Al Nasr

Al Nasr

Son dakika Al Nasr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Al Nasr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Al Nasr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Al Nasr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan al nasr gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 al nasr haberi bulunmuştur. Tüm al nasr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Pendikspor karşısında 3 puanı 2 goller aldı
Galatasaray Pendikspor karşısında 3 puanı 2 goller aldı Galatasaray, Süper Lig’in 14’üncü haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 69’uncu dakikada Bakambu ve 82’nci dakikada Ziyech kaydetti. Bu sonucun ardından Sarı-kırmızılı ekip, ligdeki 12’nci galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla 37 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Pendikspor ise 7’nci mağlubiyetini yaşadı ve 13 puanla 16’ncı sırada kaldı.
2.12.2023 Pendik Spor
Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'in yanına gidiyor
Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'in yanına gidiyor Galatasaray'da kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Yunus Akgün, Nantes yolunda...
27.07.2023 Galatasaray
Galatasaray, Bakambu'nun maliyetini açıkladı
Galatasaray, Bakambu'nun maliyetini açıkladı Galatasaray, Cedric Bakambu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.
23.07.2023 Galatasaray
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi Süper Lig'de Bursaspor'da oynayan daha sonra Villarreal, Marsilya ve Olympiakos gibi kulüplerde forma giyen Cedric Bakambu Galatasaray'da...
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray Cedric Bakambu ile anlaşmaya vardı
Galatasaray Cedric Bakambu ile anlaşmaya vardı Al-Nasr'a yeni imza atmasına rağmen Suudi Arabistan'daki futbol ortamını beğenmeyen Cedric Bakambu Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı.
17.07.2023 Galatasaray
Arabistan'ı görünce hemen Galatasaray'a haber yolladı
Arabistan'ı görünce hemen Galatasaray'a haber yolladı Al Nasr'a yeni imza atmasına rağmen Suudi Arabistan'da yapamayacağını anlayan Cedric Bakambu'nun Galatasaray'a haber yolladığı öğrenildi.
14.07.2023 Galatasaray
Resmen geri dönüyor Sergen Yalçın dönemi başlıyor
Resmen geri dönüyor Sergen Yalçın dönemi başlıyor En son Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takımdan ayrılan Sergen Yalçın'ın yorumculuk yapacağı ortaya çıktı.
26.06.2022 Futbol
İnanılmaz ters köşe! Fatih Terim'le görüştüler Sergen Yalçın'ın işini bitirdiler
İnanılmaz ters köşe! Fatih Terim'le görüştüler Sergen Yalçın'ın işini bitirdiler Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra birçok kulüpten teklif almasına karşın en ciddi görüşmeyi Talisca ve Aboubakar'ın takımıyla yapan Fatih Terim'e şok bir haber geldi. Suudi Arabistan ekibinin Terim'le köprüleri atıp yıllık 5 milyon euro karşılığında Sergen Yalçın'la anlaşmaya vardığı iddia edildi.
12.06.2022 Futbol
Abdullah Avcı'dan Maicon'a veto!
Abdullah Avcı'dan Maicon'a veto! Trabzonspor, kendilerine teklif edilen Brezilyalı stoper Maicon'u veto etti.
14.08.2021 Trabzonspor
Maicon'u Trabzonspor'a teklif ettiler
Maicon'u Trabzonspor'a teklif ettiler Galatasaray'ın eski Brezilyalı stoperi Maicon'u Trabzonspor'a teklif ettiler.
13.08.2021 Trabzonspor
Al ıttıhad'dan flaş Aboubakar açıklaması
Al ıttıhad'dan flaş Aboubakar açıklaması Al-Ittihad'ın başkanı Anmar Al-Haili, Vincent Aboubakar'la ilgilenmediklerini açıkladı.
4.06.2021 Beşiktaş
Cimbom transferde bombayı patlattı
Cimbom transferde bombayı patlattı Galatasaray, tecrübeli kanat forvet Ahmed Musa ile anlaşmak üzere...
