21 Mart

21 Mart

Son dakika 21 mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 21 mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 21 mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

21 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 21 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.236 21 mart haberi bulunmuştur. Tüm 21 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü. Duruşmada Aleyna Eroğlu itiraflarda bulunurken mahkeme kararını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
81 ilde oy verme işlemi başladı
81 ilde oy verme işlemi başladı Türkiye’nin 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitmeye başlayan vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına dikti. 32 ilde saat 07.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sona erecek. Diğer illerde ise oy verme işlemi saat 08.00’de başlayıp 17.00’de bitecek. YSK tarafından belirlenen seçim yasaklarının bitmesi ile birlikte AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer siyasi partilerin il il seçim haritası, oy sonuçları gelmeye başlayacak.
31.03.2024 Gündem
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım”
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım” Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.
29.03.2024 Adana
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım!
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım! Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, "Hibeler sayesinde hayvansal üretimden tarım ve su ürünlerinin işlenmesine, kırsal turizm ve arıcılıktan yenilenebilir enerjiye kadar çok geniş bir yelpazede ülkenin kırsal alanlarına 95 milyar TL'lik yatırım kazandırıldı. Yaklaşık 100 bin insana da istihdam imkânı sağlandı" dedi.
28.03.2024 Adana
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
BES ile ilgili flaş değişiklik kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı, 1 Temmuz'a ertelendi
BES ile ilgili flaş değişiklik kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı, 1 Temmuz'a ertelendi BES katılımcılarını yakından ilgilendiren karar! Resmen değişti. 1 Temmuz tarihine ertelendi. Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES), kısmi çekiş hakkı 1 Temmuz tarihine ertelendi. 2023 yılının Eylül ayında BES’te kısmen ödeme hakkında yönetmelik yayımlandı ve BES’ten kısmi çekişin şartları belirlendi.
25.03.2024 Ekonomi
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024?
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024? Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre seçim yasakları 21 Mart Perşembe günü başlayacak. Seçmenler ise sandıkların saat kaçta açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, sandıklar kaçta açılacak, seçim günü sandıklar saat kaçta kapanıyor?
23.03.2024 Gündem
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları açıklandı. 3 Mart'ta askeri öğrenci olabilmek için MSÜ sınavına katılım sağlayan öğrenciler, heyecanla ÖSYM'den gelecek sonuç duyurusunu bekliyordu. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı.
22.03.2024 Gündem
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler 01 Adana Basketbol Kulübü oyuncuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için renkli çoraplar giydi.
22.03.2024 Adana
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu" Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024 Adana
Vali Köşger'den farkındalık mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız"
Vali Köşger'den farkındalık mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız" Vali Yavuz Selim Köşger, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde yayınladığı mesajla özel çocukların yanında olduğunun vurgusunu yaptı.
21.03.2024 Adana
Down Sendromu Günü sözleri ||  Anlamlı Down Sendromu farkındalık günü ile ilgili sözler: 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü mesajları
Down Sendromu Günü sözleri || Anlamlı Down Sendromu farkındalık günü ile ilgili sözler: 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü mesajları Down Sendromu günü sözleri ile 21 Mart Down Sendromu Günü kutlama mesajları için aramalar arttı. Bugün, 21 Mart Perşembe günü, Down Sendromu Farkındalık Günü'nü kutluyoruz. Bu özel günde, sevdiklerimize ve dostlarımıza "Hayatın her anında engel yoktur" mesajını yaymak için en etkileyici ve anlamlı sözleri sizler için paylaşıyoruz. Her bireyin benzersizliğini ve değerini vurgulayarak, farklılıkların gücünü kutluyoruz. İşte uzun, kısa, en güzel resimli 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sözleri ve mesajları
