Gülden Karaböcek

Gülden Karaböcek

Son dakika Gülden Karaböcek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülden Karaböcek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülden Karaböcek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülden Karaböcek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülden karaböcek gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 gülden karaböcek haberi bulunmuştur. Tüm gülden karaböcek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt!
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt! 80'li yılların usta sanatçısı Gülden Karaböcek'in 2021 yılında çorbacıda sahne aldığı görüntüler gündem oldu. Ortaya çıkan görüntülerin ardından Demet Akalın'ın yaptığı yorum Karaböcek'in kızını kızdırdı.
18.08.2023 Magazin
80'li yılların usta sanatçısı çorbacıda sahne aldı: Görenler şaşkınlığını gizleyemedi
80'li yılların usta sanatçısı çorbacıda sahne aldı: Görenler şaşkınlığını gizleyemedi 80'li yılların usta sanatçısı Neşe Karaböcek'in 2021 yılında bir çorbacıda sahne aldığı görüntüler ortaya çıktı. Karaböcek'in görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
17.08.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim' ve 'Dilek Taşı' gibi hafızalara kazınan şarkılara imza atan Gülden Karaböcek, sosyal medyada nostaljik bir paylaşım yaptı.
18.07.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş tanıtımına Gülden Karaböcek şarkısı damga vurdu!
Üç Kız Kardeş tanıtımına Gülden Karaböcek şarkısı damga vurdu! Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölüm tanıtımında kullanılan Gülden Karaböcek’in ‘’Kırılsın Ellerim’’ isimli şarkısı tanıtıma damga vurdu.
1.02.2023 Televizyon
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara?
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara? Ünlü sanatçı Ayşe Mine, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. İbo Show'da meslektaşı Gülden Karaböcek ile polemik yaşayan Mine, olayın geçmişini ve nedenlerini anlattı.
22.02.2021 Magazin
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli?
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Türk Pop Müziği'nin en önemli söz yazarı, besteci, yapımcı, şarkıcılarından Şehrazat, 90 yıllarda bir çok şarkının yazarı ve bestecisi. Binlerce bestesi olan Şehrazat'ın bugün doğum günü. Peki, Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Şehrazat şimdi ne yapıyor? İşte Şehrazat'ın hayatı hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Gündem
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin
Çifte mutluluk
Çifte mutluluk Gülden Karaböcek önceki akşam Galata Nola İstanbul adlı mekanda hem 30 yaşına giren kızı Nur Karaböcek’in doğum gününü kutladı hem de hayranlarını söylediği şarkılarla eğlendirdi.
1.03.2018 Magazin
Ercan Bostancıoğlu (Ateşböceği Ercan) kimdir?
Ercan Bostancıoğlu (Ateşböceği Ercan) kimdir? "Ateşböceği Ercan" lakabıyla ünlenen usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu'nun hayatı gündemde araştırılıyor. Zatürre teşhisi konulan Ercan Bostancıoğlu'nun sağlık durumu nasıl? İşte Ercan Bostancıoğlu kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
30.01.2018 Gündem
Aşık Veysel Google'da Doodle oldu! İşte Aşık Veyselin hayatı...
Aşık Veysel Google'da Doodle oldu! İşte Aşık Veyselin hayatı... Google bugün yine kullanıcılarına sürpriz bir Doodle hazırladı. Aşık Veysel Google'da Doodle oldu. Aşık Veysel'in 123. yaş gününe özel hazırlanan bu Doodle sonrasında ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in hayatı merak edilmeye başlandı.
29.09.2021 Gündem
Gülden Karaböcek ile 80'lere yolculuk
Gülden Karaböcek ile 80'lere yolculuk Usta sanatçı Gülden Karaböcek, Boğaziçi Üniversitesi’nde ‘Rero Day’ etkinliğinde sahne aldı.
7.08.2017 Kültür Sanat
'Şimdi ben sana gazoz ısmarlıyorum'
'Şimdi ben sana gazoz ısmarlıyorum' Gülden Karaböcek'ten muhteşem sahne. Karaböcek, dünden bugüne nostalji yaşattı.
8.03.2017 Kültür Sanat
Doğum gününü sahnede kutladı
Doğum gününü sahnede kutladı 'Dilek Taşı', 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim', 'Sen Evlisin', 'Ben Olmalıydım', 'Duyar mısın Feryadımı', 'Ağlıyorsam Yaşıyorum' gibi unutulmaz şarkılara besteci ve yorumcu olarak imza atan Gülden Karaböcek, İstanbul Kartal’da Beyrut Performance’da sahne aldı...
8.11.2016 Magazin
Sürpriz kutlama
Sürpriz kutlama Unutulmaz şarkılara besteci ve yorumcu olarak imza atan efsane sanatçı Gülden Karaböcek, önceki akşam İstanbul Kartal’daki Beyrut Performance’da sahne aldı...
7.11.2016 Magazin
Şevval Sam kimdir?
Şevval Sam kimdir? Türk müziğinin güçlü sesi, aynı zamanda oyunculukta da kendisini ispatlayan, karadeniz şarkılarına ruhunu katan sanatçı Şevval Sam kimdir?
29.09.2021 Gündem
Ünlü komedyen hayatını kaybetti
Ünlü komedyen hayatını kaybetti Ateş Böceği Yalçın' olarak ünlenen usta komedyen Yalçın Otağı, karaciğer yetmezliği yüzünden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...
15.08.2014 Magazin
Sanat dünyası yasta
Sanat dünyası yasta Bir dev gitti bir devir bitti
3.03.2013 Magazin
Ünlü söz yazarını kaybettik
Ünlü söz yazarını kaybettik Ölümsüz şarkılara imza atan Çelikoğlu...
28.08.2012 Yaşam
Ergenekon'a pes, twitter'a yes!
Ergenekon'a pes, twitter'a yes! Ahmet Hakan '2012'de o da Ergenekon'dan tutuklanacak' iddialarının ardından konuştu...
29.01.2012 Televizyon
Ferdi Tayfur felci atlattı
Ferdi Tayfur felci atlattı Haliç Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen 17...
19.05.2011 Magazin
75 bin TL'lik yanlışlık
75 bin TL'lik yanlışlık Sunuculuğunu Engin Altan Düzyatan'ın yaptığı,'Canlı Para'da büyük bir hata yapıldı
17.11.2010 Televizyon
Canlı yayında tartışma çıktı!
Canlı yayında tartışma çıktı! Ayşe Özyılmazel ile Özdemir Erdoğan arasında gerginlik yaşandı. Esra, Ayşe’yi yine Okan Bayülgen’le vurmaya çalıştı...
23.07.2008 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gülden Karaböcek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülden karaböcek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.