Adil Gevrek

Adil Gevrek

Son dakika adil gevrek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adil gevrek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adil gevrek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adil Gevrek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adil gevrek gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 adil gevrek haberi bulunmuştur. Tüm adil gevrek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü, yaşıyor mu? Yeni Malatyaspor’un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın akıbeti vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yeni Malatyaspor futbol takımı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde enkaz altında kaldığının durulmasının ardından vatandaşlar sevinçli haberin gelmesini bekliyor. Peki, Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtuldu mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, nereli Yeni Malatyaspor Kalecisinin sağlık durumu nasıl?
7.02.2023 Gündem
Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi!
Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi! Yeni Malatyaspor yolsuzluk iddialarıyla gündemde! Yeni Malatyaspor'un 8 yıl boyunca başkanlığını sürdüren Adil Gevrek’le ilgili yolsuzluk belgeleri ortaya çıktı. Ndayishimiye'nin transferinden gelen 300 bin euro Adil Gevrek'in şirketlerine aktarıldığı iddia ediliyor. Gözler Yeni Malatyaspor’a çevrilirken haberler üzerine Adil Gevrek ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Adil Gevrek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Adil Gevrek ne iş yapıyor? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi
28.10.2022 Futbol
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek görevinden istifa etti!
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek görevinden istifa etti! Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Yeni Malatyaspor'da bir ayrılık yaşandı. Başkan Adil Gevrek, görevinden istifa etti.
6.04.2022 Yeni Malatya Spor
Süper Lig'de şiddetli deprem! 'Bu lig tescil edilemez, battık'
Süper Lig'de şiddetli deprem! 'Bu lig tescil edilemez, battık' Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in açıklamaları gündeme damga vurdu. Başkan Gevrek Süper Lig'in tescil edilmemesinden yana görüş bildirdiklerini ifade edeken, tecrübeli yöneticinin "Bu lig karakolda mı biter, mahkemede mi biter bilmiyorum. Umarım anlaşırız ve bu iş yukarılara gitmez. Altay maçında ikinci yarıya bile çıkmayacaktım. Altay ve izleyicilere olan saygımızdan çıktık" sözleri ise deprem etkisi yarattu.
16.03.2022 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da kaza yaptı
Yeni Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da kaza yaptı Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu'nda, Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Adil Gevrek hafif yaralanırken, oğlu Yusuf Gevrek kazayı yara alamdan atlattı.
11.03.2022 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek trafik kazası geçirdi!
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek trafik kazası geçirdi! Süper Ligin 29.haftasında Altay deplasmanına gidecek olan Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek İstanbul'da trafik kazası geçirdi.
11.03.2022 Yeni Malatya Spor
Süper Lig başkanı açıkladı! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz'
Süper Lig başkanı açıkladı! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz' Ligde kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Aytaç Kara'yı istediklerini açıkladı.
1.01.2022 Yeni Malatya Spor
PFDK, Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi
PFDK, Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi PFDK, Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi.
Caner Erkin, Ahmet Çalık, Sadık Çiftpınar ve Adil Gevrek, PFDK'ya sevk edildi
Caner Erkin, Ahmet Çalık, Sadık Çiftpınar ve Adil Gevrek, PFDK'ya sevk edildi VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, İttifak Holding Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
24.12.2021 Süper Lig
Çevik kuvvet araya girmese... Süper Lig başkanı saha ortasında hakeme saldırdı!
Çevik kuvvet araya girmese... Süper Lig başkanı saha ortasında hakeme saldırdı! Dün akşam hayati derecede önemli bir maça çıkan ve Kayserispor karşısında 2-0 öne geçen Yeni Malatyaspor son dakika golüne engel olamayınca ortalık bir anda karıştı. Mustafa Pektemek'in skoru 2-2'ye getirmesinin ardından son düdüğü çalan Hüseyin Göçek büyük bir şok yaşarken Başkan Adil Gevrek'in maçtan sonra hakemlere saldırması görenleri hayrete düşürdü! İşte 4 golün atıldığı maçtan yaşananlar...
24.12.2021 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor - Kayserispor maçında ortalık karıştı! Başkan sahaya girdi, hakemin üzerine yürüdü...
Yeni Malatyaspor - Kayserispor maçında ortalık karıştı! Başkan sahaya girdi, hakemin üzerine yürüdü... Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Yeni Malatyaspor ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Yeni Malatya Stadyumu'nda oynandı. Ev sahibi takımın teknik direktörü Marius Sumudica ilk yarıda müthiş bir sevinç yaşadı. Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek sahaya indi. İşte yaşanan gerilimin ayrıntıları...
