Anneler Günü

Anneler Günü

Son dakika Anneler Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anneler Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anneler Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anneler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anneler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.214 anneler günü haberi bulunmuştur. Tüm anneler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü?
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü? Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacağı mayıs ayının ikinci haftası geride kalırken sorgulanıyor. 20. yüzyılın başlarında ilk kez ABD'de kutlanan Babalar Günü bugün dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. İşte Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Sorularının yanıtı…
18.05.2024 Gündem
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek"
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek" Anneler Günü için hazırlanan ve yeni anne olmuş kadınların çevrelerinden yoğun olarak duyduklarına odaklanan kampanya sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.
15.05.2024 Sağlık
25 yaşındaki Dilara'nın ölümünde yeni deliller ortaya çıktı
25 yaşındaki Dilara'nın ölümünde yeni deliller ortaya çıktı Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor.
14.05.2024 Gündem
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
15.05.2024 Adana
Bülent Ersoy Anneler Günü'nde vasiyetini açıkladı!
Bülent Ersoy Anneler Günü'nde vasiyetini açıkladı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 'Anneler Günü'nde sosyal medya sayfasından annesi Necla Poyraz'ın mezarının fotoğrafını yayınladı. Dört sene önce hayatını kaybeden annesine mektup yazan Diva, paylaşımında kendi vasiyetini de açıkladı.
13.05.2024 Magazin
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti Seyhan Kaymakamlığı himayesinde, Seyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nazende Çoksesli Korosu iş birliğiyle "Anneler Günü Konseri" düzenlendi.
12.05.2024 Adana
Taha Duymaz’ın annesinin  buruk Anneler Günü
Taha Duymaz’ın annesinin buruk Anneler Günü Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.
12.05.2024 Magazin
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Yengeye Anneler Günü mesajları 2024! Yenge için duygusal Anneler Günü sözleri
Yengeye Anneler Günü mesajları 2024! Yenge için duygusal Anneler Günü sözleri Yengeye anneler günü mesajları; Mayıs ayının bu özel ve en anlamlı gününde yengelerimizin bizdeki emeklerine karşılık onlara minnettarlığımızı ifade edecek sözler arayışına gireriz. 12 Mayıs Pazar gününe denk gelen bu özel gün için yengelere anneler günü sözlerini derledik.
12.05.2024 Gündem
Teyzeye Anneler Günü mesajları 2024! Teyze için duygusal Anneler Günü sözleri
Teyzeye Anneler Günü mesajları 2024! Teyze için duygusal Anneler Günü sözleri Teyzeye anneler günü mesajı; Mayıs ayının en anlamlı ve özel gününde teyzenize sevginizi ve minnetrlığınızı göstermek için önemlidir. Teyzeler, annelerimizden sonra ikinci anne sayılır. 2024 Anneler Günü'nde teyze için Anneler Günü sözlerini araştırdık.
12.05.2024 Yaşam
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
Ölmüş anneye duygusal Anneler Günü mesajları 2024! Vefat eden anneye duygusal Anneler Günü sözleri
Ölmüş anneye duygusal Anneler Günü mesajları 2024! Vefat eden anneye duygusal Anneler Günü sözleri Ölmüş anneye Anneler Günü mesajları 2024! Yılın en duygusal günü geldi. Hayatları boyunca bizleri fedakarlıkla büyüten annelerimizi yılda bir gün minnet dolu ifadelerle anıyoruz. Bu önemli günde annesini kaybetmiş olanlar daha bir mahzun oluyor. Vefat eden anneye duygusal sözler arayanlar için biz de özlem dolu Anneler günü mesajlarını araştırdık. İşte ölmüş anneyi hatırlatan Anneler Günü mesajları...
12.05.2024 Yaşam
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
12.05.2024 Adana
Ünlülerden duygulandıran anneler günü mesajları: Canım annem bildiğiniz meleklerdendi!
Ünlülerden duygulandıran anneler günü mesajları: Canım annem bildiğiniz meleklerdendi! Bugün Anneler Günü... Ünlü isimler Anneler Günü'nün sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı.
12.05.2024 Magazin
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Yeni anne olacak eşlere anneler günü mesajları 2024! Anne adaylarına duygusal anneler günü sözleri
Yeni anne olacak eşlere anneler günü mesajları 2024! Anne adaylarına duygusal anneler günü sözleri Yeni anne olacak eşlere anneler günü mesajları; Mayıs ayının bu anlamlı ve özel gününde annelik heyecanının yeni tadacak olan, evlat sahibi adayı anneler için de özel resimli mesajlar aranıyor. Çocuğunu kucağına almaya hazırlanan anne adayları da artık birer anne sayılır. Onların da anneler gününü kutlamak için eşler harekete geçmelidir. İşte eşlere, anne adaylarına özel duygusal anneler günü sözleri.
