Türkan Şoray

Türkan Şoray

Son dakika türkan şoray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkan şoray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkan şoray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkan Şoray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkan şoray gelişmeleri de dahil olmak üzere 847 türkan şoray haberi bulunmuştur. Tüm türkan şoray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi Bir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
25.04.2024 Adana
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu 12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, ‘Türkan’ şarkısıyla dans etti. 78 yaşındaki sanatçının eğlenceli görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Adana
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Türkan Şoray Kanunları’nı bitiren film: "Ondan sonra kocam oldu"
Türkan Şoray Kanunları’nı bitiren film: "Ondan sonra kocam oldu" Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Türkan Şoray, 'Ah Güzel İstanbul' filmindeki bir sahne nedeniyle filmde rol almaktan vazgeçtiğini söylerken, Türkan Şoray Kanunları’nın nasıl bittiğini de itiraf etti.
26.03.2024 Magazin
Yeşilçam’ın Sultanı’na Moskova’da özel davet
Yeşilçam’ın Sultanı’na Moskova’da özel davet Başrollerini Türkan Şoray, Alla Sigalova ve Faruk Pekel’in paylaştığı 1978 yapımı “Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin” filminin özel gösterimi Moskova Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı ev sahipliğinde 3 Şubat’ta Dom Kino sinemasında gerçekleşti.
10.02.2024 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı!
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı! Sosyal medyada başlayan “Yeşilçam’ın en güzeli kim” anketinde Necla Nazır’ın listede olmaması kızı Tuğçe Tayfur’u kızdırdı...
7.02.2024 Magazin
Türkan Şoray'a 46 yıl sonra büyük sürpriz
Türkan Şoray'a 46 yıl sonra büyük sürpriz 46 yıl önce çekilen “Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin” filminin galasına katılamayan Türkan Şoray’a özel bir sürpriz yapıldı. Film için Moskova’da gala yapılacak, etkinliğe sanatçı da katılacak.
1.02.2024 Magazin
Türkan Şoray’a Kırgızistan'da ödül
Türkan Şoray’a Kırgızistan'da ödül Kırgızistan’da ilki düzenlenen Bişkek Uluslararası Film Festivali’nde Yeşilçam’ın usta isimlerinden Türkan Şoray'a, 'Dünya Sinemasına Katkı' ödülü takdim edildi.
18.11.2023 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Yeşilçam'ın yoncaları Filiz Akın ve Türkan Şoray bir araya geldi!
Yeşilçam'ın yoncaları Filiz Akın ve Türkan Şoray bir araya geldi! Yeşilçam'ın yoncaları Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip ikiliden paylaşımlar da gecikmedi. O anları Instagram üzerinden paylaşan Filiz Akın'a kısa sürede çok sayıda yorum geldi.
26.10.2023 Magazin
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim 'Bursa Bülbülü' filminde Arzu karakterine hayat veren oyuncu Özge Özacar,filmle ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Fanatik Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Özacar, ilk biber gazını Fenerbahçe yüzünden yediğini söyledi. İşte Özge Özacar hakkında merak edilenler...
20.02.2023 Magazin
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Türkan Şoray ve Ahmet Mekin seneler sonra aynı karede!
Türkan Şoray ve Ahmet Mekin seneler sonra aynı karede! Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesinin düzenlediği kitap günlerine konuk olan Sanatçı Türkan Şoray ve Ahmet Mekin büyük bir ilgiyle karşılaştı.
25.09.2022 Magazin
Türkan Şoray'ın tatil paylaşımına övgüler yağdı!
Türkan Şoray'ın tatil paylaşımına övgüler yağdı! Türk sinemasında 'Sultan' lakabıyla tanınanTürkan Şoray Instagram hesabından tatil paylaşımı yaptı. 77 yaşındaki Türkan Şoray'ın pozu sosyal medyayı adeta yıktı geçti. Hayranlarından Türkan Şoray'a övgü dolu yorumlar yağdı.
4.09.2022 Magazin
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı?
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Yeşilçam’ın kült filmlerinden Devlerin Aşkı dizi olacak! Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Devlerin Aşkı'nın uyarlanacağı dizi için oyuncu kadrosu merak edilirken dizinin ne zaman ekranlarda olacağı ise merak konusu. Peki, Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Devlerin Aşkı dizisi başrollerinde kimler olacak? Devlerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor? Devlerin aşkı dizisi hangi kanalda? Devlerin Aşkı konusu ne? İşte Devlerin Aşkı dizisi hakkında merak edilenler…
19.08.2022 Televizyon
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum Gemlik Film Festivali’nde bir araya gelen Türkan Şoray ve Halil Ergün, hasret giderdi. Ergün, ‘Sultan’a olan hayranlığını, “Onu hep heyecanla takip ettim ve hâlâ da heyecanlanıyorum” diye anlattı.
27.07.2022 Magazin
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi!
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi! Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (45) ile Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı efsane oyuncusu Türkan Şoray'dan (1983–1987) olan kızı Yağmur Ünal (37), önceki gün Bodrum'da tekne tatilinde objektiflere yanıdı.
17.07.2022 Magazin
Oyuncu Melike İpek Yalova yırtmaçlı siyah elbisesiyle hayran bıraktı!
Oyuncu Melike İpek Yalova yırtmaçlı siyah elbisesiyle hayran bıraktı! Balıkçıda keşfedildiğini söyleyen Melike İpek Yalova, Karadayı ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde adını geniş kitlelere duyurdu. Gözleri, kirpikleri ve buğulu bakışları ile Türkan Şoray'a benzetilen Melike İpek Yalova, yeni pozlarını paylaştı. Kasığına kadar yırtmaçlı siyah elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü isim, ınstagram'ı kasıp kavurdu.
7.07.2022 Magazin
Türkan Şoray'dan Cüneyt Arkın paylaşımı: Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım
Türkan Şoray'dan Cüneyt Arkın paylaşımı: Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sonrası ünlü isimlerden de paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Cüneyt Arkın'ın her fırsatta büyük hayranlık duyduğunu söylediği Türkan Şoray da bir paylaşım yaptı. Usta oyuncu acısını "Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım" cümleleriyle ifade etti.
28.06.2022 Magazin
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türkan Şoray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkan şoray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.