8.11.2020 Galatasaray
Çok tartışılacak transfer
Çok tartışılacak transfer Kontratı elinde olan Ahmed Musa Galatasaray'ın transfer gündemine geldi.
3.11.2020 Galatasaray
MSB: Al-Nasr Tatbikatı başarıyla tamamlandı
MSB: Al-Nasr Tatbikatı başarıyla tamamlandı Milli Savunma Bakanlığı, 10 Ekim'de başlayan Al-Nasr Tatbikatının başarıyla tamamlandığını açıkladı.
2.11.2020 Gündem
İnanılmaz teklif! Mesut da şaşırdı
İnanılmaz teklif! Mesut da şaşırdı Arsenal ile yollarını ayırmaya hazırlanan Mesut Özil'e 20 milyon euro'luk teklif geldi.
12.10.2020 İngiltere
Giuliano Başakşehir'de sahaya çıkamayacak!
Giuliano Başakşehir'de sahaya çıkamayacak! Başakşehir'in yeni Brezilyalı transferi Giuliano için ilginç bir iddia ortaya atıldı.
8.10.2020 Başakşehir
Galatasaray'da flaş Belhanda gelişmesi! Bu sefer gidiyor
Galatasaray'da flaş Belhanda gelişmesi! Bu sefer gidiyor Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Younes Belhanda için Arap takımları devrede.
7.10.2020 Galatasaray
Fenerbahçe'de Giuliano transferi için sıcak saatler
Fenerbahçe'de Giuliano transferi için sıcak saatler Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Giuliano'nun transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor...
29.08.2020 Fenerbahçe
Al Nasr, Maicon'u getirmek için uçak ayarladı!
Al Nasr, Maicon'u getirmek için uçak ayarladı! Galatasaray’a geri dönen Maicon için Suudi Arabistan’dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.
30.07.2020 Galatasaray
Giuliano davası CAS'a taşındı!
Giuliano davası CAS'a taşındı! Fenerbahçe, 2018 yazında 10,5 milyon euro karşılığında Al Nasr'a sattığı Giuliano'nun 6,2 milyon euroluk transfer taksitini alamadığı için Suudi kulübüne ihtarname göndermişti. Söz konusu davanın Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a taşındığı ortaya çıktı.
29.07.2020 Fenerbahçe
Maicon takımına veda etti, dönüyor...
Maicon takımına veda etti, dönüyor... Sarı kırmızılıların Al Nasr'a kiraladığı Brezilyalı stoper Maicon takımdan ayrıldığını ve Galatasaray'a geri döneceğini açıkladı.
26.07.2020 Galatasaray
Alvaro Negredo'nun yeni takımı belli oldu
Alvaro Negredo'nun yeni takımı belli oldu Bir dönem Beşiktaş forması giyen Alvaro Negredo'nun yeni takımı belli oldu. Al Nasr ile sözleşmesi bitecek 34 yaşındaki golcü La Liga'ya yükselen Cadiz ile anlaşmaya vardı.
13.07.2020 Futbol
Galatasaray'da bir ayrılık daha!
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Onyekuru'yu kaybeden Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanabilir. Suudi Arabistan ekibi Al Nasr, Younes Belhanda için Sarı-Kırmızılılar'la görüşecek.
5.07.2020 Galatasaray
Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor
Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor Al-Nasr’dan 5 aydır maaş alamayan Sambacı, FIFA’ya başvurdu. Menaceri D’Avila, serbest kalmaya hazırlanan Giuliano için müjdeyi verdi: Türkiye’ye dönebilir.
24.06.2020 Fenerbahçe
Galatasaray'da Yuto Nagatomo ayrılıyor
Galatasaray'da Yuto Nagatomo ayrılıyor 2017/2018 sezonunun devre arasında Inter'den Galataaray'a transfer olan ve o dönemki başarılarda büyük pay sahibi olan Yuto Nagatomo kulüpten ayrılıyor.
10.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Al Nasr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki al nasr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.