A Milli Kadın Voleybol Takımı

A Milli Kadın Voleybol Takımı

Son dakika a milli kadın voleybol takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a milli kadın voleybol takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a milli kadın voleybol takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Milli Kadın Voleybol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a milli kadın voleybol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 a milli kadın voleybol takımı haberi bulunmuştur. Tüm a milli kadın voleybol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları tarih yazdı! Avrupa Şampiyonası'nda finaldeyiz
Filenin Sultanları tarih yazdı! Avrupa Şampiyonası'nda finaldeyiz A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final karşılaşmasında İtalya'yı 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
1.09.2023 Voleybol
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim'
Milletler Ligi'nde şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızına korkunç tehdit! 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' Filenin Sultanları 2023 FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olmuş dünya sıralamasında birinciliğe çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi sevince boğan milliler bu başarıyı kutlarken, takımın başarılı oyuncusu Hande Baladın'ın sevincine gölge düştü. Şampiyon olduktan 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler alan Baladın, "Can güvenliğim yok" diyerek savcılığa koştu. Voleybolcu, M.N. isimli kişi tarafından ortada hiçbir neden yokken tehdide maruz kaldığını iddia etti. Oyuncu, "M.N., 'Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim' diye beni tehdit ediyor" dedi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
31.07.2023 Voleybol
2019'dan sonra ABD'yi devirdik finale adımızı yazdırdık
2019'dan sonra ABD'yi devirdik finale adımızı yazdırdık 2019'un ardından ABD'yi 3-1 yenerek 4 yıl sonra ilk galibiyetimizi alan A Milli Kadın Voleybol Takımı, finale adını yazdırdı.
16.07.2023 Voleybol
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı'
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in Skorer'e verdiği röportaj Brezilya basınında yankı buldu. Zehra'nın Gabi ile olan sözleri öne çıkarıldı.
24.04.2023 Voleybol
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları çeyrek final maçı için nefesler tutuldu. 8 takımın katılımıyla oynanacak FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ABD ile karşı karşıya gelecek. Peki, Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Amerika voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
10.10.2022 Şampiy10
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu
Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finaldeki rakibi ABD oldu.
8.10.2022 Voleybol
ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu!
ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu! A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek finale yükseldi. Filenin Sultanları Dünya Şampiyonası’nda üçüncü maçına çıkıyor. Kadın Voleybol Takımımız 6 maçtan galibiyetle ayrılırken şampiyonanın ikinci turu için heyecan dorukta. Türkiye üçüncü maçında ABD ile karşılaşacak. Peki, ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maç takvimi ve Kadınlar Voleybol Dünya Kupası puan durumu!
6.10.2022 Diğer Sporlar
Filenin Sultanları FIVB Dünya Şampiyonası'na Tayland mağlubiyeti ile başladı
Filenin Sultanları FIVB Dünya Şampiyonası'na Tayland mağlubiyeti ile başladı A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Voleybol Şampiyonası'na mağlubiyetle başladı
24.09.2022 Voleybol
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı!
Filenin Sultanları, Akdeniz Oyunları'nı gümüş madalyayla tamamladı! 19. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, final maçında İtalya’ya 3-1 yenilerek gümüş madalya kazandı.
4.07.2022 Voleybol
Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye puan durumu!
Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye puan durumu! Milletler Ligi 3. Hafta müsabakaları devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Türkiye turnuvanın 10. Maçında Hollandayı konuk ediyor. Milli Takımımızın hedefi Final-Four etabına kalabilmek. Peki, Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
29.06.2022 Diğer Sporlar
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir?
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge kimdir? Tokyo 2020 olimpiyatlarında göğsümüzü kabartan Ebru Karakurt'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Ebru Karakurt'ın instagram hesabında sevgilisinin fotoğrafını paylaşması takipçilerini şarşırttı. Bir süredir küs olan iki sevgilinin barışmaları ise yüzlerce yorum aldı. Peki, Ebru Kararkurt'un sevgilisi İmge kimdir? İmge kaç yaşında? İşte detaylar...
15.08.2021 Gündem
A Milli Kadın Voleybol Takımı Arjantin'i 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi
A Milli Kadın Voleybol Takımı Arjantin'i 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin'i 3-0 yenerek çeyrek finale çıkmayı garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tokyo 2020'de Filenin Sultanları ABD'yi salladı yıkamadı 2-3
Tokyo 2020'de Filenin Sultanları ABD'yi salladı yıkamadı 2-3 A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'nda ABD'ye 3-2 mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye İtalya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları maçı ne zaman? Türkiye voleybol maçı saati!