23.12.2021 Yeni Malatya Spor
Malatyaspor - Galatasaray maçından sonra transfer sürprizini açıkladı! Fatih Terim Trabzonspor maçında hesabını kesmişti! 'Evet Burak Elmas'tan istedik'
Malatyaspor - Galatasaray maçından sonra transfer sürprizini açıkladı! Fatih Terim Trabzonspor maçında hesabını kesmişti! 'Evet Burak Elmas'tan istedik' Dün akşam Malatyaspor - Galatasaray maçından sonra sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı kırmızılı kulübün başkanı canlı yayına bağlanarak istediği orta saha oyuncusunu açıkladı ve 'Temasa geçtik görüşmelere başladık, onu istiyoruz' ifadelerini kullandı.
29.11.2021 Galatasaray
Sumudica'dan Morutan ve Cicaldayu yorumu
Sumudica'dan Morutan ve Cicaldayu yorumu Yeni Malatyaspor'un Rumen teknik direktörü Sumudica Galatasaray'ın iki yıldızı hakkında açıklamalarda bulundu.
22.10.2021 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor Sumudica ile resmen anlaşmaya vardı
Yeni Malatyaspor Sumudica ile resmen anlaşmaya vardı İrfan Buz'la yollarını ayıran Yeni Malatyaspor Rumen teknik adam Marius Sumudica'ya imza attırdı.
8.10.2021 Yeni Malatya Spor
Galatasaray'da Aytaç Kara için flaş karar! Fatih Terim izin vermedi!
Galatasaray'da Aytaç Kara için flaş karar! Fatih Terim izin vermedi! Galatasaray'da sezon başı transfer edilen Aytaç Kara transfer teklifleri alırken son karar çıktı.
9.09.2021 Galatasaray
Alex de Souza'ya sürpriz teklif
Alex de Souza'ya sürpriz teklif Fenerbahçe'nin eski 10 numarası Alex de Souza eğer kabul ederse Sao Paulo U20 takımını çalıştıracak.
19.03.2021 Futbol
Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek Alex de Souza'ya sıcak bakıyor.
24.02.2021 Yeni Malatya Spor
Başkan Gevrek: Adem Büyük'e 'Bonservisini al gel' dedik
Başkan Gevrek: Adem Büyük'e 'Bonservisini al gel' dedik Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada Adem Büyük'ün transfer etmek istediklerini vurgulayıp "Kendisiyle ilgimiz var. Bonservisini al gel dedik. Adem Büyük de bize transfer olmak istiyor" şeklinde konuştu.
8.09.2020 Galatasaray
Beşiktaş'a kötü haber! Gökhan Töre'nin alacakları ödendi
Beşiktaş'a kötü haber! Gökhan Töre'nin alacakları ödendi Gökhan Töre'nin Yeni Malatyaspor'dan alacağı olan 1.2 milyon TL'nin ödendiği ve serbest kalma ihtimalinin ortadan kalktığı belirtildi.
3.09.2020 Futbol
Adil Gevrek'ten Gökhan Töre açıklaması: Beşiktaş'tan 1 milyon Euro istedik
Adil Gevrek'ten Gökhan Töre açıklaması: Beşiktaş'tan 1 milyon Euro istedik Beşiktaş'ın bir süredir görüştüğü Gökhan Töre ile ilgili Yeni Malatyaspor'dan yeni açıklama geldi.
29.08.2020 Beşiktaş
Emre Belözoğlu: Gökhan bana dirsek atmadı
Emre Belözoğlu: Gökhan bana dirsek atmadı Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, çok tartışılan pozisyonu TRT Spor'dan Ersin Düzen'e mesajla anlattı. Tecrübeli futbolcu, pozisyonda Gökhan Töre'yi görmediğini ve kendisine bir dirsek temasını olmadığını iletti.
28.06.2020 Fenerbahçe
Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in babası vefat etti
Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in babası vefat etti BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in 76 yaşındaki babası Ömer Gevrek, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
3.06.2020 Gündem
Gökhan Töre'nin sözleşmesi uzatıldı
Gökhan Töre'nin sözleşmesi uzatıldı Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ismi Beşiktaş ile anılan Gökhan Töre'nin sözleşmesinde bulunan 1 yıl opsiyon hakkının kullanıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.
1.06.2020 Beşiktaş
Adil Gevrek 'küme düşme kaldırılsın' diyen takımları açıkladı!
Adil Gevrek 'küme düşme kaldırılsın' diyen takımları açıkladı! Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, küme düşmenin kaldırılmasını isteyen kulüpleri açıkladı.
21.05.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Adil Gevrek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adil gevrek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.