Maicon

Maicon

Son dakika maicon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maicon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maicon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maicon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maicon gelişmeleri de dahil olmak üzere 703 maicon haberi bulunmuştur. Tüm maicon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onun için 'Cimbom10 yıl stoper aramaz' diyorlardı! Arda Turan'ı geçti 'G.Saray'ın bidonu' olmayı seçti
Onun için 'Cimbom10 yıl stoper aramaz' diyorlardı! Arda Turan'ı geçti 'G.Saray'ın bidonu' olmayı seçti Bir dönem Galatasaray'ın yedek kulübesinde oturan ve ara ara 'Maicon'un yerine oynatılmalı' yakıştırmaları alan 22 yaşındaki stoperin son halini görenler resmen dehşete düştü. Daha 22 yaşında olmasına rağmen kilo problemi yaşayan ve 35 yaşındaki Arda Turan'ı aratan futbolcunun sosyal medyada 'Galatasaray'ın bidonu' eleştirilerini aldığı görülürken, sezon başındaki kiralık gönderilen genç ismin TFF 1.Lig'de bile başarılı olamaması kafalarda soru işareti bıraktı.
4.03.2022 Galatasaray
Abdullah Avcı'dan Maicon'a veto!
Abdullah Avcı'dan Maicon'a veto! Trabzonspor, kendilerine teklif edilen Brezilyalı stoper Maicon'u veto etti.
14.08.2021 Trabzonspor
Maicon'u Trabzonspor'a teklif ettiler
Maicon'u Trabzonspor'a teklif ettiler Galatasaray'ın eski Brezilyalı stoperi Maicon'u Trabzonspor'a teklif ettiler.
13.08.2021 Trabzonspor
FIFA'dan Galatasaray'a büyük müjde! 1,4 milyon euro...
FIFA'dan Galatasaray'a büyük müjde! 1,4 milyon euro... Galatasaray, sezon başında Al Nassr'a sattığı ancak ücretin bir kısmını alamadığı Maicon transferinde mutlu sona ulaştı. FIFA, Suudi Arabistan kulübünün ücretin kalan bölümü olan 1,4 milyon euroyu sarı-kırmızılılara ödemesine hükmetti.
21.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş Diagne kararı
Galatasaray'dan flaş Diagne kararı Belhanda ve Diagne için Katar’dan iki takım, üçer milyon Euro önerdi. Teklifi az bulan G.Saray, Faslı oyuncu için 5 milyon Euro istedi, golcüsünü ise bırakmayacaklarını iletti.
11.09.2020 Galatasaray
Transferde herkes 10'u bekliyor!
Transferde herkes 10'u bekliyor! Belhanda satışının bir türlü gerçekleşmemesi, bonservisle yapılacak transferleri geciktiriyor. Şu ana kadar sadece Maicon’dan 1.4 milyon Euro gelir elde eden Sarı- Kırmızılılar’ın gözü Faslı yıldızın gidişinde...
15.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan 60 milyon TL'lik ödeme!
Galatasaray'dan 60 milyon TL'lik ödeme! Yaklaşık 60 milyon TL’lik para futbolcuların maaş ödemelerinde ve bonservis taksitlerinde kullanıldı. Feghouli dahil tüm oyuncuların imzaladığı borçsuzluk kağıdı da UEFA’ya yollandı.
2.08.2020 Galatasaray
Galatasaray, Maicon'un ayrılığını KAP'a bildirdi!
Galatasaray, Maicon'un ayrılığını KAP'a bildirdi! Galatasaray, Maicon'u 1 milyon 430 bin euro bedelle Al Nassr'a verdiğini açıkladı
1.08.2020 Galatasaray
Maicon resmen Al Nassr'da!
Maicon resmen Al Nassr'da! Galatasaray ile Suudi Arabistan kulübü Al Nassr arasında Maicon pazarlığı sona erdi. Brezilyalı futbolcunun 1.5 yıllık kiralama süresi sona ererken, taraflar 2 haftadır bonservis konusunu çözüme kavuşturmaya çalışıyordu. Araplar, Maicon'un bonservisinin Galatasaray'dan alındığını açıkladı.
31.07.2020 Galatasaray
Al Nasr, Maicon'u getirmek için uçak ayarladı!
Al Nasr, Maicon'u getirmek için uçak ayarladı! Galatasaray’a geri dönen Maicon için Suudi Arabistan’dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.
30.07.2020 Galatasaray
Kenan Karaman imzayı bekliyor!
Kenan Karaman imzayı bekliyor! Sarı-Kırmızılı kulüple her konuda anlaşma sağlayan Kenan Karaman, resmi imza için kulüpler arasındaki mutabakatı bekliyor. Galatasaray, 26 yaşındaki golcünün 2 milyon Euro’luk çıkış bedelini ödemeye hazırlanıyor
30.07.2020 Futbol
Maicon takımına veda etti, dönüyor...
Maicon takımına veda etti, dönüyor... Sarı kırmızılıların Al Nasr'a kiraladığı Brezilyalı stoper Maicon takımdan ayrıldığını ve Galatasaray'a geri döneceğini açıkladı.
26.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'da gündem Victor Ruiz! Marcao'nun yerine...
Galatasaray'da gündem Victor Ruiz! Marcao'nun yerine... Galatasaray, Beşiktaş ile yollarını ayıran Victor Ruiz'i kadrosuna katmayı planlıyor. Boşa çıkan 31 yaşındaki İspanyol stoperin, sarı kırmızılı ekibin teklifine oldukça sıcak yaklaştığı öne sürüldü.
