Ahmet Mekin

Ahmet Mekin

Son dakika Ahmet Mekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Mekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Mekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Mekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet mekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 ahmet mekin haberi bulunmuştur. Tüm ahmet mekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan Şoray ve Ahmet Mekin seneler sonra aynı karede!
Türkan Şoray ve Ahmet Mekin seneler sonra aynı karede! Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesinin düzenlediği kitap günlerine konuk olan Sanatçı Türkan Şoray ve Ahmet Mekin büyük bir ilgiyle karşılaştı.
25.09.2022 Magazin
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da!
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da! Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ın oyuncu kadrosunda sona gelindi. Merakla beklenen dizide Sitare karakterine başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları hayat verecek.
18.07.2022 Televizyon
Ahmet Mekin: Selvi Boylum Al Yazmalım’daki Cemşit’ten farkım yok!
Ahmet Mekin: Selvi Boylum Al Yazmalım’daki Cemşit’ten farkım yok! Ahmet Mekin (89), 63 yıllık eşi Kumral Türkan Kurteli’yi 3 Şubat 2020’de kaybetti. ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’da oynadığı karakterle bilinen Ahmet Mekin iki yıl sonra sessizliğini bozdu ve “Cemşit’ten farkım yok" dedi. Mekin, “Zamanın acıları hafiflettiği büyük bir yalanmış. O gitti ve ben dağıldım. Tek dileğim ondan önce ölmekti ama o da olmadı. Mezarı evimize bakıyor. Ona ‘Günaydın’, ‘İyi akşamlar’ diyorum” dedi.
20.03.2022 Magazin
Halil Ergün ortaya çıktı! İşte yeni projesi...
Halil Ergün ortaya çıktı! İşte yeni projesi... 'Yaprak Dökümü' dizisinin Ali Rıza Bey'i olarak akıllara kazınan Halil Ergün, yeni bir projeyle ekrana döndü.
12.09.2021 Televizyon
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dizide buluştu!
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dizide buluştu! İzleyici ile buluşmaya hazırlanan ‘Seni Çok Bekledim’in çekimleri devam ediyor. Dizinin Beykoz platoda gerçekleşen çekimlerinde başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun ilk kez karşı karşıya geldikleri sahneler çekildi.
25.10.2020 Televizyon
'Ahmet Mekin, Cemşit’in ta kendisiymiş!'
'Ahmet Mekin, Cemşit’in ta kendisiymiş!' Selvi Boylum Al Yazmalım filminde canlandırığı Cemşit karakteriyle gönüllerde taht kuran Ahmet Mekin, geçtiğimiz günlerde eşini kaybetti. Mekin'in cenazedeki halleri hayranlarını üzdü.
6.02.2020 Yaşam
Ahmet Mekin'in eşi yaşamını yitirdi
Ahmet Mekin'in eşi yaşamını yitirdi Türk sinemasının emektar oyuncularından, 'Altın Portakal' ödüllü Ahmet Mekin'in (Kurteli) (88), kanser tedavisi gören 63 yıllık hayat arkadaşı oyuncu Kumral Şükran Kurteli (82), bu sabah hastanede hayatını kaybetti.
3.02.2020 Magazin
Ahmet Mekin hastanedeki eşini yalnız bırakmıyor
Ahmet Mekin hastanedeki eşini yalnız bırakmıyor Türk sinemasının emektar oyuncularından, 'Altın Portakal' ödüllü Ahmet Mekin Kurteli (88), kanser tedavisi gören 63 yıllık hayat arkadaşı oyuncu Kumral Şükran Kurteli'nin (82) hastanedeki odasında başından ayrılmıyor. Yaklaşık iki aydır hastaneyi mesken tutan sanatçı sanatçı, "Allah'tan ümit kesilmez, bekliyoruz" dedi.
18.01.2020 Magazin
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ali Özel'in yönetmenliğini yaptığı 'Bozkır', aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
'Kimse Bilmez'  dizisinde sürpriz isim
'Kimse Bilmez' dizisinde sürpriz isim Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosu genişliyor ve diziye sürpriz bir isim dahil oluyor.