12.05.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anneler Günü mesajında, "Annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir. Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli şehit anneleri olmak üzere, bu eşsiz hazineye sahip çıkmalı, annelerimize verdiğimiz kıymeti her fırsatta en güzel şekilde göstermeliyiz" sözlerine yer verdi.
12.05.2024 Gündem
Ablalara anneler günü mesajları 2024: İkinci anne abla için duygusal anneler günü sözleri
Ablalara anneler günü mesajları 2024: İkinci anne abla için duygusal anneler günü sözleri Ablaya anneler günü mesajları; Mayıs ayının bu özel ve en anlamlı gününde ikinci annemiz olan ablamıza olan minnettarlığımızı ifade etmek için güzel sözler arayışındayız. Ablalarımızın bizler üzerindeki emeği hiçbir zaman ödenmez. Annemizin yanımızda olmadığı zamanlarda bize annelik yapan ablaya duygusal anneler günü sözlerini araştırdık.
12.05.2024 Gündem
Öğretmenler için velilere Anneler Günü mesajları 2024! Öğrenci velisine Anneler Günü sözleri
Öğretmenler için velilere Anneler Günü mesajları 2024! Öğrenci velisine Anneler Günü sözleri Öğretmenlere anneler günü mesajları; Mayıs ayının bu en önemli ve anlamlı gününde bizlerin üzerinde çok emeği olan öğretmenlerimizi hayır ve duayla yad etmek gerekir. Bizleri hayata hazırlayan ve unutulmaz izler bırakan öğretmenlere anneler günü resimli sözlerini araştırdık. Öte yandan whatsApp gruplarında velilere gönderilecek resimli anneler günü sözleri de öğretmenler tarafından araştırılan bir diğer konu olmaya devam ediyor.
11.05.2024 Gündem
Erkek arkadaşın annesine Anneler Günü mesajları! Müstakbel kayınvalideye Anneler Günü mesajları
Erkek arkadaşın annesine Anneler Günü mesajları! Müstakbel kayınvalideye Anneler Günü mesajları Erkek arkadaşın annesine Anneler Günü mesajı atmak istiyorsunuz ancak fazla ileriye de kaçmak niyetinde değilsiniz. Tanışmak anlamında da güzel bir adım atabileceğiniz, arada sıcak bir duygu bağı kurmak için çok özel bir fırsat olan Anneler Günü'nde müstakbel kayınvalidenize atabileceğiniz birbirinden özel ve anlamlı Anneler Günü mesajlarını derledik. Güzel bir ilk izlenim bırakmak için erkek arkadaşınızın annesine atabileceğiniz en güzel Anneler Günü mesajları, sözleri haberimizde.
11.05.2024 Gündem
Sevgilinin annesine Anneler Günü mesajları 2024!
Sevgilinin annesine Anneler Günü mesajları 2024! Sevgilinin annesine Anneler Günü mesajları 2024 merakla araştırılmaya başlandı. Dünyanın en önemli ve en özel günlerinden olan Anneler Günü'nde müstakbel kayınvalideye gönderilecek mesajlar da araştırılmaya başlandı. Henüz tanışılmayan ve sadece telefonda görüşülen sevgilinin annesine sevecen ancak abartıya kaçmayan Anneler günü mesajları arayanlara en anlamlı mesajları derledik.
11.05.2024 Gündem
İlk anneler günün kutlu olsun! Hamilelere, arkadaşa, eşe, ablaya, kızına ilk anneler günü mesajı ve ilk kez anne olana anneler günü sözleri ile hamilelere anneler günü mesajları
İlk anneler günün kutlu olsun! Hamilelere, arkadaşa, eşe, ablaya, kızına ilk anneler günü mesajı ve ilk kez anne olana anneler günü sözleri ile hamilelere anneler günü mesajları Anneler Günü, annelerimizin sevgi dolu kucaklarını ve sonsuz desteklerini kutlamak için bir fırsattır. Onların varlığı hayatımızı anlamlandırır ve bizi güçlendirir. İşte bu özel günde, annelerimize olan derin minnettarlığımızı ifade etmek için sözlerimizi en içten duygularımızla sunarız. Biz de bu duyguyu ilk kez tadanlar ve tadacak olanlar için eşe, ablaya, arkadaşa, kızına ilk anne olana anneler günü mesajları ile hamilelere anneler günü mesajı derledim. İşte ilk Anneler Günü mesajları ve sözleri…
11.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Anneler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anneler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.