Ahmet Selçuk İlkan

Ahmet Selçuk İlkan

Son dakika ahmet selçuk ilkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet selçuk ilkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet selçuk ilkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Selçuk İlkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet selçuk ilkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 ahmet selçuk ilkan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet selçuk ilkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
'Bir daha evlenmem demişti!' Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi
'Bir daha evlenmem demişti!' Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi Şarkıcı Murat Başaran ile bir yıldır aşk yaşadığı iş kadını Ayten Öztürk, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikâh ile hayatını birleştirdi. Çiftin şahitliklerini Ahmet Selçuk İlkan, Ömür Gedik ve Polat Yağcı üstlendi. "Çok mutluyum" diyen Başaran, daha önce sarf ettiği "Bir daha evlenmem" sözleriyle ilgili konuştu.
16.04.2023 Magazin
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı İstanbul’da yaşamını yitirdi. Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu söyledi.
24.12.2021 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 11. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 11. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Coşkun Sabah'ın türküleri söylenecek.
9.05.2021 Televizyon
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 4. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 4. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Ferdi Tayfur'un şarkıları söylenecek!
15.03.2021 Televizyon
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara?
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara? Ünlü sanatçı Ayşe Mine, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. İbo Show'da meslektaşı Gülden Karaböcek ile polemik yaşayan Mine, olayın geçmişini ve nedenlerini anlattı.
22.02.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Elif Kaya gecelikle denize girdi
Ünlü şarkıcı Elif Kaya gecelikle denize girdi Şarkıcı Elif Kaya, aranjörü Selim Çaldıran ve Ahmet Selçuk İlkan'la Bodrum'da tatile çıktı. Kaya'nın gecelikle denize girmesi herkesi şaşırttı.
5.08.2020 Magazin
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta?
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Yeditepe konserleri devam ediyor. Yeditepe Konserleri'nde bugün Işın Karaca Çoskun Sabah konseri ekranlara gelecek. Peki, Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? İşte Yeditepe konserleri Işın Karaca Coşkun ve Sabah konseri saati ve kanalı...
14.06.2020 Gündem
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
İntizar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti...
İntizar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti... Şarkıcı İntizar'ın annesi Cemile Arslan hayatını kaybetti. Acı haberi söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan sosyal medya hesabından duyurdu.
27.08.2019 Magazin
Ünlü sanatçının kızları mahkemeye başvurdu... Yandılar!
Ünlü sanatçının kızları mahkemeye başvurdu... Yandılar! Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ın kızları Cansu Ceren İlkan ve Zeynep Seren İlkan lazer epilasyonda vücutlarında yanık meydana geldiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.
26.05.2019 Gündem
Adnan Orhan'a ilk ödül!
Adnan Orhan'a ilk ödül! ‘Senin İçin Aşk’ albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Adnan Orhan, ilk ödülünü aldı.
26.04.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir bağlayıcılığı yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir bağlayıcılığı yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Samsun Buluşması'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Avrupa Parlementosu hangi kararı alırsa alsın hiçbir bağlayıcılığı yok" ifadelerini kullandı.
16.03.2019 Siyaset
Emre Hancı’dan yeni albüm
Emre Hancı’dan yeni albüm Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın “veliahdım” dediği genç şarkıcı Emre Hancı, yeni albümü “Veliaht”ı çıkardı. 18 Şubat’ta çıkan albümün çıkış şarkısı, Ahmet Selçuk İlkan’ın hem yazdığı hem de sesiyle eşlik ettiği “Her Şeyi Bitirdik”.
22.02.2019 Kültür Sanat
'Dipsiz Kuyum' Aleyna Tilki'ye servet kazandırdı!
'Dipsiz Kuyum' Aleyna Tilki'ye servet kazandırdı! Emrah Karaduman'ın yazıp bestelediği, Aleyna Tilki'nin seslendirdiği 'Dipsiz Kuyum' şarkısı ikiliye 3 ayda 500 bin TL kazandırdı.
31.12.2018 Magazin
İstanbul Kültür Sanat Sezonu açılışına ünlü isimler akın etti
İstanbul Kültür Sanat Sezonu açılışına ünlü isimler akın etti 2018-2019 İstanbul Kültür Sanat sezonunun açılışı birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
2.10.2018 Kültür Sanat
Onlar gibi ipsiz kuyu değilim
Onlar gibi ipsiz kuyu değilim Şair-şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman’a dava açmaya hazırlanıyor. İ
25.09.2018 Magazin
Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’ çalıntı mı?
Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’ çalıntı mı? Aleyna Tilki, söz ve müziğinin Emrah Karaduman'a ait olduğu 'Dipsiz Kuyum' isimli şarkısıyla gündemde! Tilki'nin seslendirdiği yeni şarkının çalıntı olduğu iddia edildi.
4.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Selçuk İlkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet selçuk ilkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.