Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye puan durumu!

Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye puan durumu!

Milletler Ligi 3. Hafta müsabakaları devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Türkiye turnuvanın 10. Maçında Hollandayı konuk ediyor. Milli Takımımızın hedefi Final-Four etabına kalabilmek. Peki, Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye puan durumu!

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, 2022 FIVB Milletler Ligi'nin 3. haftasının ikinci maçına Hollanda ile çıkacak. Türkiye’nin hedefi Final-Four etabına kalmak. Peki, Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

TÜRKİYE HOLLANDA VOLAYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Hollanda Voleybol maçı 30 Haziran Perşembe günü saat 23.00’te oynanacak. Maç, TRT Spor’dan yayınlanacak.

TÜRKİYE KADIN VOLEYBOL TAKIMI MAÇ TAKVİMİ

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Kanada Etabı’ndaki maç programı ise şu şekilde:

30 Haziran 2022

TSİ 23.00 Türkiye-Hollanda (TRT Spor)

2 Temmuz 2022 (1 Temmuz’u 2’sine bağlayan gece)

TSİ 02.00 Türkiye-Japonya (TRT Spor Yıldız)

2 Temmuz 2022

TSİ 23.00 Türkiye-ABD (TRT Spor veya TRT Spor Yıldız)

TÜRKİYE’NİN PUAN DURUMU NE?

Türkiye, geride kalan iki haftanın ardından 5 galibiyet, 4 mağlubiyet sonucu elde ettiği 16 puanla 7. sırada yer alıyor.