Abdli

Abdli

Son dakika abdli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdli gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 abdli haberi bulunmuştur. Tüm abdli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim Pek çok ünlü yapımda oynayan son olarak 'Your Place or Mine' adlı yapımda yer alan dünyada ünlü ABD'li aktris Reese Witherspoon, 1996'da rol aldığı 'Fear' (Saplantı) filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
14.07.2023 Magazin
ABD'li ünlü rapçi Ronny J, fenomen Türk tasarımcıyı dolandırdı
ABD'li ünlü rapçi Ronny J, fenomen Türk tasarımcıyı dolandırdı Amerikalı rap sanatçısı Ronny J, sosyal medya hesabı üzerinden mesajlaştığı tasarımcı genç fenomene ayakkabı tasarlattı, Miami’ye göndertti. Ardından ayakkabı karşılığı olan 800 doları ise ödemedi. Tasarım ayakkabılarıyla sosyal medyada paylaşım yapan Ronny J, genç fenomenin ücret talep etmesi üzerine verdiği cevaplar şoke etti.
24.01.2023 Yaşam
Az kalsın 2.Emenike vakası yaşanacaktı! Ali Koç'u bu transferden son anda kurtardılar
Az kalsın 2.Emenike vakası yaşanacaktı! Ali Koç'u bu transferden son anda kurtardılar Danimarka ekibi SönderjyskE'den Antalyaspor'a 1 milyon 800 bin euro'ya transfer olan, Süper Lig'de gösterdiği performansla değerini 7,5-8 milyon euro'lara kadar çıkaran tecrübeli golcü için Brentford ve Southampton'ın devreye girmesi Fenerbahçe camiasında memnuniyet yarattı. Kimi taraftarlara göre transfer edilmesi halinde 2.Emenike vakasının yaşanacağı kulüpte 24 yaşındaki santraforun bu paraları etmeyeceği görüşü ağır kazanırken, yaşanan gelişmelerin ardından Ali Koç'un ABDli futbolcudan vazgeçtiği bildirildi.
21.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Nef resmen açıkladı! Raymar Morgan'la sözleşme imzalandı
Galatasaray Nef resmen açıkladı! Raymar Morgan'la sözleşme imzalandı ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Nef, ABDli oyuncu Raymar Morgan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
28.06.2022 Basketbol
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar ABD'nin Utah eyaletinde Dr. David H. Broadbent'e 80 kadın istismar şikayetiyle dava açtı. Broadbent'in muyaene sırasında kadınlara istismarda bulundu ve uygunsuz sözler söylediği ifade edildi. İşte ülkeyi ayağa kaldıran istismar olayında flaş detaylar...
7.06.2022 Yaşam
Casusluk filmlerini aratmayan takas olayının perde arkası ortaya çıktı!
Casusluk filmlerini aratmayan takas olayının perde arkası ortaya çıktı! ABD ve Rus tutukluların Ankara'da gerçekleşen takas olayının perde arkası ortaya çıktı. Moskova'da 2019 yılında tutuklanan eski ABD deniz piyadesi Trevor Reed ile ABD’de tutuklu bulunan Rusya vatandaşı pilot Konstantin Yaroşenko’nun önceki gün Ankara’da MİT gözetiminde takas edilmesinin ayrıntıları belli oldu.
29.04.2022 Gündem
ABDli film yıldızı Sean Penn, milyarderleri Ukrayna için savaş uçağı almaya çağırdı
ABDli film yıldızı Sean Penn, milyarderleri Ukrayna için savaş uçağı almaya çağırdı Ünlü Hollywood yıldızı Sean Penn, milyarderlere çağrı yaparak Ukrayna için 12 tane F15 ve F16 uçak almaya çağırdı. Penn, sadece 500 milyon dolarla Ukrayna'daki savaşın bitirebileceğini ileri sürdü.
2.04.2022 Dünya
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış Mersin merkezli 3 ilde polisin düzenlediği operasyonda, cezaevindeki FETÖ/PDY üyeleri ile ailelerine yardım ettikleri tespit edilen biri ABD'li, 12 şüpheli gözaltına alındı. ABD uyruklu şüphelinin, ailelere toplam 200 bin dolar dağıttığı belirlendi.
31.03.2022 Gündem
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi!
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi! ABD'nin Afganistan Kuvvetleri Komutanlığı ve ABD'nin Kabil Büyükelçiliği görevlerinde bulan emekli Korgeneral Karl Eikenberry, Afganistan işgalinin harcanan paraya değmediğini belirterek, Afgan ordusuna eğitim verebildiklerini ancak ruh veremediklerini söyledi.
13.09.2021 Dünya
Avrupa'da Pfizer aşı teslimatlarında gecikme
Avrupa'da Pfizer aşı teslimatlarında gecikme Norveçli sağlık yetkilileri, BioNTech ve ABD'li ilaç şirketi Pfizer'in geliştirdiği koronavirüs aşısının Norveç ve Avrupa'ya teslimatlarının azalacağını duyurdu. Şirketin üretim kapasitesini artıracağı ifade edildi.
15.01.2021 Dünya
Ülke ülke gezen Madonna'ya seyahat tepkisi!
Ülke ülke gezen Madonna'ya seyahat tepkisi! ABD'li şarkıcı Madonna, sevgilisi Ahlamalik Williams ve dört çocuğu ile birlikte Los Angeles'tan Londra'ya uçarak, üç haftada beş farklı ülkede bulundu. Dünyanın koronavirüs salgınıyla çalkalandığı bir dönemde sürekli seyahat eden 62 yaşındaki popçunun bu hareketi tepki çekti.
