınav ilanı!
23.08.2022 Personel Alımı
AK Partili Ali İhsan Yavuz: Son iki gün çalışabildim!
AK Partili Ali İhsan Yavuz: Son iki gün çalışabildim! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un, arabuluculuk sınavını kazanamaması dün sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Yavuz, “Çoğu paylaşımı tiye alıyorum. Arkadaşlarımla gülüyorum ama bazılarının art niyetli olduğunu da düşünüyorum” dedi.
12.12.2019 Siyaset
Bakan Gül: Milletvekillerinin daha çok çalışması gerekecek
Bakan Gül: Milletvekillerinin daha çok çalışması gerekecek Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, milletvekillerinin 'arabulucu' sınavını geçememesi ile ilgili, "Milletvekillerinin daha çok çalışmaları gerekecek" dedi.
11.12.2019 Siyaset
Vekiller arabuluculuk sınavında döküldü!
Vekiller arabuluculuk sınavında döküldü! Adalet Bakanlığı’nın arabuluculuk sınavına giren 200 milletvekilinden hiçbiri, 91 barajını geçemedi. Aylar boyunca ellerinde hukuk kitaplarını düşürmeyen ve bir kısmı özel kursa giden vekiller barajı yüksek buldu.
11.12.2019 Siyaset
Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı! 2019 Arabuluculuk sınav sonuçları sorgulama ekranı
Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı! 2019 Arabuluculuk sınav sonuçları sorgulama ekranı Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı, öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sona erdi. 24 Kasım’da gerçekleştirilen, Arabuluculuk sınav sonuçlarının sonuçları sorgulama ekranı haberimizde.
10.12.2019 Eğitim
Açılan 289 fiili darbe  davasının 271'i karara bağlandı
Açılan 289 fiili darbe davasının 271'i karara bağlandı Adalet Bakanlığı Sözcüsü Ertuğrul Çekin, "Açılan 289 fiili darbe davasının 271'i karara bağlanmıştır."
10.12.2019 Gündem
2019 Arabuluculuk sınavı ne zaman? Arabuluculuk sınav girişi belgesi nasıl alınır?
2019 Arabuluculuk sınavı ne zaman? Arabuluculuk sınav girişi belgesi nasıl alınır? Arabuluculuk sınavı başvuruları tamamlandı, şimdi adaylar sınav heyecanı yaşıyor. Adalet Bakanlığı tarafından açılan 5 bin ara bulucu alımı için Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi sınav yapılacak. Peki, 2019 Arabuluculuk sınavı ne zaman? Arabuluculuk sınav girişi belgesi çıktı mı?
22.11.2019 Eğitim
Arabuluculuk sınavına başvuru süresi uzatıldı
Arabuluculuk sınavına başvuru süresi uzatıldı Adalet Bakanlığınca, 2 Eylül'de sona ereceği duyurulan 2019 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Yazılı Sınavı başvurularının, yoğun ilgi nedeniyle 6 Eylül Cuma günü saat 23.59'a kadar uzatıldığı bildirildi.
3.09.2019 Eğitim
Arabuluculuk sınavı 24 Kasım'da yapılacak
Arabuluculuk sınavı 24 Kasım'da yapılacak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, arabuluculuk sınavının 24 Kasım'da yapılacağını bildirdi.
2.08.2019 Gündem
Ocakta 13 bin kişilik arabulucu ordusu
Ocakta 13 bin kişilik arabulucu ordusu 2017 yılının ocak ayında çalışma hayatını ilgilendiren devrim gibi bir düzenleme yürürlüğe girecek... Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Öztatar, "Haziran ayında arabuluculuk sınavı yapacağız. Bu sınav için şimdiden 7 bin kişi başvurdu. Bu süreç sonunda yaklaşık 13 bin kişi Türkiye’de arabuluculuk yapacak" dedi.
30.05.2016 Ekonomi
Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak? ÖSYM 2022 Arabuculuk sınav sonuçları sorgulama ekranı!
Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak? ÖSYM 2022 Arabuculuk sınav sonuçları sorgulama ekranı! Arabuculuk sınav sonuçları için gözler ÖSYM duyuru sayfasına yöneldi. 4 Aralık’ta tarihinde tek oturum şeklimde sınava giren adaylar gözlerini arabuculuk sınav sonuçlarına çevirdi. Hukuk Fakültesi mezunu ve en az 5 yıllık deneyime sahip olan kişilerin girdiği sınavda başarılı sayılmak için 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 70 (yetmiş) puan almak gerekiyor. Peki Arabuculuk sınav sonuçları açıklandı mı, bugün saat kaçta, ne zaman açıklanacak? ÖSYM Arabuculuk sınavı sonuçları sorgulama ekranı linki ve diğer detaylar…
4.01.2023 Eğitim
2023 ÖSYM sınav takvimi! ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak, 2023 KPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi 2023 yayımlandı mı?