21.03.2024 Gündem
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri 21 Mart nevruz bayramı mesajları ile kısa, resimli nevruz sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Nevruz Bayramı, özellikle İran, Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve diğer bazı Orta Asya ülkelerinde kutlanan geleneksel bir bayramdır. 21 Mart'ta kutlanır ve baharın başlangıcını temsil eder. Fransızca kökenli olan "Nevruz" kelime "yeni gün" anlamına gelir. Binlerce yıldır çeşitli kültürlerde kutlanan Nevruz bayramına özel biz de anlamlı, umut ve coşku dolu, müjde içeren 21 Mart bahar bayramı mesajları derledik. İşte kısa, resimli nevruz sözleri…
21.03.2024 Gündem
21 Mart ekinoks ritüelleri || 21 Mart'ta defne yaprağı yakmak ritüeli nasıl yapılır? İşte 21 Mart defne yaprağı ritüeli
21 Mart ekinoks ritüelleri || 21 Mart'ta defne yaprağı yakmak ritüeli nasıl yapılır? İşte 21 Mart defne yaprağı ritüeli 21 Mart defne yaprağı ritüeli, ekinoks ile birlikte sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 21 Mart’ta gece ve gündüz eşit olur, Türkiye’nin bulunduğu kuzey yarım kürede ilkbahar başlarken güney yarımküre sonbahara girer. 21 Haziran’da (Yaz gündönümü) ise yılın en uzun gündüzü ve en kısa gecesinin yaşandığı zamandır. Bir diğer adı da Yaz gündönümüdür. 21 Mart ritüelleri kapsamında defne yaprağı yakmak ritüeli sorgulanmaya başlandı. Peki, 21 Mart'ta defne yaprağı yakmak ritüeli nasıl yapılır? İşte 21 Mart defne yaprağı ritüeli…
21.03.2024 Gündem
Alanya'da tekneler alev alev yandı, Sahil Güvenlik harekete geçti
Alanya'da tekneler alev alev yandı, Sahil Güvenlik harekete geçti Antalya'nın Alanya ilçesinde bir gezi teknesinde başlayan yangın, yanındaki tekneye de sıçradı. Yangında 2 tekne kullanılamaz hale geldi.
21.03.2024 Gündem
Altında rekor tahmini yine tuttu, FED kararı sonrası yatırımcının beklediği oldu! 21 Mart gram, çeyrek altın ne kadar?
Altında rekor tahmini yine tuttu, FED kararı sonrası yatırımcının beklediği oldu! 21 Mart gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Mart FED'in faiz kararı sonrası piyasalarda gram altın 2317 lirayı görerk rekor tazeledi. Altın fiyatlarında belirleyici olan ons altın ise küresel piyasada 2222 doları aştı. Yatırımcıların beklediği haber sonrası 21 Mart gram, çeyrek altın fiyatları yükselişle sürdü.
21.03.2024 Ekonomi
21 Mart İlkbahar ekinoksu nedir? 21 Mart'ta ne olur, gece gündüz uzar mı? İlkbahar Ekinoksu 2024 özellikleri!
21 Mart İlkbahar ekinoksu nedir? 21 Mart'ta ne olur, gece gündüz uzar mı? İlkbahar Ekinoksu 2024 özellikleri! Kuzey Yarım Küre'ye İlkbahar'ın geldiğini müjdeleyen 21 Mart İlkbahar ekinoksu hakkında araştımalar başladı. Güneş ışınlarının Ekvator’a dik açı ile gelmeye başlayıp havaların ısınmaya başlayacağı 21 Mart yılın en önemli tarihleri arasında yer alıyor. Ekinoks dünya genelinde gece ve gündüz sürelerinin eşit olduğu gün olarak biliniyor. Peki, İlkbahar Ekinoksu nedir? 21 Mart'ta neler olur?
20.03.2024 Gündem
21 Mart Nevruz Bayramı resmi tatil mi? Nevruz neden 21 Mart'ta kutlanır?
21 Mart Nevruz Bayramı resmi tatil mi? Nevruz neden 21 Mart'ta kutlanır? İlkbaharın gelişini temsil eden Nevruz Balkanlar ile Orta Asya arasındaki coğrafyada her yıl 21 Mart’ta kutlanır. Bahar ekinoksunun yaşandığı bugünde gündüz ve gece süreleri birbirine eşit olur. Nevruz'dan sonra gündüzler, gecelerden uzun olmaya başlar. Peki,  21 Mart Nevruz Bayramı resmi tatil mi? Nevruz neden 21 Mart'ta kutlanır?
19.03.2024 Gündem
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor
Fahri doktora verilecek! Ersin Tatar ÇÜ'ye geliyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi Fahri Doktora unvanı verecek.
19.03.2024 Adana
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı Türkiye Futbol Milli Takımları’nın 2024 yılında giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.
18.03.2024 Futbol
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge…
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge… A101 katalog 21 Mart Perşembe fırsatları yayında. Aldın aldın kataloğunda haftanın sürprizi elektrikli araç oldu. Öte yandan küçük ev aletleri yeniden en çok dikkat çekenler arasında. bu Perşembe satışa çıkacak ürünler arasında Blender Set, Süpürge, Saç Kesme Makinesi, Su Dalgası Maşası, Metal Sandalyeli Masa Takımı gibi birçok ürün satışta olacak. İşte A101 21 Mart Aldın Aldın aktüel kataloğu
18.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

21 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 21 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.