Ak Parti Genel Merkezi

Ak Parti Genel Merkezi

Son dakika AK Parti Genel Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Genel Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Genel Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Genel Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti genel merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 ak parti genel merkezi haberi bulunmuştur. Tüm ak parti genel merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Genel Merkezi nerede? AK Parti Genel Merkezi hangi il ve ilçede? Nasıl gidilir?
AK Parti Genel Merkezi nerede? AK Parti Genel Merkezi hangi il ve ilçede? Nasıl gidilir? AK Parti Genel Merkezi nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasını yapacağı AK Parti Genel Merkezi'ne gitmek isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki AK Parti Genel Merkezi'ne nasıl gidilir? AK Parti Genel Merkezi hangi il ve ilçede?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlisli şampiyon sporcuları ağırladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlisli şampiyon sporcuları ağırladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya'da düzenlenen Liselerarası Dünya Kros Şampiyonası'nda, takım olarak altın madalya kazanarak birinci olan Bitlisli sporcuları Ankara'daki Ak Parti Genel Merkezi'nde ağırladı.
11.05.2022 Siyaset
Kabine partili olmayan bakanlarla kuruluyor
Kabine partili olmayan bakanlarla kuruluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Meclis grubundan bakan atamayacağı sinyalini verdi, “Şimdi artık partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturuyoruz” dedi
6.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
Bozdağ'dan bedelli askerlik açıklaması
Bozdağ'dan bedelli askerlik açıklaması Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın, AK Parti milletvekillerine, “bedelli askerlikle ilgili bir düzenlemenin kesinlikle söz konusu olmadığını” söylediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Batman il başkanı Diyadin Uçar'ın istifası istendi
AK Parti Batman il başkanı Diyadin Uçar'ın istifası istendi Adalat ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel merkezi Batman il başkanı Diyadin Uçar'ın istifasını istedi.
21.09.2017 Siyaset
AK Parti'de 7 ilin yeni il başkanları belli oldu!
AK Parti'de 7 ilin yeni il başkanları belli oldu! AK Parti, 12 il başkanının istifasını istedi. İstifa edenlerin yerine gelecek isimlerle son görüşmeyi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Görüşmeler sonucunda Hakkâri, Muş, Bayburt, Şırnak, Kırşehir, Aksaray ve Uşak il başkanları belirlendi
19.09.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Savunma Bakanı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Savunma Bakanı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Halid Bin Al Attiyah ile görüştü
23.08.2017 Siyaset
Başbakan: Millet ayağa kalktı ve namusunu çiğnetmedi
Başbakan: Millet ayağa kalktı ve namusunu çiğnetmedi AK Parti Genel Merkezi'nde "15 Temmuz Meydanlarının Dili Sergisi" açıldı ve "15 Temmuz Milli İradenin Zaferinin Analizi" kitabının tanıtımı yapıldı. Törende konuşan Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz gecesi tüm Türkiye aynı duyguda birleşti. Bir millet o gün ayağa kalktı ve namusunu çiğnetmedi" dedi.
12.07.2017 Siyaset
‘Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynuyor’
‘Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynuyor’ AK Partili Mahir Ünal: “Kılıçdaroğlu bu milleti sokakla korkutacaksa, bu millet 15 Temmuz cehennemini yaşamış bir millettir. O yüzden kimseyi kimseyle korkutmasın...”
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Atiyye'yi kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Atiyye'yi kabul etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin El Atiyye'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da kulisleri kaynıyor! Kabinede 5-6 isim...
Ankara'da kulisleri kaynıyor! Kabinede 5-6 isim... Ak Parti’yi 2019 seçimlerine hazırlayacak MYK’da ‘genç’ ve ‘aktif’ bir yönetim yaratmayı hedefleyen Erdoğan, ‘deneyimli isimler’ ile ‘gençleri’ buluşturmayı hedefliyor. Kulislerde kabinede de 5-6 isimlik revizyon beklentisi konuşuluyor
29.05.2017 Siyaset
Bir devir bitiyor! Bundan böyle...
