Abd Senatosu

Abd Senatosu

Son dakika ABD Senatosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Senatosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Senatosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Senatosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd senatosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 abd senatosu haberi bulunmuştur. Tüm abd senatosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Facebook duyurdu! Yeni önlemler alınacak
Facebook duyurdu! Yeni önlemler alınacak Facebook, ABD Senatosunda sosyal medya platformuna yönelik eleştirilerin ardından, gençleri yararlı olmayan içeriklerden uzak tutmaya yönelik yeni önlemler alacağını duyurdu.
11.10.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD senatosuna telefon güvenliği tavsiyesi! Siz de yapabilirsiniz
ABD senatosuna telefon güvenliği tavsiyesi! Siz de yapabilirsiniz Akıllı telefonlar siber korsanların hedefi. ABD Senatosu için önerilen güvenlik önlemi birçok verinizi kurtarabilir. Bu önlemi bütün kullanıcılar kolayca uygulayabilir. Virüslerin çoğu bellekte duruyor bu nedenle telefonu kapatıp açmak cihazınızı daha güvenli hale getiriyor.
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD Senatosundan Kovid-19 için 8,3 milyar dolarlık bütçeye onay
ABD Senatosundan Kovid-19 için 8,3 milyar dolarlık bütçeye onay ABD Senatosu, Çin'de başlayan ve ABD'de her geçen gün yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele için 8,3 milyar dolarlık ek bütçe öngören tasarıyı kabul etti.
5.03.2020 Dünya
Bakan Akar'dan ABD''nin skandal kararına sert tepki: Son derece temelsizdir
Bakan Akar'dan ABD''nin skandal kararına sert tepki: Son derece temelsizdir Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Senatosu'nun skandal kararına ilişkin, "Bu tarihi konuda siyasilerin karar alması veya birtakım iddialarda bulunması son derece temelsizdir. Arşivlere bakın, tarihi tertemiz bu milletin hiçbir şekilde böyle bir şeyle ilgisinin bulunmadığını herkes görecektir" dedi.
13.12.2019 Gündem
Türkiye'den ABD Senatosu'nun skandal kararına tepki
Türkiye'den ABD Senatosu'nun skandal kararına tepki ABD Senatosu'nun 1915 Ermeni olaylarını "soykırım" olarak tanıyan karar tasarısını kabul etmesine ilişkin Türkiye'den peş peşe sert mesajlar geldi. Dışişleri Bakanlığı "Tarihin nasıl siyasileştirilebileceğinin utanç verici örneklerindendir." derken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Yaptırımlar ve tehditler ulusal güvenlik çıkarlarımızı korumaktan vazgeçirmeyecek." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Yok hükmündeki bu karar, siyasi, askeri ve ekonomik hiçbir alanda Türkiye'nin haklı ve kararlı duruşunu etkilemeyecektir." dedi.
12.12.2019 Gündem
Türkiye'den ABD Senatosu'na tepki
Türkiye'den ABD Senatosu'na tepki Dışişleri Bakanlığı, ABD Senatosu’nun Dış İlişkiler Komitesi’nde Türkiye'ye yönelik aldığı karara tepki göstererek "Bunun nedeni, uzun zamandır itinayla hazırlanan projeye indirdiğimiz ağır darbeden kaynaklanan derin hayal kırıklığıdır." ifadelerini kullandı.
12.12.2019 Gündem
ABD Senatosu harekete geçti! Suudi Arabistan için son yaklaşıyor...
ABD Senatosu harekete geçti! Suudi Arabistan için son yaklaşıyor... Senatonun, Kaşıkçı cinayeti kapsamında Suudi Arabistan'a yaptırım uygulanıp uygulanmaması konusunda, Trump yönetiminin üst düzey yetkililerinden brifing alacağı belirtildi. Senato, alacağı bilgilere göre Suudi Arabistan'a yönelik yaptırım yasası geçirmeyi ve silah satışlarını durdurmayı değerlendirecek.
24.11.2018 Dünya
ABD Senatosu'ndan Donald Trump'a Kaşıkçı için 'Magnitsky yasası' talebi!
ABD Senatosu'ndan Donald Trump'a Kaşıkçı için 'Magnitsky yasası' talebi! ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğuna girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Cemal Kaşıkçı'nın akıbeti hakkında "Küresel Magnitsky İnsan Hakları Sorumluluk Yasası" kapsamında soruşturma açması talebinde bulundu
10.10.2018 Dünya
F-35’lerin teslimine ilişkin Başbakan Yıldırım'dan açıklama
F-35’lerin teslimine ilişkin Başbakan Yıldırım'dan açıklama Başbakan Yıldırım, ABD Senatosu'nun F-35 kararına ilişkin, "Bu süreçler biraz daha devam edecek. Bunların F-35’lerin teslimini etkilemesi söz konusu değil." dedi.
19.06.2018 Gündem
ABD Senatosu Adalet Komisyonu'na 'acil toplantı' çağrısı!
ABD Senatosu Adalet Komisyonu'na 'acil toplantı' çağrısı! ABD Senatosu Adalet Komisyonu üst düzey üyelerinden Patrick Leahy, Başkan Donald Trump’ın Federal Soruşturma Bürosu’nu (FBI) hedef aldığı gerekçesiyle komiteyi acil toplantıya çağırdı.