28.07.2019 Televizyon
Hakimden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a sanatsal gerekçe
Hakimden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a sanatsal gerekçe Yeşilçam’ın başyapıtlarından biri olan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminin mottosu haline gelen ‘Sevgi emektir’ sözü bir bankanın reklam filminde kullanılınca davalık olmuştu.
27.10.2018 Gündem
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
25.09.2018 Kültür Sanat
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor Adana'da bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan, 900 bin lira ödülün dağıtılacağı Uluslararası Adana Film Festivali öncesi lansmanı gerçekleştirildi. Tuba Büyüküstün, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların katıldığı lansmanda Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan isimler de açıklandı.
14.09.2018 Kültür Sanat
Cihangir’de ne işim var
Cihangir’de ne işim var Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ahmet Mekin (86) önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.
20.05.2018 Magazin
'Bitirim Zeki' hayatını kaybetti!
'Bitirim Zeki' hayatını kaybetti! Bir dönem Yeşilçam'ın ünlü isimleriyle kamera karşısına geçen 90 santimetre boyundaki Zeki Keskin (70), Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
3.02.2018 Magazin
Reytingler kötü olunca flaş karar alındı!
Reytingler kötü olunca flaş karar alındı! FOX'un yeni dizisi, pazartesi ekran macerasına başlamıştı.
22.09.2017 Televizyon
Ahmet Mekin torununu evlendirdi!
Ahmet Mekin torununu evlendirdi! Ahmet Mekin'in torunu 30 yaşındaki Mehmet Oğul Geven, Antalya'daki düğünle hayatını 24 yaşındaki İlayda Kotak ile birleştirdi.
23.05.2017 Magazin
Oyuncu Ahmet Mekin ameliyat oldu!
Oyuncu Ahmet Mekin ameliyat oldu! Yeşilçam'ın efsane ismi Ahmet Mekin'in ameliyat olduğu öğrenildi.
6.03.2017 Magazin
Arkadaşlar İyidir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Arkadaşlar İyidir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Show TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Arkadaşlar İyidir 2. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Arkadaşlar İyidir 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı? İşte Arkadaşlar İyidir dizisinin tüm ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
'Arkadaşlar İyidir'in yayın tarihi belli oldu
'Arkadaşlar İyidir'in yayın tarihi belli oldu Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği “Arkadaşlar İyidir” dizisi, 28 Ağustos Pazar günü Show TV'de başlıyor...
27.08.2016 Televizyon
Gençler ekranda
Gençler ekranda Show TV’nin yepyeni yüzlerle ekranda farklı bir soluk estirmeye hazırlanan dizisi ‘Arkadaşlar İyidir’ 28 Ağustos günü saat 20...
20.08.2016 Magazin
Filinta 48. bölüm fragmanında Sultan Mehmet tahta çıkıyor!-izle
Filinta 48. bölüm fragmanında Sultan Mehmet tahta çıkıyor!-izle Trt 1 ekranının aksiyon dozu yüksek dizisi Filinta 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Filinta 48. bölüm fragmanında Sultan Mehmet tüm zorluklara rağmen tahta çıkacak. Filinta 48. bölüm fragmanında çatışma sahneleri gündeme bomba gibi düşecek. Filinta 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
26.02.2016 Magazin
‘Taçsız kral’ için geldiler
‘Taçsız kral’ için geldiler Yeşilçam’ın devleri ‘Taçsız Kral’ Ayhan Işık’ı, doğumunun 86 ve vefatının 36. yılında anmak için toplandı
3.05.2015 Yaşam
Yılın dram filmi Bizim Hikaye!
Yılın dram filmi Bizim Hikaye! Bizim Hikaye, Türkiye’nin hüzün dolu günlerinin hikayesini anlatıyor. Filmde, darbeler ile hırpalanan bir ailenin inandığı değerler uğruna mücadele etmesini beyazperdede izleyeceksiniz.
20.02.2015 Magazin
Ünlü oyuncuya otomobil çarptı!
Ünlü oyuncuya otomobil çarptı! Yola savrulup taşların üzerine düştü!...
16.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Mekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet mekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.