25.07.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan transfer için Bernard Mensah operasyonu
Galatasaray'dan transfer için Bernard Mensah operasyonu Galatasaray, bir süredir Beşiktaş’la görüşme halinde olan Kayserisporlu Bernard Mensah için harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılılar, yapılacak ilk oyuncu satışının bütçesini Ganalı futbolcunun transferine ayıracak.
21.07.2020 Galatasaray
Galatasaray operasyona başlıyor! Sürpriz ayrılık...
Galatasaray operasyona başlıyor! Sürpriz ayrılık... Sezon sonunda takımdaki 4 kiralık yabancının (Onyekuru, Lemina, Seri, Andone) kontratı biterken, kiralık giden 4 yabancı (Maicon, Diagne, Babel, Ozornwafor) geri dönecek. En büyük sürpriz ise Belhanda’da yaşanabilir.
3.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'a çifte piyango!
Galatasaray'a çifte piyango! Telles’in PSG’ye satışından kasasına 1.850 milyon Euro koyacak olan Aslan’a bir müjde daha. Sarı-Kırmızılılar’ın 1.5 yıllığına kiralık gönderdiği Maicon da Al Nasr’da kalıyor. Deneyimli stoperden 3 milyon Euro bonservis gelecek.
31.05.2020 Galatasaray
Galatasaray'a Alex Telles ve Maicon'dan piyango!
Galatasaray'a Alex Telles ve Maicon'dan piyango! Galatasaray, eski yıldızı Alex Telles'ten anlaşma gereği 4 milyon Euro elde edecek. Cimbom, Sambacı stope ri Maicon'un Al Nassr'a satışından da 3 milyon Euro kazanacak. İşte detaylar...
9.05.2020 Galatasaray
Al-Nasr Belhanda'yı transfer etmek istiyor
Al-Nasr Belhanda'yı transfer etmek istiyor 1 senedir Belhanda’yı renklerine bağlamaya çalışan Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr, yazın yine Galatasaray’ın kapasını çalacak.
27.04.2020 Galatasaray
Monaco, Henry Onyekuru'nun bedelini belirledi
Monaco, Henry Onyekuru'nun bedelini belirledi Corona virüsü (Covid-19) salgını sebebiyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, önceliğini Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru'dan yana kullanacak. Amaç, Monaco’nun belirlediği 13 milyon Euro’luk bedeli düşürüp eldeki isimleri satarak Onyekuru’yu almak.
15.04.2020 Galatasaray
Galatasaray'a Maicon piyangosu!
Galatasaray'a Maicon piyangosu! Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Al Nassr'a kiraladığı Maicon'un performansından memnun kalan Arap ekibi, sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı. Brezilyalı stoperin bonservisini almak isteyen Al Nassr'ın yaklaşık 4 milyon avro (26 milyon TL) gözden çıkardığı öğrenildi.
16.02.2020 Galatasaray
Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş...
Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş... Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan, "Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra Samet hoca Beşiktaş'ın başına geçti. Samet hoca, 'Salih tüh kaçırdım seni, ben olsam Beşiktaş'a gelirdin' dedi. 'Hocam kısmet değilmiş' dedim. Samet Aybaba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce Beşiktaş'ın başında olsaydı o zaman Beşiktaş'a gidebilirdim. Çünkü bana takımda formayı veren Samet hocaydı. Onun için Beşiktaş'ı tercih edebilirdim" dedi.
12.01.2020 Alanyaspor
Galatasaray'da Maicon davası kaybedildi
Galatasaray'da Maicon davası kaybedildi Galatasaray'a bir kötü haber de Brezilyalı eski stoperi Maicon'dan geldi.
20.12.2019 Galatasaray
Galatasaray'da Diagne sürprizi! Geri dönüyor
Galatasaray'da Diagne sürprizi! Geri dönüyor Kötü gidişe son vermek adına bütün umutlarını ara transfer dönemine bağlayan Galatasaray yönetimi, dört eski oyuncuyu geri getirme konusunda görüş birliğine vardı. Bu isimler arasında Club Brugge'ün kadro dışı bıraktığı Mbaye Diagne de var.
25.11.2019 Galatasaray
Mariano'dan itiraf: Deprem, Fenerbahçe ve transfer...
Mariano'dan itiraf: Deprem, Fenerbahçe ve transfer... Galatasaray'ın 33 yaşındaki sağ beki Mariano, ESPN'in Brezilya edisyonuna verdiği röportajda çok ses getirecek açıklamalar yaptı. Tecrübeli savunmacı; İstanbul'daki deprem, Türkiye'deki ilk zamanları, Fenerbahçe derbisi ve geleceğiyle ilgili flaş itiraflarda bulundu.
28.09.2019 Galatasaray
Galatasaraylı Mariano: Transferlerine üzüldüm!
Galatasaraylı Mariano: Transferlerine üzüldüm! Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano Filho, "Aramıza yeni arkadaşlarımız katılabilir. Bundan önce yapılan transferlerin hepsi kaliteli ve iyi oyuncular. Avrupa'da da mücadele edeceğimiz için böyle geniş bir kadro kurmamız gerekiyor. Ancak genel olarak hem bizim hem de rakiplerimizin yaptığı transferler ligin kalitesinin artması anlamında mutlaka daha iyi olacaktır" dedi.
26.07.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Maicon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maicon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.