18.03.2018 Dünya
ABD Senatosu yeni FBI başkanını onayladı
ABD Senatosu yeni FBI başkanını onayladı ABD Senatosu, Başkan Trump'ın Christopher Wray'in FBI başkanlığını onayladı. Rusya'nın ABD başkanlık seçimindeki rolünü soruşturan eski FBI Başkanı Comey, Donald Trump tarafından azledilmişti.
2.08.2017 Dünya
ABD Senatosu'ndan 3 ülkeye yeni yaptırım kararına onay
ABD Senatosu'ndan 3 ülkeye yeni yaptırım kararına onay Rusya, İran ve Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar öngören ve Temsilciler Meclisinden 3 gün geçen yasa tasarısı, Senatoda da 2’ye karşı 97 oyla kabul edildi
28.07.2017 Dünya
Sağlık tasarısı oylaması ertelendi!
Sağlık tasarısı oylaması ertelendi! ABD Senatosu, bu hafta yapılması beklenen ve ülkede 22 milyon kişinin sigortasız kalmasına neden olacak yeni sağlık sigortası tasarısı oylamasını erteledi.
28.06.2017 Sağlık
PKK’ya var bize yok!
PKK’ya var bize yok! Pentagon YPG’ye 218 TIR silah gönderirken, ABD senatosunun Türkiye’ye 1600 yarı otomatik Sig Sauer tabanca satılmasına yönelik anlaşmayı bloke etmeye hazırlandığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyetçilerden Trump'ın kabinesi için tarihi adım
Cumhuriyetçilerden Trump'ın kabinesi için tarihi adım ABD Senatosundaki Cumhuriyetçiler, Demokratların Donald Trump'ın Hazine ve Sağlık bakanları adaylarına yönelik boykotunu, oylamaya katılım kuralını askıya alarak aştı. Her iki partiden en az bir senatörün oylamaya katılmasını gerektiren kuralın uygulanmaması, ülkenin siyasi tarihinde ilk olarak kayıtlara geçti.
2.02.2017 Dünya
Rex Tillerson, ABD Dışişleri Bakanı oldu
Rex Tillerson, ABD Dışişleri Bakanı oldu Exxon Mobil şirketinin eski CEO'su Rex Tillerson'ın dışişleri bakanı olarak atanması kararı ABD senatosunda onaylandı
17.06.2021 Dünya
Çok kritik oylama! Hükümet kapanabilir...
Çok kritik oylama! Hükümet kapanabilir... ABD Senatosu, ülkedeki federal kurumların kaynak yetersizliği nedeniyle kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını onaylamadı.
17.06.2021 Dünya
Silahlanmayı zorlaştıran tasarıya Senato’dan ret
Silahlanmayı zorlaştıran tasarıya Senato’dan ret ABD Senatosu, terörle mücadele izleme listesindeki kişilere silah verilmesini zorlaştırmayı da içeren bireysel silahlanmanın kontrolü hakkındaki yasa tasarısını reddetti
21.06.2016 Dünya
Suudi Arabistan'ı kızdıran yasa ABD Senatosu'ndan geçti
Suudi Arabistan'ı kızdıran yasa ABD Senatosu'ndan geçti ABD Senatosu, 11 Eylül kurbanlarının yakınlarını Suudi Arabistan'a dava açabilmelerine olanak sağlayacak olan Terör Destekçilerine Karşı Adalet Yasası'nı onayladı
17.05.2016 Dünya
‘Ateşkes’ tutmazsa Suriye bölünür mü?
‘Ateşkes’ tutmazsa Suriye bölünür mü? ABD Dışişleri Bakanı Kerry’nin, ‘ateşkes’in işe yaramaması ve siyasi çözüm yolunda adım atılamaması halinde Suriye’nin bölünmesini içeren B planının uygulanabileceği yönündeki sözleri şaşkınlık yarattı
29.09.2021 Gündem
Kürtlere kötü haber!
Kürtlere kötü haber! IŞİD’e karşı savaşta Peşmerge Güçleri’ne doğrudan silah yardımını öngören yasa tasarısı Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu’nda geçmedi...
17.06.2015 Dünya
ŞOK! Dr. Öz ifade verdi
ŞOK! Dr. Öz ifade verdi ABD'de yaşayan kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, kendisinin sunduğu televizyon programında, çıkar amaçlı olarak diyet ilaçlarını övdüğü gerekçesiyle ABD Senatosu'nda ifade verdi.
18.06.2014 Magazin
Hükümetten  ABD'ye sert tepki!
Hükümetten ABD'ye sert tepki! ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi'nde onaylanan 1915 olaylarına ilişkin tasarıya Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Senato’ya 99’uncu yıl tasarısı!
Senato’ya 99’uncu yıl tasarısı! Ermeni lobisinin önde gelen destekçileri, 1915 olaylarının ‘soykırım’ sayılması için Senato’ya yeni bir tasarı sundu...
4.04.2014 Dünya
Apple'a büyük soruşturma!
Apple'a büyük soruşturma! Tim Cook, ABD Senatosu'nda ifade verdi
22.05.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Senatosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd senatosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.