Ceyhan eski Belediye Başkanı Alemdar Öztürk gözaltına alındı
Ceyhan eski Belediye Başkanı Alemdar Öztürk gözaltına alındı Görevden alınan Ceyhan eski Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte 11 kişi gözaltına alındı. Öztürk ve gözaltına alınan 11 kişinin FETÖ'ye belediyeden kaynak aktarıp finans sağladıkları iddia ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ak Parti'li Boydak oldu
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ak Parti'li Boydak oldu Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün 15 Haziran'da İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından, Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilliği seçimi yapıldı. AK Parti Ceyhan İlçe Kurucu Başkanı, Belediye Meclisi üyesi Ali Alper Boydak 22 oyla başkan vekili oldu.
23.06.2017 Siyaset
Başkanın eşi o görevi bıraktı
Başkanın eşi o görevi bıraktı AK Parti’nin ihracı için disiplin kuruluna sevk ettiği Adana’nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ’Kamu vicdanını rahatlatma’ adına Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü olan eşi Hatice Kübra Öztürk ve İmar Müdürü Gözde Sümer’in istifa ettiğini, Toplum Yararına Çalışma Programları’nda işçilerin alınmasından sorumlu Yalçın Küspeci’nin ise görevden alındığını kaydetti...
29.09.2021 Gündem