Akçay

Akçay

Son dakika akçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.626 akçay haberi bulunmuştur. Tüm akçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu Antalya'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa değeri 75 milyon lira olan, 3 milyon şişeden fazla, toplam 175 ton kaçak içki ele geçirildi. Cumhuriyet tarihinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilen operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.
30.12.2023 Gündem
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı
Küçükçekmece'de kulüp başkanına silahlı saldırı; Hazırlıklı gelinmiş bir saldırı Küçükçekmece'de, Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, otopark işletmeciliği yapan kiracısının yakını Levent Kalaycı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Levent Kalaycı, 9 el ateş ettikten sonra kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bacağına isabet eden 4 kurşun ile yaralanan kulüp başkanı Ahmet Ulaş, hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin saldırının ardından elinde silahla kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.12.2023 Gündem
Erkan imzalı 200 TL banknotlar tedavüle verildi! Piyasaya sürülecek
Erkan imzalı 200 TL banknotlar tedavüle verildi! Piyasaya sürülecek Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Başkan Hafize Gaye Erkan imzalı 200 TL banknotların tedavüle verildiğini duyurdu.
7.12.2023 Ekonomi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi Şırnak'ta, Gabar Dağı'ndaki Şehit Esma Çevik Petrol Sahası’nda faaliyete geçen yeni kuyuyla üretim kapasitesi 27 bin varile ulaştı. Vali Cevdet Atay, "Bu yılın sonunda açılacak kuyularla beraber 35 bin varile ulaşacağız. Ana hedefimiz 100 kuyuda 100 bin varil. İnşallah 2024 yılının sonunda da bu hedefimize ulaşacağız. 14 kuyuda sondaj, 30 kuyuda da lokasyon çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
6 kurşunla öldürüldü, kuyuya atılıp üstü betonla kapatıldı! Sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
6 kurşunla öldürüldü, kuyuya atılıp üstü betonla kapatıldı! Sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 6 kurşunla vurularak öldürülen Bahtiyar Akçay’ın cesedinin halı fabrikasındaki kuyuya atıldığı ve üzerinin betonla kapatıldığı olaya ilişkin maktulün yakın arkadaşı tutuklu sanık Nadir Ün’ün cezai ehliyeti tam çıktı. Nadir Ün ağlayarak yaptığı savunmasında, "Benim akıl sağlığım yerinde. Ancak psikolojim iyi değil. Pandemi sürecinde de yeterli sağlık desteği alamadım. Maktulün olay esnasında hakareti nedeniyle anlık öfke patlaması yaşadım" diye konuştu.
9.11.2023 Gündem
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
Kredi kartı faizi oranı değişecek mi? Gözler Merkez Bankası'na çevrildi
Kredi kartı faizi oranı değişecek mi? Gözler Merkez Bankası'na çevrildi Hafta başında bankalara TL’yi güçlendirmek için yeni KKM talimatları gönderen Merkez Bankası’nın bugünkü PPK kararları merakla bekleniyor. TL’yi güçlendirme yönündeki ekonomi yönetimi demeçlerinden yola çıkan uzmanlar, Merkez’in 250 ila 500 baz puan arasında faiz artışı kararı alacağı tahmininde bulunuyor. Politika faizindeki artış kredi kartı faizi ile gecikme faizini direk etkilediği için vatandaşın gözü de kredi kartı faizlerinde.
21.09.2023 Ekonomi
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor?
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor? Veda Mektubu neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi 24. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir final iddiaları vardı ancak yapımcıdan net bir açıklama gelmemişti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Veda Mektub Şubat ayında yayın hayatına başlamıştı. Peki Veda Mektubu final bölümü bu akşamı? Veda Mektubu niye bitiyor? İşte bilgiler
21.08.2023 Televizyon
10 Plaka Neresi? 10 Hangi Şehrin Plakası? 10 Hangi İlin Plaka Kodu?
10 Plaka Neresi? 10 Hangi Şehrin Plakası? 10 Hangi İlin Plaka Kodu? Belirli sıralamalar doğrultusunda her şehrin sabit olarak verilmiş bir plakası bulunur. Bu plakalardan biri olarak ise 10 önemli bir yere sahiptir. Çünkü hem önemli bir geçiş noktası hem de güçlü bir turizm şehri olarak öne çıkar. Bu şehir ise 10 plaka kodu ile birlikte Balıkesir şehridir. Özellikle başta Ayvalık olmak üzere birçok önemli ilçesi doğrultusunda yaz aylarında önemli bir potansiyel teşkil eder
20.08.2023 Yaşam
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Hatice Karahan Kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hatice Karahan nereli, kaç yaşında? İşte eğitimi ve kariyeri
Hatice Karahan Kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hatice Karahan nereli, kaç yaşında? İşte eğitimi ve kariyeri Merkez Bankası'nda 3 başkan yardımcısı görevden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Merkez Bankası Başkan Yardımcıları Emrah Şener, Taha Çakmak ve Mustafa Duman görevden alındı. Yerlerine ise Osman Cevdet Akçay, Fatih Karahan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hatice Karahan atandı. Peki, Hatice Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Yeni Merkez Bankası Başkan yardımcısının hayatı ve kariyeri…
28.07.2023 Gündem
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi. İşte Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı görevine yeni atamalar
Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı görevine yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Merkez Bankası başkan yardımcılığına yeni atamalar yapıldı.
27.07.2023 Ekonomi
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi!
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.07.2023 Televizyon
Bakan Bayraktar: 2024 yılı petrolde rekorlar yılı olacak
Bakan Bayraktar: 2024 yılı petrolde rekorlar yılı olacak Şırnak’ta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, 2023 yılında Türkiye Petrolleri inşallah bu sene bitmeden, yüzüncü yılın içerisinde tarihin en büyük üretim rakamına geçmiş olacak ve bir rekor kırmış olacak. Yani rekorlar yılı olacak. 2024 yılında yine Türkiye Petrolleri açısından fevkalade önemli. 70'inci yılında Türkiye Petrolleri inşallah bu üretim rekorlarının daha da yukarı taşıyacak ve 200 bin varil günlük üretime ulaşacak. Bu Türkiye’nin ihtiyacının yaklaşık yüzde 20’sini karşılanması anlamına geliyor” dedi.
24.06.2023 Ekonomi
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı
Öldüren yarış! Anne öldü, bebek yaralı, sürücü kaçtı İzmir’in Gaziemir ilçesinde, yarıştıkları öne sürülen iki otomobilden biri park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Kazada anne İnci Özparltılı (31) hayatını kaybederken, 7 aylık bebeği Ö.A.Ö. yaralandı.
15.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Akçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.