Türkiye İtalya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları maçı ne zaman? Türkiye voleybol maçı saati! Filenin Sultanları 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda B Grubu maçında İtalya ile karşı karşıya geliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda B Grubu ilk maçında son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup ederek oyunlara galibiyetle başlamıştı. Olimpiyatları yakından takip eden milyonlar Türkiye İtalya voleybol maçı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları maçı ne zaman? Türkiye İtalya voleybol maçı 2021 ve TRT Spor yayın akışı ve TRT Spor Canlı Yayın Bilgileri!
27.07.2021 Gündem
Türkiye İtalya Voleybol maçı ne zaman? 2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye İtalya maçı tarihi
Türkiye İtalya Voleybol maçı ne zaman? 2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye İtalya maçı tarihi 2020 Tokyo Olimpiyatlarında B grubunda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol takımı Çin'i 3-0'lık skorla yendi. Grupta ilk galibiyetini alan A Milli Kadın Voleybol takımımızın olimpiyat şampiyonuna galip gelmesiyle sporseverler bir sonraki maçın ne zaman oynanacağını merak ediyor. Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman? Türkiye İtalya Voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? 2020 Tokyo Olimpiyatları Türkiye İtalya maçı tarihi!
25.07.2021 Gündem
Abdulkadir Selvi: O soruyu sormaya utandım
Abdulkadir Selvi: O soruyu sormaya utandım Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Tokyo Olimpiyatları biletini kaparak ülkemizi gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın köşesine taşıdı. Selvi, "Kadın voleybol takımımız Hollanda karşısında maçı 2-0’dan 3-2’ye getirirken biz de ekran başında hop oturduk hop kalktık." ifadelerini kullandı.
17.01.2020 Yaşam
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri yarı final mücadelesinde Polonya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları, finale yükseldi. Filenin Sultanları'nın rakibi ise Hollanda’yı 3-0 deviren Almanya. Polonya karşısında muhteşem bir zafer elde eden Sultanlar'ın sıradaki hedefi ise Almanya... Peki, Türkiye - Almanya finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
10.11.2021 Voleybol
Türkiye Belçika voleybol maçı bugün saat kaçta, şifreli mi?
Türkiye Belçika voleybol maçı bugün saat kaçta, şifreli mi? A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında bugün Belçika ile karşılaşacak. Hollanda'nın ev sahipliğinde Apeldoorn kentinde düzenlenen turnuvadaki ilk maçında Almanya'ya 3-1 yenilen, ikinci maçında Hırvatistan'ı aynı skorla mağlup eden milliler, gruptaki son sınavını Belçika’ya karşı verecek. Peki, Türkiye Belçika voleybol maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
10.01.2020 Gündem
Bakan Bak'tan 'Filenin Sultanları'na tebrik
Bakan Bak'tan 'Filenin Sultanları'na tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, FIVB Milletler Ligi 6'lı Finaller organizasyonunun finalinde ABD'ye 3-2 mağlup olarak gümüş madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
10.11.2021 Voleybol
Milliler, Brezilya'ya boyun eğdi
Milliler, Brezilya'ya boyun eğdi FIVB Voleybol Uluslar Ligi'nin Ankara'da yapılan ikinci hafta mücadelesinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'ya 3-1 yenildi.
10.11.2021 Voleybol
Sultanlar hazır kıta
Sultanlar hazır kıta 22 Eylül’de başlayacak Avrupa Şampiyonası öncesi, A Milli Kadın Voleybol Takımımız basının karşısına çıktı. Başarılı coach Guidetti, “Adım adım ilerleyeceğiz” derken kaptan Eda da, madalyayla dönmek istediklerini söyledi.
10.11.2021 Voleybol
Filenin Sultanları yine kayıp!
Filenin Sultanları yine kayıp! A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Grand Prix ikinci hafta üçüncü ve son maçında İtalya'ya 3-0 yenildi. Çin'in Macau özel yönetiminin ev sahipliği yaptığı E1 Grubu'nda mücadele eden milliler, üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.
10.11.2021 Voleybol
Dünya Şampiyonası'na gidiyoruz
Dünya Şampiyonası'na gidiyoruz A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2018 Dünya Şampiyonası 2. Etap Avrupa Kıta Elemeleri C Grubu beşinci maçında Karadağ'ı 3-0 yendi
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a milli kadın voleybol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.