Bir devir bitiyor! Bundan böyle... Başbakan dünkü konuşmasında kardeşlik mesajları verdi. Yıldırım; "Ülkemizin yararına en küçük bir fikri olan, bir sözü olana mutlaka kulak vereceğiz" dedi. Peki bundan sonra AK Parti'de nasıl bir hava hakim olacak? İşte Başbakan'ın verdiği sözler...
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'dan AK Parti'ye tarih uyarısı
Binali Yıldırım'dan AK Parti'ye tarih uyarısı MYK toplantısının ardından milletvekilleriyle bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, partilileri referandumla ilgili tarih vermeyin diye uyardı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: PKK'ya katılım son 40 yılın en düşük düzeyinde
Başbakan Yıldırım: PKK'ya katılım son 40 yılın en düşük düzeyinde Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün 8 saate yakın süren MYK toplantısında terörle mücadele ve anayasa değişikliği süreçlerine ilişkin bilgi verdi.
29.09.2021 Gündem
Çalan telefona Başbakan baktı
Çalan telefona Başbakan baktı BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Ankara'da Engelli Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, çalan telefona baktı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de boş koltuklar doldu
AK Parti'de boş koltuklar doldu AK Parti Genel Merkezi tarafından istifaları alınan Bayraklı, Karabağlar ve Bergama ile daha önce ilçe başkanı görevden ayrılan Urla'da, yeni ilçe başkanları belli oldu
29.09.2021 Gündem
Askere tepki için toplanan vatandaşa ateş açıldı
Askere tepki için toplanan vatandaşa ateş açıldı AK Parti Genel Merkezi'ne akın eden vatandaşların üzerine bölücü terör örgütü FETÖ/PDY mensupu askerler tarafından helikopterden ateş açıldı. Saldırıda yaralananlar olduğu, yaralılardan birisinin hayatını kaybettiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Yıldırım: Terör örgütünden ’silahları bırakabiliriz’ haberleri geliyor
Yıldırım: Terör örgütünden ’silahları bırakabiliriz’ haberleri geliyor Başbakan Binali Yıldırım, "Terör örgütünün bugünlerde ’biz görüşebiliriz, silahları bırakabiliriz, konuşalım’ gibi doğrudan, dolaylı haberleri geliyor. Onların uzantılarından bize böyle haberler geliyor. Konuşacak hiçbir şey yok” dedi.
29.09.2021 Gündem
Hem veda hem karar günü!
Hem veda hem karar günü! Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a veda ziyaretinde bulunurken, AK Parti yeni Başbakan adayını da bugün saat 14:00’te açıklıyor. Yeni takvim ise netleşti.
29.09.2021 Gündem
Zirveden sonra kongre kararı
Zirveden sonra kongre kararı AK PARTİ’DE teşkilatlara atama yetkisinin MKYK’ya devredilmesiyle başlayan tartışmalar ve internet sitelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında uyuşmazlık olduğuna dair iddialar yayınlanmasının ardından, dün bütün gözler Beştepe’deki zirveye çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Hedefleri Ankara'da eylem yapmaktı!..
Hedefleri Ankara'da eylem yapmaktı!.. Söke Otogarı’nda sahte kimlik ve silahlarla yakalanan iki kişiden birinin Sabancı suikastının firari sanığı İsmail Akkol, diğerinin de DHKP-C’li Fadik Adıyaman olduğu tespit edildi...
29.09.2021 Gündem
Sabancı suikastının faili İsmail Akkol yakalandı
Sabancı suikastının faili İsmail Akkol yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), eylem yapmak için Türkiye'ye sızdılar şeklinde istihbarat geçtiği Sabancı suikastı zanlısı DHKP-C'li terörist İsmail Akkol Aydın Söke'de üzerinde çok sayıda silah ve canlı bomba yeleği ile yakalandı.
2.02.2016 Yaşam
AK Parti Çanakkale il yönetimi görevden alındı
AK Parti Çanakkale il yönetimi görevden alındı AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can ve yönetim kurulu üyeleri görevden alındı...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den o reklama açıklama
AK Parti'den o reklama açıklama Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün internete düşen ve tartışılan, PKK’lının askeri Kürt olduğu için vurmadığı reklam filmine ilişkin olarak, “Onaylanmış bir çalışma değildir. Genel merkezin onay vermediği çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değil” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Genel Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti genel merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.