Acı

Acı

Son dakika acı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acı gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.901 acı haberi bulunmuştur. Tüm acı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024 Gündem
Survivor'da Seda'nın acı dolu anları: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Seda'nın acı dolu anları: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor'da bu haftanın ikinci eleme adayı belli oldu! Yarışmacı sayısının her geçen hafta azaldığı Survivor'da adım adım finale gidiliyor. Seda oyunda acılar içerisinde kaldı. Peki Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ikinci eleme adayı olan ismi...
19.05.2024 Magazin
Gazze'de acı bilanço: En az 35 bin 386 ölü
Gazze'de acı bilanço: En az 35 bin 386 ölü İsrail'in 7 Ekim'den beri saldırdığı Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 35 bin 386'ya yükseldi.
18.05.2024 Dünya
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
17.05.2024 Gündem
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay Başakşehir'de 3 çocuk iddiaya göre güvenlik önlemi bulunmayan gölete girdi. Gölete giren 3 çocuktan, 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu 2 kardeş boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 çocuğun cansız bedenine ulaştı. Boğulan iki kardeşin acı hikayesi ise herkesi ağlattı.
13.05.2024 Gündem
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Taha Duymaz’ın annesinin  buruk Anneler Günü
Taha Duymaz’ın annesinin buruk Anneler Günü Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.
12.05.2024 Magazin
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan Anneler Günü paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Anneler Günü paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Emine Erdoğan, "Anneler Günü münasebetiyle kahraman annelerimizi Milletin Evinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duydum. Hikâyeleriyle annelik ruhunun ne kadar güçlü ve sınırsız olduğuna bir kez daha şahit olduk. Zulüm ve esaret altında, çocukları için direnen, cesaret timsali Filistinli annelerin feryadını ise bir an olsun unutmadık" mesajını paylaştı.
11.05.2024 Gündem
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu?
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu? 10 Mayıs okullar tatil mi, 10 Mayıs Cuma okul var mı yok mu? Eyüpsultan'daki özel okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesi tüm öğretmenleri harekete geçirdi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından ''Tüm meslektaşlarımı ve öğretmen adaylarımızı destek olmaya davet ediyorum.'' mesajı verdi. Öğretmenlerin ve sendika üyelerinin 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi yapacağı gündeme gelirken “Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs cuma günü grev mi var?” sorularının yanıtı gündem oldu. İşte 10 Mayıs okullar tatil mi 2024, sorusunun yanıtı…
9.05.2024 Yaşam
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı Dava dilekçesinde Cemal Demirören'in belirtilen tarihlerde yurt dışında yatılı okulunda olduğuna dair deliller de paylaşıldı.
8.05.2024 Gündem
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor'
Baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu: ''Tok ailesi gittikçe çamura batıyor' Türkiye’nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi ise 68 gündür devam ediyor. O kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz’a anlattı. Baba Özer Aci Eylem Tok’a bir kez daha seslendi. Peki baba Özer Aci’nın çağrısı neydi? Detaylar haberimizde...
7.05.2024 Vatan TV
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Yeşim Erçetin acı haberi duyurdu! 'Gidişin çok ani oldu'
Yeşim Erçetin acı haberi duyurdu! 'Gidişin çok ani oldu' İki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika’ya yerleşen şarkıcı Yeşim Erçetin, acı haberi duyurdu...
6.05.2024 Magazin
Hırsızlık için girdikleri evde günlerce yaşadılar: Acı gerçeklerle günler sonra karşılaştılar
Hırsızlık için girdikleri evde günlerce yaşadılar: Acı gerçeklerle günler sonra karşılaştılar Denizli'de gurbetçi Ali (56) ve Hülya Eteke (55) çiftin dubleks villasına camını kırarak giren ve 2 kişi oldukları sanılan hırsızlar burada günlerce yaşadı. Hırsızlar, Ali Eteke'nin 35 yıl boyunca biriktirdiği birçoğu artık üretimi olmayan 50 şişe kadar içkinin bir bölümünü içip alem yaparak, kalanını ise çaldı.
4.05.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
4.05.2024 Gündem
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü..
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü.. Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan Acı Biber Yeme Yarışması'nda 3 dakikada en fazla biberi yemek için mücadele eden yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. Yarışmayı 323 gram acı biber yiyen Ahmet Gürhan kazandığı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası hayatını kaybetti Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya sayfasından duyuran ünlü isme, birçok takipçisinden taziye mesajları geldi.
3.05.2024 Magazin
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ticaretini durdurması dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail'den Türkiye'ye ilk tepki gelirken İsrail medyası acı bir itirafta bulundu ve Türkiye'nin hamlesinin İsrail ekonomisi için ağır sonuçları olacağını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
ODTÜ’lü Teoman’ın acı sonu! Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirdi
ODTÜ’lü Teoman’ın acı sonu! Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirdi Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesi'ndeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede kalp krizi geçiren ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan, memleketi Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Acı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.