2023 ÖSYM sınav takvimi! ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak, 2023 KPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi 2023 yayımlandı mı? ÖSYM sınav takvimi 2023 araştırması başladı. KPSS lisans oturumunun sonucu beklenirken 2023 ÖSYM sınav takvimi de sorgulanmaya başlandı. ALES, YDS, YÖKDİL, YKS, KPSS, LGS, DGS,TUS gibi sınavlara girecek adaylar, sınav takvimi yakından takip ediyor. Peki, ÖSYM 2023 Sınav Takvimi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS ne zaman?
21.10.2022 Eğitim
İşçi - işveren milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ve işe iade ile ilgili flaş açıklama
İşçi - işveren milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ve işe iade ile ilgili flaş açıklama Milyonlarca çalışan ve işvereni doğrudan ilgilendiriyor.Tazminat, işe iade va çeşitli alacakları kapsıyor. Birçok çalışan işten çıkarıldığında işe iade talebiyle dava açıyordu. Tazimat ödemelerinin eksik yapılması da dava açıklan konular arasında bulunuyordu. Ancak 2018 yılında yapılan düzenleme ile işçi işveren arasındaki alacak davalarında arabulucuya başvuru zorunluluğu başladı. Arabulucu başvurusunda ve uzlaşılamaması halinde düzenlenecek tutanakta alacak kalemlerinin tek tek sayılması gerekiyor. Başvuruda ve tutanakta yer almayan alacaklar için dava açılamıyor. Arabulucu ile sonuç alınamaması durumunda dava yolu açılıyor.
28.07.2022 Çalışma Hayatı
Yargı reformu kapsamında İnsan Hakları Eylem Planı tamamlandı
Yargı reformu kapsamında İnsan Hakları Eylem Planı tamamlandı Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı İnsan Hakları Eylem Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2 Mart'ta açıklanacak. Eylem Planının açıklanmasının ardından Yargı Reformu Strateji Belgesi çerçevesinde sunulacak yeni yargı paketleriyle plan kapsamındaki faaliyetler yasalaşacak, yeni uygulamalar devreye girecek.
28.02.2021 Siyaset
Sağlık Astsubaylarına ek ödeme verilecek mi?
Sağlık Astsubaylarına ek ödeme verilecek mi? TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı kadrolarında görevli personelin tecrübelerinden daha uzun süreli ve etkin şekilde yararlanılması, özlük haklarının iyileştirilmesi gibi düzenlemeleri içeren TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Sağlık astsubaylarına ek ödeme mi verilecek?
28.01.2021 Çalışma Hayatı
Bakan Gül'den nafaka tartışmalarıyla ilgili açıklama!
Bakan Gül'den nafaka tartışmalarıyla ilgili açıklama! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Gül, kadına şiddetle ilgili "Bu tür olaylara sıfır toleransla yaklaşıyoruz" dedi. Süresiz nafaka tartışmalarıyla ilgili de konuşan Bakan Gül, bu konuda "Nafaka konusunda temel kadının mağdur olmamasıdır. Bizim görüşümüz kadını mağdur etmeden bir süre verilmesi" ifadelerini kullandı.
6.09.2019 Siyaset
Yargıda yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!
Yargıda yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! Yargı Reformu Stratejisi tanıtım toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tutuklama tedbirinin ölçülü olması için adımlar atıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca, "Hukuk fakültelerinin eğitim süresi 5 yıla çıkartılırken, kontenjanları ise azaltılacak" açıklamasında bulundu.
30.05.2019 Siyaset
Bakan Gül: En fazla Kürt oyunu alan AK Parti'dir
Bakan Gül: En fazla Kürt oyunu alan AK Parti'dir Adalet Bakanı Gül, konuk olduğu Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Gül, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin "Kararsız vatandaşlarımız artık 'Maceraya girecek halimiz yok, tecrübe ve istikrarın yanındayız' diye güçlü desteğini ifade ediyor." dedi.
25.03.2019 Gündem
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti...
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti... Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 9 bakanlığın teşkilat yapılanmasındaki Hukuk Müşavirlikleri kaldırılarak Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlükleri kuruldu. Ulaştırma türlerinde meydana gelen belirgin bir etkiye sahip kaza veya olayları araştırmak ve incelemek üzere "Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığı" kurulacak. Söz konusu başkanlık bünyesinde oluşturulacak 7 kişilik "Değerlendirme Heyeti" kara, hava ve deniz ulaşımındaki önemli kaza veya olayları mercek altına alacak.
10.01.2019 Ekonomi
'Sokak lambamız yanmıyor, çözün'
'Sokak lambamız yanmıyor, çözün' Kamu Denetçiliği Kurumu’nun (Ombudsmanlık) işi başından aşkın. 3 yılda 18 bin dosyaya bakan kuruma Türkiye’nin dört bir yanından şikâyet yağıyor. Aralarında oldukça ilginç konuların olduğu başvuruların 17 bini çözüme kavuşturuldu, 284 dosyaya ‘ret’ kararı çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arabuluculuk Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arabuluculuk sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.