13.01.2021 Magazin
Çok konuşulacak açıklamalar! 'ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma var'
Çok konuşulacak açıklamalar! 'ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma var' İsrail Uzay Programı’nın eski başkanı Prof. Haim Eshed, ülkenin yüksek tirajlı gazetesi Yedioth Aharonoth’a verdiği “ABD Başkanı Donald Trump'ın uzaylıların varlığını açıklamanın eşiğindeydi, ancak, Galaktik Federasyondaki uzaylılar: Bekleyin, önce insanlar sakinleşsin dedi" iddiasında bulundu.
8.12.2020 Dünya
DSÖ'den salgın uyarısı: Gelecek birkaç ay zorlu geçecek
DSÖ'den salgın uyarısı: Gelecek birkaç ay zorlu geçecek DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, kuzey yarımküre kışa girerken, özellikle Avrupa ve Kuzey Amerika'da yeni tip corona virüs vakalarının hızla artmaya başladığını belirterek, "Kış geldiğinde gelecek birkaç ayın zorlu geçeceğini biliyoruz." dedi.
19.10.2020 Dünya
Bakan Pekcan'dan ABD ile ticaret açıklaması
Bakan Pekcan'dan ABD ile ticaret açıklaması Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ile ABD Ticaret Odası tarafından düzenlenen 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'na görüntülü konferans yöntemiyle katıldı. Bakan Pekcan, 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine doğru ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum dedi.
22.09.2020 Ekonomi
Dünyaya ilan ettiler! İki ülke ABD ve İsrail'e resti çekti
Dünyaya ilan ettiler! İki ülke ABD ve İsrail'e resti çekti Arap medyasından yer alan haberlerin ardından resmi açıklama geldi. Katar, uluslararası kararlar çerçevesinde, İsrail'in Filistin topraklarını işgaline son verme ve başkenti Kudüs olan Filistin Devleti'ni kurma konusundaki kararlı konumunu teyit etti. Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun, ülkesinin "İsrail'le normalleşme furyasına katılmayacağını" söyledi.
20.09.2020 Dünya
Britney Spears babasının vasi olmasını istemiyor
Britney Spears babasının vasi olmasını istemiyor ABD'li şarkıcı Britney Spears, ruh sağlığı problemleri nedeniyle kendisine vasi olarak atanan babasının bu görevden alınması için mahkemeye başvurdu.
20.08.2020 Magazin
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı
ABD'li iş adamının mega yatı, 1 milyon 310 bin TL'lik 'yakıt ikmali' yaptı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ABDli iş adamı Sheldon Gary Adelson'a ait 'Queen Miri' isimli mega yat, 1 milyon 310 bin TL'lik yakıt ikmali yaptıktan sonra ayrıldı.
23.05.2020 Gündem
ABD'li asker itiraf etti! "O kişi benim"
ABD'li asker itiraf etti! "O kişi benim" Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya darbe girişiminde bulunduğu iddia edilen ve gözaltına alınan ABDli Luke Denman'dan sonra, Jordan Goudreau adlı ABD ordusuna mensup eski asker, darbenin planlayıcısının kendisi olduğunu itiraf etti.
7.05.2020 Dünya
ABD'linin baraj gölüne bıraktığı balıklar bulunamadı
ABD'linin baraj gölüne bıraktığı balıklar bulunamadı Konya'da, baraj gölüne izinsiz balık bıraktığı belirlenen ABD uyruklu Chesterr Juall'ın, suya bıraktığı balıklar 4 gündür süren çalışmalara rağmen bulunamadı.
4.05.2020 Gündem
Uçaklara lazer tacizi! Pilotun gözünde kanama meydana geldi
Uçaklara lazer tacizi! Pilotun gözünde kanama meydana geldi Türkiye'de 2 yılda 64 uçağa lazer tacizi yapıldığı ortaya çıktı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü(SHGM) verilerine göre 2018 yılında uçaklara yönelik 22 lazer tacizi yapıldı. 2019 yılında olaylarda ise 89,91'lik bir artışla 42 olayın raporlandığı belirlendi.
1.05.2020 Gündem
Çarpıcı araştırma! Virüs hapşırma yoluyla 8 metreye kadar ulaşıyor
Çarpıcı araştırma! Virüs hapşırma yoluyla 8 metreye kadar ulaşıyor Dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'den çarpıcı bir araştırma geldi. ABD'de faaliyet gösteren Massachusetts Teknoloji Enstitüsünün yaptığı araştırmalarda, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsün, hapşırma yoluyla yaklaşık 8 metreye kadar bulaşabileceğini ortaya koydu.
16.04.2020 Corona Virüsü
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler!
ABD'li politikacıdan firari FETÖ'cülere skandal sözler! Virginia Delegeler Meclisinde konuşan ABDli politikacı Mark Sickles, firari FETÖcüler Adem Yavuz Arslan ve FETÖ'nün yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici'yi mecliste cesur gazeteciler olarak tanıttı. Meclistekiler ise FETÖ'cüleri alkış yağmuruna tuttu.
21.02.2020 Dünya
ABD’li dev şirket Kanal İstanbul’a talip oldu
ABD’li dev şirket Kanal İstanbul’a talip oldu Türkiye’de ofis açan ABD’li fon şirketi Money Maker Management yetkilileri, Kanal İstanbul’un tüm finansmanını sağlayabileceklerini açıkladı.
20.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abdli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.